Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Inaltime

din 12 oct 2010 04:37 de Bozgoru

de ce minti omul? de ce ai mentalitatea asta josnica si atat de utopica? de ce vrei ca lumea sa traiasca in minciuna? cum dracu sa fie ok? daca ar fi baiat si ar avea 1,50? sau sa aiba 1,75 si 130 de kile( dar vai nu conteaza ca e un gras infect.. ...

Re: Cum sa o fac sa se indragosteasca de mine?

din 12 oct 2010 04:07 de Bozgoru

1. nu exista "esti rapper".. ce e aia rapper? rapper e eminem care se imbraca asa sa-i cumpere mucosii albumele si ia astfel zeci de milioande de dolari.. termina cu stilul larg ca dai in penibilitate fata de femei si fata de aia de la coltul ...

Re: Re: Probleme cu lubrifierea..cititi pls

din 11 oct 2010 23:35 de Cuprins

Nu numai el. Parerea mea B)

Re: Probleme cu lubrifierea..cititi pls

din 11 oct 2010 23:34 de Psyche

problema respectiva despre care ai mentionat e ceva stringent. pot aparea complicatii de-a lungul timpului. lubrifiante eu nu folosesc sa-ti recomand din experienta,am folosit durex de culoare rosie si la momentul respectiv,cand aveam nevoie,a ...

Re: Re: Niste sfaturi dramatice ar bune in situati

din 11 oct 2010 22:21 de Cuprins

Chestia cu batutu' pe cineva n-am inteles-o. Fi mai explicit te rog.(?)

Re: Re: Problema subiecte

din 11 oct 2010 22:06 de Cuprins

Stiu sa folosesc un forum, no offence. Am postat subiectul aici pentru ca indiferent pe ce as apasa la iesirea din mesaj (back, link, etc.) imi ramane la fel (necitit). Inteleg ca sunt unii care poate nu stiu cam cum sta treaba cu forumurile, ...

Re: Niste sfaturi dramatice ar bune in situatia ta

din 11 oct 2010 21:41 de bobo931

Se pare ca ai destule probleme si pentru ca fata sa te placa ar trebui sa te metamorfozezi (cat de cat) incearca sa nu te imgraci mult mai diferit fata de cei din jurul tau dar destul de distinct(sa poti fi observat) problema cu baietii de 19 ani ...

Statuie din cioburi....Stropi de sticla

din 11 oct 2010 15:12 de baby

Cateva zile mai rar net. E naspa. Munca, facultate....vine cam greu. Trecem peste:, http://www.youtube.com/watch?v=OBhCFEn67II&feature=related Imi trebuie putina organizare....si putin timp liber... Si putin mai mult timp cu ...

Re: Re: Marimea penisului la 14 ani fix

din 11 oct 2010 12:17 de 7Senses

Vreo 12 fete :lol::lol::lol: nu vezi ca si nickul lui spune ca este al "nimanui" Deocamdata daca ai 14 ani :lol:(FIX) eu zic ca iti ajunge ca sa te satisfaci singur ...dupa cum observi are mai multi cm decat ai tu varsta asa ca....trebuie sa ...

Re: Problema subiecte

din 11 oct 2010 11:51 de 7Senses

nu trebuie sa il marchezi tu ca necitit ...se marcheaza in mod automat in momentul cand iesi din acel subiect, dar , cu o conditie: in momentul cand citesti un subiect si esti intrata in el trebuie sa iesi apasand linkul categoriei in care te ...

Re: Re: Re: Ziua in care a plouat cu cioburi de vi

din 11 oct 2010 10:32 de 7Senses

WOWW!!!! :lol: Am spus compromisul .....dar compromisul atat cat este nevoie pt a nu ma izola integral si pt a nu fi vazut in aceasta societate infecta drept "a freak" Ceea ce ai insiruit tu mai sus deja este compromisul total ....dus la ...

Re: Re: Re: Sa fac sex cu el ca sa-i dovedesc ca-l

din 10 oct 2010 22:38 de iri15

daca stai aici si ne intrebi pe noi, e clar ca nu esti pregatita cand o sa vrei s-o faci, o sa sari pe el si-o s-o faci... nu o sa zici...aaa stai asa sa intreb pe sexpert:))) eventual abia dupa aia o sa vii sa ne povesteti sau sa intrebi ...

Re: Re: Numarul mediu al partenerilor sexuali (+TE

din 10 oct 2010 21:11 de iri15

ce relevanta are testul asta? te poti culca cu o mie de oameni si sa nu gasesti ce iti trebuie sau te poti opri la o singura persoana si sa simti ca esti mai mult decat implinit... :cat:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Decalotarea penisului

din 10 oct 2010 13:45 de Cuprins

Ma declar multumit! :huh:

Re: Re: Re: A alunecat prezervativul...griji?

din 10 oct 2010 10:29 de angel_hopes01

dc crezi ca's intrebari la care un om serios nu poate raspunde? :-? daca ma gandesc bine,aceasta intrb are legatura cu sexul..iar acest site este facut pentru persoanele care au nevoie de indrumare sexuala in orice privinta.Deci,d.p.d.v cred ca ...

Re: Re: Ziua in care a plouat cu cioburi de vise m

din 10 oct 2010 02:57 de ExoticDream

Eu nu ma pot obisnui cu ideea compromisului, ar insemna sa ma alatur turmei doar pentru ca asa este [i]trendy/cool[/i]. Thank you, but no, thank you. Ar insemna, de exemplu, sa faci sex oriunde, oricand si cu oricine, de la 14-15 ani, de la ...

Re: Re: Inaltime

din 10 oct 2010 01:36 de iri15

eu cred ca e OK oricum ar fi... ce trebuie sa facem e sa acceptam asa cum suntem... daca nu ne placem noi cine sa ne placa... nu mai cauta confirmarea/acceptarea celorlalti, uita-te in oglinda si spune-ti ca esti perfect:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 9 oct 2010 18:59 de Bozgoru

exact.. discutii... trairi.. nu jocuri.. nu incercari..

Re: Re: Re: de ce inseala barbatii?

din 9 oct 2010 18:19 de Psyche

nici eu nu as continua relatia respectiva,dar as fi marcata pentru totdeauna in cele ce i-ar urma. nu stiu .. ma bine sa nu ma gandesc la astfel de lucruri. nu am aflat niciodata ca am fost inselata;nu pot afirma cu certitudine ca nu,dar ce ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 9 oct 2010 15:53 de Diana_

De fapt,sunt aprox. 4 luni de abstinenta sexuala! Stiu asta. Dar ar fi o mareee tampenie sa ma insele doar pt asta,sa fim seriosi. Cu atat mai mult cu cat el a asteptat vreo 9 luni ca sa ne incepem viata sexuala.:p: La urma-urmei e ceva normal sa ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 173 din 1098
«   1 ... 170   171   172   173   174   175   176 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare