Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: E bine sa inghiti sperma barbatului ?Dar femeii ? din 7 sep 2011 02:59 de ciciloveslaura
Mă, am o dilema.. voi mai știți să faceți dragoste ca tot omul?
Ce cerebelofimoză, sau palid? Tu ai idee despre ce vorbești? Ai habar pe unde ți vomerul?
Re: E bine sa inghiti sperma barbatului ?Dar femeii ? din 7 sep 2011 02:59 de ciciloveslaura
Mă, am o dilema.. voi mai știți să faceți dragoste ca tot omul?
Ce cerebelofimoză, sau palid? Tu ai idee despre ce vorbești? Ai habar pe unde ți vomerul?
Re: E bine sa inghiti sperma barbatului ?Dar femeii ? din 7 sep 2011 02:30 de Guest
Daca se poate lua vreo boala? nu STIU cred ca ... DA, am auzit ca "cerebelo-fimoza" se declansaza instantaneu la prima activitate de acest tip.
Cat despre urina... depinde de culoare, daca e mai galbena atunci vei observa niste schimbari ale ...
Re: E bine sa inghiti sperma barbatului ?Dar femeii ? din 7 sep 2011 02:24 de Guest
Daca se poae lua vreo boala? nu STIU cred ca ... DA, am auzit ca "cerebelo-fimoza" se declansaza instantaneu la prima activitate de acest tip.
Cat despre urina... asta e in functie de culoare, daca e mai galbena atunci vei observa niste schimbari ...
Re: E bine sa inghiti sperma barbatului ?Dar femeii ? din 7 sep 2011 02:24 de Guest
Daca se poae lua vreo boala? nu STIU cred ca ... DA, am auzit ca "cerebelo-fimoza" se declansaza instantaneu la prima activitate de acest tip.
Cat despre urina... asta e in functie de culoare, daca e mai galbena atunci vei observa niste schimbari ...
Re: Agatatul online din 7 sep 2011 02:10 de ciciloveslaura
Ca vorba vine.. am fost cu cainele la plimbare si mi-o prins nebunul un miros de pitipoanca. Trage tu concluziile! :))
Re: Agatatul online din 7 sep 2011 00:02 de dorinda
De ce intelegi tu aiurea?
N-am zis de tine in mod special, ci de cei care vor numai sex. Daca tu consideri ca faci parte din categoria asta, nu e problema mea. Foarte rar scriu ceva cu subinteles si nu in cazul de fata.
Nu te judec, e viata ...
Re: Cum sa ma barbieresc ? din 6 sep 2011 23:11 de tenshi
Lasa pufu acolo daca nu e prea mare, ca de il dai jos dupa o sa creasca, si mai urat.
Re: Agatatul online din 6 sep 2011 21:13 de fiat_lux_mihi
Si am zis eu ceva? Am scapat de mimoza adulterina si sunt cu cineva de cateva luni.
De ce ma judeci si presupui aiurea?
Facebook e bun daca vrei sa dai o carja si atat.
Recomand cu tarie frecventarea barurilor si petrecerilor studentesti ...
Re: Re din 6 sep 2011 16:33 de Guest
Deci =)))))))))))))))) Daca o iubesti nu te desparti de ea ca nu a vrut sa faca sex cu tne :-j si lasa ca nu mori virgin :| sunt altele si la 30 de ani=))))
Re: Intrebare sarcina din 6 sep 2011 15:14 de Randunik
Sa isi faca un test de sarcina.
Re: Agatatul online din 6 sep 2011 13:39 de Guest
Pai cam pentru astea sunt facute retelele de socializare...pt cei care vor sa dea o buca si pt domnite in calduri,ca doar nu o sa isi caute cineva marea iubire pe internet.Acesta este si scopul principal al retelelor de socializar.Multi,foarte multi ...
Re: Intrebare sarcina din 6 sep 2011 12:11 de Moonless
nici pana acum nu i-a venit ciclul.. nu stiu daca e in regula.. Ea zice ca i-a mai intarziat, dar acum mi se pare cam prea mult.. e 6 septembrie.. ar fi trebuie sa-i vina cam pe 22-23 august.
Re: Bubite si mancarimi in jurul capului penisului! din 6 sep 2011 07:47 de ciciloveslaura
*Diaree.. Logoree, ști tu.. mult, moale și mai și pute.
Re: Bubite si mancarimi in jurul capului penisului! din 6 sep 2011 00:51 de Guest
trebuie sa tio bagi in cur apoi sa tio sugi singur numai daca ai diarie intensiva
:o
Re: Cum sa ma barbieresc ? din 5 sep 2011 23:40 de dorinda
Lasa ceara ca mai tarziu o sa te trezesti maimuta!
Esti barbat, lasa parul ala BLOND acolo unde e. Pana si eu am par pe fata, ca toata lumea de altfel. Perfectiune o faci in Photoshop. Crezi ca cei care apar in reviste n-au par prin diverse zone ...
Re: Cum sa ma barbieresc ? din 5 sep 2011 23:11 de CoolPyr0
Stiu ca, cam exagerez .. si prietenii mei au dar na .. nu suport parul !! doar pe cap :) .. cum l-as putea delocora ? oricum e blond .. dar mi-e frica sa nu creasca mare mare mare mare mare ! oricum o sa creasca dar vreau sa sti uce e de facut sa ...
Re: Problema grava, penis urias din 5 sep 2011 21:08 de Guest
Nu imi vine sa cred ca ajuns sa dau asemenea sfaturi. Daca fiul tau o sa o aiba mai mare ? Cum o sa il ajuti ? Ce-o sfat o sa-i dai ?
Ti-am spus, am 185 si o am de 25, am un prieten care sunt este mai dotat decat mine si niciodata nu am auzit ...
Re: Problema grava, penis urias din 5 sep 2011 20:58 de Guest
Nu sunt asa badaran, am fost aseara la spritz si aveam chef de caterina, asa ca intre barbati :D
Nu e nici o rusine in asta e chiar ok,
Cu scoala cum stai ?
Re: Problema grava, penis urias din 5 sep 2011 20:39 de Guest
Dute naiba de nesimtit, nu vezi ca omul are probleme si tu faci misto de el ! Darius tata nu pune la suflet ce zic invidiosii astia lasa ca le crapi capul in 2 cu peninsul tau urias :D
Pagina 181 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
24 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |