Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PROBLEME PENIS

din 6 oct 2010 00:12 de cap_tabla2001

Man,crede-ma,nu te-ai confruntat in mod direct cu o astfel de problema sa sti cum este si cum se simte omul.Asa din afara totul pare simplu si banal,dar sa sti ca pentru noi,toti cei cu probleme asemanatoare ca a lui mystak3 este o adevarata ...

Re: Au disparut avatarele..

din 5 oct 2010 16:00 de ursaru

Da ,e chiar nasol.Trebuie sa se faca ceva cu site-ul,sa nu se mai permita postarea utilizatorilor neinregistrati.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A alunecat pre

din 5 oct 2010 10:58 de 7Senses

:D sunt sanse .. dar doar dupa teoria " Nimic nu e sigur , Totul e relativ:p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A alunecat pre

din 5 oct 2010 00:59 de Psyche

Bozgor/e/ule(articulat,oricum),nu tie ma adresam. am dat un quote la nimereala.:rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A alunecat prezerv

din 5 oct 2010 00:57 de Psyche

sunt sanse,dar hai sa nu fim absurzi. nu stiu cine naiba a facut studiul ala cu fete de 13-15 ani care au ramas insarcinate in urma pettingului. mi se pare o mare porcarie. daca e sa o iei teoretic,sunt sanse. dar daca parcurgi drumul logic,vei ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intarziere banala sau.

din 4 oct 2010 13:23 de Diana_

Acum, sa revin pe pagina 3 a thread-ului... am ramas uimit dupa ce l-am citit tot, dupa atata siguranta ca nu s-a intamplat nimic cu prezervativul, 2 teste de sarcina, unul negativ, unul pozitiv, o eroare trebuie sa fie undeva... Nevrand sa fiu ...

Parafrazand aiurea....

din 4 oct 2010 03:38 de ExoticDream

[i]Am invatat unele lucruri in viata pe care vi le impartasesc si voua!![/i] Nu, ar fi prea dureros sa faci asta, poate mai tarziu... [i]Am invatat ca nu poti face pe cineva sa te iubeasca[/i] Corect.... [i]Tot ce poti face este sa fii o ...

Re: Linia transparenta dintre A si nonA....

din 4 oct 2010 01:22 de valentine

Femeile & barbatii dimineata. Ea: Azi e soare, e o vara frumoasă. Îmbrăcămintea mea va fi în ton cu spiritualitatea mea. Se va asocia feminismului meu rafinat. Va exprima fluiditate şi eleganţă, în completatarea unui aer adânc studiat, ...

Re: Re: Indragostita, dar dezamagita de sex (pt fe

din 4 oct 2010 00:00 de genovia

ne-ndragostim. exista, sunt convinsa:flowers:

Re: Re: Re: Relatia cu mama mea...

din 3 oct 2010 22:05 de dorinda

aceiasi poveste,ca mie imi ramane casa,ca sunt EU egoista,rea,ca o urasc si altele.Nici nu pot intelege de unde le scoate :huh: Atunci sa inteleg ca mai este si paranoica? In cazul asta, tratament de specialitate. Dar in continuare cred ca ...

Re: Relatia cu mama mea...

din 3 oct 2010 21:56 de Psyche

genovia,la fel ca noi toti are si ea o perspectiva bazata pe experientele ei.fiecare om e diferit,de aici si diversitatea raspunsurilor. nimeni nu critica neaparat,isi expune parerea. intr-o anumita masura sunt de aceiasi parere ca si ea. poate ...

din 3 oct 2010 21:00 de dorinda

Tu ai impresia ca te iubeste pentru ca orice copil nu concepe faptul ca parintii sa nu-l iubeasca. Din punctul meu de vedere, mama ta este o egoista, care nu stie sa iubeasca. Drept dovada imprumuturile cu dobanda. Cred ca are impresia ca dupa ...

Re: Indragostita, dar dezamagita de sex (pt fete)

din 3 oct 2010 17:31 de simosimina

cand iubesc, iubesc, insa trebuie sa si doresc! Daca doresc si incerc...trebuie sa iasa bine...pentru ca altfel...nu merge! Deci..iubesti, dar trebuie sa existe si compatibilitate in pat, altfel ...iubesti doar platonic?!??!!! Sunteti doar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intarziere banala sau... S

din 3 oct 2010 14:10 de Leroy

Acum, sa revin pe pagina 3 a thread-ului... am ramas uimit dupa ce l-am citit tot, dupa atata siguranta ca nu s-a intamplat nimic cu prezervativul, 2 teste de sarcina, unul negativ, unul pozitiv, o eroare trebuie sa fie undeva... Nevrand sa fiu ...

Linia transparenta dintre A si nonA....

din 3 oct 2010 06:26 de ExoticDream

Am decretat: nu exista zei. Doar fiinte muritoare. Imperfecte. Egoiste. Razbunatoare. Nevermind. Never mind. Nu trebuie sa crezi, rezista fascinatiei, respiri iluzii si te trezesti murind.... Pretul platit: sufletul tau. Si nu numai. Ramai abonat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alt destept...

din 3 oct 2010 06:07 de ExoticDream

Nu, nu sunt de acord cu tine, reactia celui bolnav este infantila: adica afla o astfel de nenorocire si cel mai bun lucru pe care il gaseste de facut este sa faca sex cu cine-i iese in cale?!? Sa fim seriosi.... Stii cum se traduce asta? Omul a ...

din 3 oct 2010 04:34 de ExoticDream

Daca lucrurile stau asa cum le-ai prezentat, dupa parerea mea mama ta are probleme destul de serioase in a-si lua in serios postura de parinte, mi se pare incredibil si anormal sa te comporti asa cu propriul tau copil! Ai incercat vreodata sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 3 oct 2010 03:16 de Bozgoru

asa.. acum spune-ne daca ti-a iesit.. suntem si noi curiosi.. sau cel putin eu :D... daca nu mai dai pe aici e clar ca ti-a iesit.. :,

Re: Re: Re: Re: Prietena mea se comporta imatur

din 2 oct 2010 16:46 de drooz

da ar fi o varanta akm vad mai nou ca pleca de aiurea adik cum : imi zice aseara ca pleaca la servici la pretena lu fratisu si ca sta oleak nu am zis nimik o sun pe la vreo 23:00 si o intr daca mai sta ea imi zice ca inca oleak io am stat ca prostu ...

Re: Re: Re: Prietena mea se comporta imatur

din 2 oct 2010 16:08 de 7Senses

nu mai spera ...cca ramai cu speranta ..;) Daca iti pasa de viata voastra trebuie sa iei atitudine si sa fii tu primul care da dovada de maturitate: Ia-ti inima in dinti eventual mai bea si o vodca si du-te si spune-i in fata ..: " E sa stii ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 175 din 1098
«   1 ... 172   173   174   175   176   177   178 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare