Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Fostul mi-a stricat reputatia

din 12 nov 2010 11:35 de ella0790

:ok::ok::ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 nov 2010 02:48 de Rolando

da e cel mai scump,dar asta nu e un criteriu de performanta,ca acum 14-15 ani sumele platite pe jucatori erau forte mici,probabil ca zidane avea acum 26-27 ani ar fi costat mai mult de 60 milioane(suma cu care a fost cumparat de real,parca atat a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce

din 12 nov 2010 01:16 de ExoticDream

Din fragmentele pe care le-am auzit intamplator pe strada sau la Tv, am retinut.... nimic, dar ca sa nu zici ca sunt in necunostinta de cauza, spune doua titluri, mai mult nu am rabdare sa ascult, si vezi sa nu aiba nevoie de cenzura, am o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dureri de

din 12 nov 2010 00:48 de ExoticDream

Uite vezi.... lucruri de acest gen, ideea de a folosi anticonceptionale, poate chiar si durerea de sani care nu-ti da pace in aceste zile, se datoreaza saltului totusi prea rapid de la copilarie la viata de adult.... Pastila de a doua zi este o ...

din 12 nov 2010 00:06 de Rolando

nici eu,cu e ma ajuta o poza?? eu o vreau pe ea :~* pai ai timp sa te revansezi de sfantul andrei ..... niste marijuana :p si un cd cu manele de calitate :ok:

din 12 nov 2010 00:00 de compot

Sa-ti zic sincer, momentan n-as vrea. Am tot ce-mi trebuie. Dar tu? Habar n-am avut cand a fost ziua ei. Si inca nu stiu. Daca era prietena cu mine, probabil i-as fi cumparat un fular... ieftin si frumos. Dar tu?

Re: Fostul mi-a stricat reputatia

din 11 nov 2010 21:52 de DRE

Pai cam asa se intampla cand ai incredere in cine nu trebuie. Nu ai ce sa faci.El s-a folosit de tine cat a avut chef si acum sa plictisit.Bineinteles ca n-a ratat ocazia sa te faca de cacat.Din moment ce i-ai permis bine a facut. Si eu daca ...

din 11 nov 2010 21:36 de DRE

Pai el m-a intrebat de ziua de nastere.Pana la ziua de nume mai e ceva.:)

din 11 nov 2010 21:11 de Rolando

nu trebuie sa fie ziua ta de nume de Sfantul Andrei?? O:)

Re: Fostul mi-a stricat reputatia

din 11 nov 2010 19:22 de toy

Imi pare rau ca trebuie sa ma exprim asa, dar ai fost c.u.r.v.a lui. E trist ce ti se intampla, dar fapta este consumata. Va trebui sa depasesti momentul, sa iesi cu capul sus si sa ai o discutie cu respectivul

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dureri de sani

din 11 nov 2010 10:47 de LadyD

Multumesc! oricum la 2 saptamani dupa inceperea vietii sexuale el a insistat si am mers la un control de rutina si a fost totul ok, amandoi suntem sanatosi si nu avem probleme. Si nu caut sa dau impresia unei relatii false, nu m-ar incalzi cu nimic ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dureri de sani

din 11 nov 2010 02:21 de ExoticDream

In cazul asta..... jos palaria! Reiterez doar ideea de a nu va grabi cu anticonceptionalele, esti inca mica pentru ele (bine ar fi sa te vada un medic), nu va fi chiar asa problematic daca veti mai folosi o vreme clasicul prezervativ. Sper din ...

din 10 nov 2010 22:36 de Rolando

nu a zis nimeni ca acestia inteleg versurile,dar le place cum suna anumite fragmente dintr-o melodie de la parazitii,spre exemplu melodia "de ziua ta",multi manelisti i-am auzit fredonand versul "da,da sa ........ " ...cand apar cuvinte vulgare ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dureri de sani

din 10 nov 2010 21:38 de victoria_ok

Imi pare bine ca exista astfel de relatii.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dureri de sani

din 10 nov 2010 21:25 de LadyD

Buna, e ok nu esti indiscreta, imi face placere sa iti raspund.Prietenul meu are 17 ani, suntem impreuna de 2 ani si am facut-o pentru ca am simtit nevoia sufleteste(mi-am inceput viata sexuala dupa un an si jumatate de relatie), el niciodata nu mi-a ...

Re: Re: Baietii rai mai atractivi decat cei timizi

din 10 nov 2010 20:35 de iahuu20

Adica tu preferi pe cineva care sa te bata ori de cate ori se imbata? In ce belele ar putea intra o fata decenta?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartire

din 10 nov 2010 01:43 de ExoticDream

Nu functioneaza intotdeauna, dar.... trebuie perseverat! :devil::devil::devil:

Re: Cum pot scapa de gelozie?

din 10 nov 2010 01:39 de ExoticDream

Am si eu o curiozitate: daca varsta din profil este reala, cati prieteni ai avut pana acum? In privinta geloziei retroactive (asa se cheama ceea ce ai tu), pot sa-ti spun ca intr-o anumita masura aproape toti o simtim cand partenerul nostru a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De

din 9 nov 2010 23:39 de oralx

Crede-ma ca numai sunt cel care am fost :( am suferit prea mult enorm crunt ceva inimaginabil si nu mai vreau sa sufar niciodata atata plus ca simt asta din tot sufletu meu ma simt schimbat si imi si doresc :( numai ca mai am nevoie doar de o ...

Re: Baietii rai mai atractivi decat cei timizi

din 9 nov 2010 23:34 de dorinda

Problema este urmatoarea: cu timiditatea mori de gat si putine fete se simt atrase de un astfel de baiat. Relatiile raman doar la stadiul de prietenie. Ai 20 de ani, mi se pare penibil sa mai fii timid la varsta asta. Daca aveai 14-15, mai ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 162 din 1098
«   1 ... 159   160   161   162   163   164   165 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare