Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa procedez...

din 14 nov 2010 08:30 de victoria_ok

Vad ca te duce capul sa indrugi prostii... Citeste atent ce ti-am scris si nu incurca mesajele mele cu ale alteia.

Re: Parinti prea protectivi

din 14 nov 2010 01:32 de ExoticDream

Si ai mei ma suna daca sunt in oras si se intampla sa se faca tarziu si nu ma supar, chiar daca am terminat cu scolile si sunt oarecum pe picioarele mele. Nu pot spune ca ma deranjeaza, la cate se intampla astazi mi se pare o grija normala, pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Salutare am si eu o problema

din 13 nov 2010 21:30 de Divenire

Ar trebuie sa nu mai faci prostii:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema eu sau el?

din 13 nov 2010 21:11 de Psyche

pot fi multe. daca e un individualist lipsit de umor poti sa incerci sa-l atati,caci degeaba. daca nu tine la tine suficient si nu priveste spre aceiasi directie ca si tine,e tot degeaba orice incercare de-a ta. vorbeste-i clar si lamureste-te ...

Re: Re: Salutare am si eu o problema

din 13 nov 2010 20:58 de Rolando

exact :ok:

Re: Salutare am si eu o problema

din 13 nov 2010 20:56 de dorinda

Problema o s-o rezolvi atunci cand o sa inveti sa scrii si sa vorbesti cum trebuie, nu ca un incult. Te sfatuiesc sa nu mai faci sex pana nu inveti ceva despre asta.

din 13 nov 2010 20:53 de dorinda

Ce ai scris aici ar trebui sa le spui si parintilor tai. Cred ca daca eram in locul prietenului tau as fi reactionat si eu la fel, asa ca nu te mira. Sa stii ca putini sunt parintii care au atitudini de genul acesta in fata unei posibile ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa procedez...

din 13 nov 2010 20:51 de Divenire

E ok. Mi`a dat PM ca vorbesc prostii:lol: Zicea ca vrea sa o ia deoparte si sa vb cu ea. Apoi a intrebat "Cum imi dau seama ...?". Daca il place il va privi in ochi. Si nu cred ca se pot explica privirile. Trebuie sa invete singur.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema eu sau el?

din 13 nov 2010 18:46 de Divenire

Fa`l sa aiba chef,sa ai aiba timp. Fa`i o surpriza...cumpara`ti lenjerie sexy si o sticla de sampanie si vezi cum reactioneaza. De cat timp sunteti impreuna? Trebuie sa reaprinzi "flacara" dintre voi. Sper doar sa nu se comporte asa din alte ...

Re: Partenerii/partenerele stiu ca aveti cont aici

din 13 nov 2010 11:08 de Divenire

Nu stie,si nu tin ascuns. Ar fi culmea sa`i dau o lista cu forumurile si site`urile pe care intru. Si aici se dau sfaturi,nu e ceva rau. Personal cred ca si in viata de cuplu fiecare trebuie sa aiba un pic de intimitate. Nu poti da raportul in ...

Re: dupa cat timp?

din 13 nov 2010 10:57 de Divenire

Dupa ce am simtit amandoi ca vrem lucrul aceasta. E irelevant sa iti spuna cineva o perioada. Poate dupa zile,luni,ani. Eu cred ca e imporant sa va doriti amandoi asta. E aiurea sa astepti o periada de timp doar pentru ca asa "trebuie". Love is ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dimensiunea normala a

din 13 nov 2010 10:51 de Divenire

Auzi la el:)) Ca nu e recomandat sa faci sex de 4-5 ori pe saptamana:lol: Si ca iti trebuie 3 zile sa se refaca sperma. Aici depinde de varsta:ok: Toata lumea e deja scolita la 14 ani:blink:

Re: Re: Re: Re: Parinti prea protectivi

din 13 nov 2010 00:20 de GhoTiK

god..nu stiu, te simti bine discutand totul cu parintii tai? daca da, poate ca nu ar trebuie sa tii secrete fata de ei,dar nu te astepta ca prietenul tau sa se simta bine in astfel de discutii cu ai tai:D apropo ^^. people lie

Re: Re: Re: Re: Parinti prea protectivi

din 12 nov 2010 23:28 de olandezu

da tu nu poti sa ei pastile si fara sa stie parinti ? daca erai o fata desteapta parinti nici nu afla ca ti`ai inceput viata sexuala ;) trebuie sa stie parinti de cate ori o faci, unde o faci sau cum o faci ? nu le mai zice. iti dau un ...

din 12 nov 2010 20:41 de Bozgoru

mda e vina ta ca dai afara tot din relatie parintilor tai... unele lucruri ar trebui sa fie private... chiar daca unii zic ca e bine sa stie si parintii de viata sexuala .. dar tu ajungi si le spui daca ti-a venit sau nu ciclul de la ultimul ...

Studio VideoChat

din 12 nov 2010 15:13 de elizabet

Se considera ca activitatea de videochat a luat fiinta in 1996 odata cu lansarea siteului iFriends – primul in aceasta industrie. Videochatul propriu zis consta in discutii online in fata unei camere web, cu una sau mai multe persoane, clientii ...

Parinti prea protectivi

din 12 nov 2010 14:56 de lara92

Buna! dupa cum zice si titlul, am o problema cu parintii mei, in sensul in care sunt mult prea protectivi cu mine. pana acum un an totul era perfect. au inceput sa se schimbe cand am inceput sa ies cu fostul meu prieten, de care m-am despartit ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 nov 2010 13:21 de Rolando

nu stiu ce vrei sa zici,te exprimi prea elevat pt capacitatea mea de intelegere.....oricum ce zici tu acolo cred ca e din propria ta experienta..... lasa-ma ca am treaba .....nu vreau sa ma contrazic acum cu tine,vad ca esti frustrat,e ceva care ...

din 12 nov 2010 13:18 de McLove

Ma agit? :lol: Postul meu era doar ca o mica observatie, cat de poate de bine-venita. Insa, vad ca ai prins gura cam mare... cand omu' e prost, trebuie sa fie si fudul. Nu e asa rolando? Tu, si gura aia care te violeaza cand nu ...

din 12 nov 2010 13:13 de Rolando

mclovel,nu inteleg de ce te agiti atat?? mai glumim si noi,sau nu avem voie?? nu ne permiti tu?? ..... sau te oftici ca ai concurenta?:-` daca discutam prea mult nu inseamna ca trebuie sa rezulte o relatie.....pur si simplu,de cand am cont aici ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 161 din 1098
«   1 ... 158   159   160   161   162   163   164 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare