Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Va salut ! am nevoie de putin ajutor... din 21 nov 2010 02:57 de Divenire
Sfat: Lasa`te. Ai 17 ani. Fa orice altceva..jocuri pe calculator,fete,absolut orice. Singur trebuie sa te convingi
:p
Re: Re: Re: Imi intarzie menstruatia.... din 21 nov 2010 00:01 de theodorasimple
de astea trebuie sa profiti,nu sa te feresti.....:ok: toti profita de ele si tu fugi??:huh: Sa profiti? Da intradevar daca esti un om fara pic de constiinta ...
Re: Re: Imi intarzie menstruatia.... din 20 nov 2010 23:51 de Rolando
de astea trebuie sa profiti,nu sa te feresti.....:ok: toti profita de ele si tu fugi??:huh:
pun pariu ca si tu la 14 ani aveai in clasa colege in situatia theodorei sau mai rau.....imi amintesc, cand eram clasa a7a colegele mele deja vorbeau ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dupa c din 20 nov 2010 22:45 de Incepator
Explica-le ciobanilor !
Explica-le !
La ei e o nevoie primara !
Re: Re: Test de sarcina Barza din 20 nov 2010 17:29 de angel_a
Astazi am mai facut un test..clear blue si a iesit negativ dar menstruatia tot nu imi vine. Cate sanse sunt ca rezultatul sa fie corect?
Re: Baietii rai mai atractivi decat cei timizi din 19 nov 2010 23:18 de BBU
Nu trebuie sa faci sacrificii ca sa fi cu o tipa...Trebuie sa te implici.
A fi timid = frica si acea stare de emotie (inutila).
Exista o lege in seductie in care spune ca trebuie sa fi putin mai rautacios ca sa ai succes.Sa nu intelegi ca ...
Re: Depresie sau? din 19 nov 2010 21:49 de supreme
Am un coleg cu o problema asemanatoare ... e foarte naspa situatia , DAR ! toti trecem prin asta , iti trebuie doar putina ambitie , putin caracter si poate ca si o anumita doza de curaj ... peste tot sunt oameni prietenosi ...
Poate sa ti ...
Re: Test de sarcina Barza din 19 nov 2010 21:33 de Randunik
pai daca testul a iesit negativ asa trebuie sa fie..daca vrei poti sa mai faci unul peste cateva zile sa te linistesti.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dimens din 19 nov 2010 12:22 de deyu
rolando daca ai fi citit mai bn am spus ca copii de 14 ani so termine cu unele aberatii de genu ca ei au penisu de 16 17 cm :)) eu am 19 ani, iar divenire, testicolele contin 200 de tuburi producatoare de sperma numite testiole nici o pers de sex ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotbal din 19 nov 2010 04:28 de ursaru
Nu vinde Dorinel!Mai degraba pleaca decat sa tranteasca meciuri!:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotbal din 18 nov 2010 22:17 de SORIN28
Nu stiu ce au patit dar...sa spunem ca ma bucur ca sunt fruntasi.
In retur sigur vor vinde meciuri doar ca vor incepe sa vanda de pe acum ca doar vin sarbatorile si trebuie sa fie pe masa un porcusor si o damingeana cu vin. ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 nov 2010 19:59 de oralx
Nu e vorba ca am pe altcineva chiar nu pot sa fiu cu alta ....De schimbat m-am schimbat va asigur 100% stiu unde am gresit si stiu ce nu trebuie sa mai fac in vitoarea relatie sau daca ma voi impaca cu ea :( O iubesc mai mult ca orice pe lume si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ?? din 18 nov 2010 07:15 de basturk
folositi amandoi lama si va mirati de cosuri....in fine, trecem peste.
las-o in durerea ei pe mamaia, ca doar nu e detectiv particular
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum va inteleg din 17 nov 2010 23:15 de Psyche
si foarte bine faci.el trebuie sa fie multumit,nu soacra. e casa ta si a lui.
cat timp te simti bine in locuinta ta,n-are de ce sa se amestece.
aveti deja un camin,sunteti o familie. familia de odinioara a trecut in mod natural pe planul doi.
Re: Re: Re: Re: M-am indragostit :D din 17 nov 2010 20:35 de McLove
Deci, daca eu fac misto acum de tine, tu incepi sa razi? :lol:
De ce toti "puradeii" trebuie sa-si dea cu parerea, si ei nici nu au atins o fata?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum va intelegeti din 17 nov 2010 19:53 de roza01
el este de dimineata pana seara la servici..iar cand e liber il mai pun sa duca gunoiul,sa faca cumparaturi,sa spele vasele si cam atat..nu-mi place sa-l obosescc prea tare:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum va intelegeti cu s din 17 nov 2010 19:45 de DRE
Sunt altele care nu fac nimic si nu mai e nicio tragedie.ce altceva ai vrea sa faca? Sa bata covoarele? Sa spele rufe de mana?
Stie ea ce face la ea acasa, nu cred ca are apartamentul ca o ghena de gunoi.Sunt curioasa acum ce face si prietenul ...
Re: Re: Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi din 17 nov 2010 17:39 de ella0790
:ok::ok::ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Postinor 2 din 17 nov 2010 17:23 de lexu1
Mentionez ca a trecut 4 zile si nu a avut nici o sangerare pana acum .
Re: Re: Re: Re: Cum va intelegeti cu soacra? din 17 nov 2010 16:02 de dorinda
Lasa, asta nu-i problema grava. Asa sunt cei de la tara, munca pentru ei e totul. N-ai ce sa-i faci, las-o in legea ei. O sa-i treaca intr-o buna zi. Sper ca atunci cand o sa vada nepoti de la voi.
Pagina 158 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |