Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: 16 ani ..nu am avut inca prieten

din 2 oct 2010 15:53 de 7Senses

Nu te grabi ca boala vine:D

Re: O parere plz..

din 1 oct 2010 23:21 de genovia

;) daca stii ca te iubeste si pt. ca nu-i vorba de-o straina si de mama ta, consider ca n-ar fi trebuit sa deschizi un subiect aici pt. a cere parerea unor necunoscuti. ma rog, revenind la problemele de comportament ale mamei tale, se pare ca-i ...

Relatia cu mama mea...

din 1 oct 2010 22:44 de happy_girl

Hmm...nici nu stiu cum sa incep...As avea nevoie de parerile voastre in privinta relatiei cu mama mea.Ea tot timpul a fost autoritara cu mine,si asta spus foarte frumos.Viata mea a fost ca la armata.Acum 4 ani m-am casatorit,pot spune ca in sfarsit ...

Re: Dungi verticale sau orizontale?

din 1 oct 2010 22:26 de simosimina

ok referindu-ne atat la bluze tre` sa stii doua chestii: dungile verticale inalta si subtiaza...iar cele orizontale latesc si ingrasa... iar acum depinde de ocnformatia ta

Re: Re: Re: Re: Produsele Avon Cosmetics.

din 1 oct 2010 17:59 de ubyalex

nu am facut reclama\doar am raspuns postarii tale

Re: Re: Re: Re: Produsele Avon Cosmetics.

din 1 oct 2010 16:27 de genovia

bun raspuns:ok::flowers:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 1 oct 2010 16:17 de ursaru

Sunt foarte multumit de joc,n-am mai vazut de mult asa un meci bun facut de STeaua.:love: Pacat de eliminarea lui Kapetanos ,trebuie pedepsit pentru ca mereu ia rosu aiurea.Daca nu era eliminarea grecului ii bateau rau pe broscari. In legatura cu ...

Re: Re: Re: Produsele Avon Cosmetics.

din 1 oct 2010 15:20 de 7Senses

ei bine sa stii ca si eu vand haine ba chiar am si un magazin (daca e sa o iei asa si hainele sau felul cum te imbraci te poate ajuta la agatat deci in dragoste si sex ) cu toate astea nu mi-am facut aici reclama P.S. Eu te iubesc asa cum ...

din 1 oct 2010 15:14 de 7Senses

e bine si asa:ok:

din 1 oct 2010 13:26 de axmu

sa gasesc si alte culori...ok, s-a retinut. daca nu gasesc alte culori trebuie sa merg in totalitate pe trandafiri rosii nu ?

Re: Re: Re: Re: Re: Humoresque

din 1 oct 2010 13:20 de 7Senses

in legatura cu ce ai spus aici ..nu stiu daca am voie sa ma bag peste jurnalul tau dar as avea atate de spus .............to be continued...gtg:(

Ce afectiuni se ascund in spatele sforaitului

din 1 oct 2010 12:03 de absolutep0wer

40 la sută dintre adulţi sforăie, relevă statisticile, dar numărul persoanelor afectate este dublu, având în vedere că partenerul celui în cauză este şi el afectat. Potrivit datelor, în 54 la sută dintre familii există o persoană care ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadou de z

din 1 oct 2010 11:45 de 7Senses

3 sau 5 ce mai conteaza fugi si cumpara ceva altfel te prinde ziua ei punandu-ne noua intrebari oricum cu florile nu ai ce sa gresesti asa ca du-teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! pana nu o ia altul de nevasta :D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadou de ziua

din 1 oct 2010 09:56 de axmu

nu vreau sa te supar, dar nu stiu ce sa fac...is intr-o dilema foarte mare. ok, cu buchetul...cu cate flori trebuie sa fie ??? 3, 5..???

din 30 sep 2010 17:12 de 7Senses

Eu atata va spun. O am asa cum o am da nu m-a lasat niciodata in drum asta e cel mai important si daca nu a fost deajuns vreodata tot am scos-o la capat doar mai am si maini si limba ....in viata tre sa stii sa faci de toate nu trebuie sa te bazezi ...

Re: Re: Re: Re: Cadou de ziua ei???

din 29 sep 2010 23:59 de valentine

Au trecut cel putin 30 de ani de la vremurile in care femeile apreciau asa ceva asa ca nu stiu cat de inspirata e ideea ta. S-ar putea sa fie vazut ca un gest mai degraba penibil decat romantic. U know...feministele, bla bla

Re: Re: Re: Cadou de ziua ei???

din 29 sep 2010 22:49 de Pasaroi_Cuminte

Indiferent ce cadou ai face, este binevenit sa fie insotit de o poezie de dragoste compusa de tine pentru ea ( nu trebuie sa fie la nivel de "Eminescu"). Iubirea inseamna si creativitate.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alt destept...

din 29 sep 2010 21:16 de Pasaroi_Cuminte

Mea culpa. Interesanta situatie, dar in momentele de cumpana sa vede adevaratul caracter. Slava Domnului au fost barbati care si-au sarutat sotia si pe cel mic inainte de a se duce la razboi(adica la moarte) si pana si-au gasit sfarsitul nu ...

Re: Re: Re: La orgasm...cu sau fara clitoris !?!

din 29 sep 2010 21:04 de Machiavelli

Ce sa le explici?Daca ele nu se cunosc atat de bine(este o scoala si asta) de ce trebuie sa dai explicatii?Doar nu esti platit pentru asta :,

Re: 16 ani ..nu am avut inca prieten

din 29 sep 2010 20:52 de good_girl

Nu trebuie sa iti cauti u iubirea...ea te gaseste pe tine atunci cand nu te astepti .. o data si o data vei gasi persoana potrivita ...nu te grabii :-*:-*:-*

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 176 din 1098
«   1 ... 173   174   175   176   177   178   179 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare