Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: E bine sa inghiti sperma barbatului ?Dar femeii ?

din 7 sep 2011 02:59 de ciciloveslaura

Mă, am o dilema.. voi mai știți să faceți dragoste ca tot omul? Ce cerebelofimoză, sau palid? Tu ai idee despre ce vorbești? Ai habar pe unde ți vomerul?

din 7 sep 2011 02:59 de ciciloveslaura

Mă, am o dilema.. voi mai știți să faceți dragoste ca tot omul? Ce cerebelofimoză, sau palid? Tu ai idee despre ce vorbești? Ai habar pe unde ți vomerul?

din 7 sep 2011 02:30 de Guest

Daca se poate lua vreo boala? nu STIU cred ca ... DA, am auzit ca "cerebelo-fimoza" se declansaza instantaneu la prima activitate de acest tip. Cat despre urina... depinde de culoare, daca e mai galbena atunci vei observa niste schimbari ale ...

din 7 sep 2011 02:24 de Guest

Daca se poae lua vreo boala? nu STIU cred ca ... DA, am auzit ca "cerebelo-fimoza" se declansaza instantaneu la prima activitate de acest tip. Cat despre urina... asta e in functie de culoare, daca e mai galbena atunci vei observa niste schimbari ...

din 7 sep 2011 02:24 de Guest

Daca se poae lua vreo boala? nu STIU cred ca ... DA, am auzit ca "cerebelo-fimoza" se declansaza instantaneu la prima activitate de acest tip. Cat despre urina... asta e in functie de culoare, daca e mai galbena atunci vei observa niste schimbari ...

Re: Agatatul online

din 7 sep 2011 02:10 de ciciloveslaura

Ca vorba vine.. am fost cu cainele la plimbare si mi-o prins nebunul un miros de pitipoanca. Trage tu concluziile! :))

din 7 sep 2011 00:02 de dorinda

De ce intelegi tu aiurea? N-am zis de tine in mod special, ci de cei care vor numai sex. Daca tu consideri ca faci parte din categoria asta, nu e problema mea. Foarte rar scriu ceva cu subinteles si nu in cazul de fata. Nu te judec, e viata ...

Re: Cum sa ma barbieresc ?

din 6 sep 2011 23:11 de tenshi

Lasa pufu acolo daca nu e prea mare, ca de il dai jos dupa o sa creasca, si mai urat.

din 6 sep 2011 21:13 de fiat_lux_mihi

Si am zis eu ceva? Am scapat de mimoza adulterina si sunt cu cineva de cateva luni. De ce ma judeci si presupui aiurea? Facebook e bun daca vrei sa dai o carja si atat. Recomand cu tarie frecventarea barurilor si petrecerilor studentesti ...

Re: Re

din 6 sep 2011 16:33 de Guest

Deci =)))))))))))))))) Daca o iubesti nu te desparti de ea ca nu a vrut sa faca sex cu tne :-j si lasa ca nu mori virgin :| sunt altele si la 30 de ani=))))

Re: Intrebare sarcina

din 6 sep 2011 15:14 de Randunik

Sa isi faca un test de sarcina.

din 6 sep 2011 13:39 de Guest

Pai cam pentru astea sunt facute retelele de socializare...pt cei care vor sa dea o buca si pt domnite in calduri,ca doar nu o sa isi caute cineva marea iubire pe internet.Acesta este si scopul principal al retelelor de socializar.Multi,foarte multi ...

Re: Intrebare sarcina

din 6 sep 2011 12:11 de Moonless

nici pana acum nu i-a venit ciclul.. nu stiu daca e in regula.. Ea zice ca i-a mai intarziat, dar acum mi se pare cam prea mult.. e 6 septembrie.. ar fi trebuie sa-i vina cam pe 22-23 august.

Re: Bubite si mancarimi in jurul capului penisului!

din 6 sep 2011 07:47 de ciciloveslaura

*Diaree.. Logoree, ști tu.. mult, moale și mai și pute.

Re: Bubite si mancarimi in jurul capului penisului!

din 6 sep 2011 00:51 de Guest

trebuie sa tio bagi in cur apoi sa tio sugi singur numai daca ai diarie intensiva :o

din 5 sep 2011 23:40 de dorinda

Lasa ceara ca mai tarziu o sa te trezesti maimuta! Esti barbat, lasa parul ala BLOND acolo unde e. Pana si eu am par pe fata, ca toata lumea de altfel. Perfectiune o faci in Photoshop. Crezi ca cei care apar in reviste n-au par prin diverse zone ...

din 5 sep 2011 23:11 de CoolPyr0

Stiu ca, cam exagerez .. si prietenii mei au dar na .. nu suport parul !! doar pe cap :) .. cum l-as putea delocora ? oricum e blond .. dar mi-e frica sa nu creasca mare mare mare mare mare ! oricum o sa creasca dar vreau sa sti uce e de facut sa ...

Re: Problema grava, penis urias

din 5 sep 2011 21:08 de Guest

Nu imi vine sa cred ca ajuns sa dau asemenea sfaturi. Daca fiul tau o sa o aiba mai mare ? Cum o sa il ajuti ? Ce-o sfat o sa-i dai ? Ti-am spus, am 185 si o am de 25, am un prieten care sunt este mai dotat decat mine si niciodata nu am auzit ...

din 5 sep 2011 20:58 de Guest

Nu sunt asa badaran, am fost aseara la spritz si aveam chef de caterina, asa ca intre barbati :D Nu e nici o rusine in asta e chiar ok, Cu scoala cum stai ?

din 5 sep 2011 20:39 de Guest

Dute naiba de nesimtit, nu vezi ca omul are probleme si tu faci misto de el ! Darius tata nu pune la suflet ce zic invidiosii astia lasa ca le crapi capul in 2 cu peninsul tau urias :D

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 181 din 3731
«   1 ... 178   179   180   181   182   183   184 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare