Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 oct 2010 15:37 de Leroy
Intocmai cum spune "ExoticDream"... Da liber imaginatiei... nu trebuie sa ti se para absurd, imoral, e un act prin care-i arati ca-l iubesti, printre multe altele pe care le faci deja, el stie ca tu nu simti nimic ci ca o faci pentru el si va fi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 oct 2010 14:08 de Psyche
ca femeii sa ajunga sa-i pese de tine,trebuie sa ajunga sa te cunoasca. pentru ca iubesti cu un motiv,iubesti ceva dintr-un om,nu iubesti o imagine sau aparente.
Ziua in care a plouat cu cioburi de vise mate.... din 9 oct 2010 05:57 de ExoticDream
Dup-atata frig si ceata....
Pardon! Nu merge! Culmea este ca nici invers.... Hm... Toparceanu asta nu mai este de actualitate...! Totusi, chiar ne-a lovit un val de frig venit din neunde, pana si in orasul luminilor este de doua ori mai cald! In ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 oct 2010 04:19 de ExoticDream
Asa este, in acest "preludiu" al relatiei de cuplu ies la iveala multe aspecte ale caracterului si felului de a fi ale celuilalt, il poti cunoaste destul de bine ca sa te decizi daca vrei sa treci la lucruri mai serioase sau te opresti aici. Nu ...
Re: Re: de ce inseala barbatii? din 9 oct 2010 04:07 de ExoticDream
De ce nu s-ar aplica si barbatilor ceea ce ai scris despre femei? Ei sunt chiar mai rai decat femeile pentru ca au pretentia sa fie acceptati "asa cum sunt" inca din primul minut al relatiei (si cand ma refer la "asa cum sunt", ma gandesc la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Decalotarea penisului din 9 oct 2010 00:54 de eualex
eu am 18 ani. nu am avut probleme cu decalotarea. pt ca din cate stiu eu decalotarea se face de doctor cand e copilul mic si baietelul trebuie spalat foarte bine sa nu se lipeasca pielea de cap. asa ca dupa cate am citit sunt un fericit. si din cate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 oct 2010 20:45 de axmu
gandesc ca sunt diferite tipuri de persoane, o persoana este foarte diferita de alta.
in concluzie eu ar tb sa insist pana cand ori eu, ori tipa respectiva va ceda si ii va spune celuilalt ce il doare nu ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 oct 2010 20:39 de Psyche
cand un om nu iti inspira siguranta,incredere sau ti-a facut ceva si nu esti convins ca ii pare rau,normal ca iti pui intrebari cu privire la integritatea acestuia sau intentiile sale. nu stiu sa iti zic un timp,caci probabil nici eu nu am stat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce se uita baietii din 8 oct 2010 17:47 de ella0790
sunt curioasa cati ani ai
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 oct 2010 16:04 de victoria_ok
Nu e interesata de tine. Mai bine las-o...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 oct 2010 13:23 de 7Senses
Lasa ca ce e a tau e pus deoparte daca e sa fie o sa fie si daca te suna merg trandafirii si dupa ai toata increderea
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 oct 2010 13:02 de axmu
revin cu ceva noutati, s-ar parea ca si voi sunteti curiosi.
de vineri nu am mai intrat pe site. saptamana trecuta pe 1 a fost ziua ei cum v-am spus. am sunat-o de dimineata am vorbit putin si a ramas ca ea sa ma sune ca sa putem intalni.
spre ...
Re: Re: Sunt virgin din 8 oct 2010 12:26 de stoicus
Categoric 5.
Eu iubesc femeile. Mi se par niste fiinte fara de care un barbat nu poate trai. Fie ea si o pitipoanca. Insa daca e inteligenta, atunci atractia pe care o exercita asupra mea este una enorma. Nu pot sa inteleg cum de unii pot fi ...
Re: M-am certat cu prietenul meu rau de tot din 7 oct 2010 17:19 de Bozgoru
te-a injurat pentru ca este un ghiolban.. si asta e singurul mod in car a crezut el ca te poate indeparta sa-l lasi in pace.. chiar daca e foarte dureros pt tine...
stii tu.. gusturile nu se discuta.. asa se zie.. sau cine stie.. poate fata aia ...
Re: Sunt virgin din 7 oct 2010 17:12 de Bozgoru
stai linistit.. eu stiu cativa baieti in jurul varstei de 25 de ani virgini.. care se comporta foarte sfidatori la adresa femeilor.. si vor sa para ca nu-s virgini... dar eu stiu ca sunt :D... dar ei au ajuns in situatia asta din cauza abordarii ...
Re: Re: Sex/dragoste doua cupluri intr-o camera din 7 oct 2010 16:56 de Bozgoru
vad ca te-a marcat chestia asta de ai raspuns la toate posturile de sex in grup de acuma 10 ani.. oricum iti spun si aici.. imi pare sincer rau pt. tine..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PROBLEME P din 7 oct 2010 15:07 de mystak3
eu vreau acuma sa-mi incep viata sexuala, cred ca daca era mai mare gigel o incepeam mai de curand dar asa .. :( .. mi-e rusine :| :( nici n-o satisfac nici nu rezist mult :(
Re: Sex/dragoste doua cupluri intr-o camera din 7 oct 2010 14:36 de antheos
Eu cu sotia am incercat asta,cu inca un cuplu,numai ca am facut si schimb de parteneri.numai pana ne-am incalzit am facut fiecare cu partenerul lui,dar apoi cand s-au incins spiritele am facut schimb de locuri:P)
a fost o experienta super ...
Re: Cand ies mai multi baieti afara? din 6 oct 2010 23:46 de annaonima
pai tu nu iti poti da seama cand iese lumea(baieti/fete) afara? chiar trebuie sa intrebi asta pe un forum? nu vad sensul......
Re: Re: Re: Re: Sa fac sex cu el ca sa-i dovedesc din 6 oct 2010 20:27 de babys
OMG
Pagina 174 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |