Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: mult sange !

din 9 sep 2011 23:15 de Randunik

Am 18 ani,dar deocamdata nu as vrea sa iau. Am sa ma informez despre un tratament naturist zic eu ca e mai bine decat sa iau anticonceptionale. Multumesc pt raspuns.

Re: mult sange !

din 9 sep 2011 22:15 de dorinda

Nu e musai, poti incerca un tratament naturist sau homeopat, sunt mai indicate decat cele hormonale, mai ales daca esti destul de mica. Tin minte ca mama n-a vrut sa ma indoape cu hormoni asa ca am luat ceva naturist si a mers.

Re: Help:D

din 9 sep 2011 21:21 de tenshi

Revin cu inca o intrebare. Din cate am inteles din ce am citit pe net si aici pe forum, sunt la varsta pubertatii, deci cosuri am din cauza asta. As vrea sa stiu pe la cati ani voi termina cu pubertatea si daca imi vor disparea cosurile singure sau ...

Re: Foot-fetish

din 9 sep 2011 17:30 de simosimina

:) muțumesc, dar are cine să le sărute/maseze & Co :)

Re: CRISTINA

din 9 sep 2011 16:37 de dorinda

Mergi la doctor, fa un tratament de detoxifiere a organismului (gasesti in magazinele naturiste tot felul de detoxifiante), incearca sa mananci cat mai sanatos (fara prajeli, fast-food), fructe in loc de dulciuri, carne de pui sau peste (la ...

Re: Pana la ce varsta creste penisul?

din 9 sep 2011 00:23 de BogdanEmy

Tu ai citit?

din 9 sep 2011 00:13 de dorinda

Tu chiar crezi ca vor citi prea multi ce ai scris? Peste 1-2 saptamani iar apare altul cu vesnica problema a penisului si asta pentru ca le este lene sa citeasca ce este pe forumul asta.

din 8 sep 2011 23:49 de BogdanEmy

Da... Vad ca toti copii de 13, 14, 15 ani isi etaleaza aici marimile penisului, mai vad multi useri care isi dau cu parerea despre cum si cat de repede ajung fetele la orgasm. Am 20 de ani, nu am un penis chiar mare, are 19 cm, chestie care sincer ...

Re: Foot-fetish

din 8 sep 2011 23:20 de desteptu

daca vrei iti masez si iti pup si io picioarele:D simina:D

Re: circumcizie la o virsta mai inaintata cine sia facu ?

din 8 sep 2011 19:32 de BillyGomer

Auzi amigo,eu am 1 saptamana de la operatie si dimineata m-am trezit si l-am masurat de la 13,5 a scazut la 11,5 sunt disperat zimi te rog daca al tau si-a revenit ;sau daca nu ce facem sa revina la normal sau sa mai creasca. plzzz

Dupa operatia de circumcizie

din 8 sep 2011 19:22 de BillyGomer

Buna ziua, Am 19 ani(virgin) si mi-am facut acum 7 zile operatia de circumcizie(prin taiere cilindrica).Doctorul m-a asigurat ca operatia a fost un succes si ca totul o sa fie bine.Nu mi-a prescris nici o reteta doar igiena locala.Acum sa va ...

Re: Re

din 7 sep 2011 23:05 de ionutzxxx

e adevarat.nu o lasa poate nu e pregatita fata . poate o faceti dupa ce trece timplul

Re: Problema grava, penis urias

din 7 sep 2011 17:55 de simosimina

inainte de toate...invata sa folosesti corect limba romana...si inceteaza...ca aberezi! vorbesc pt ca am cunostinte care au trecut prin asta. La revedere

Re: Sarcina?!

din 7 sep 2011 15:59 de ciciloveslaura

Nu am sa-ti raspund ironic, desiii.... Nu are nimic. Teoretic, spermatozoizii traiesc in medie cateva minute la contactul cu aerul.. Zic asta pentru ca nu e ok sa ejaculezi si apoi sa incepi din nou fara prezervativ aproape imediat.. Dar daca ...

Re: Perioada fertila???

din 7 sep 2011 14:40 de ciciloveslaura

Am fost eu acolo ca sa-ti masor temperatura bazala sau sa stau cu senzorul pe tine sa fiu sigur ca ai avut ovulatie? Nu. Nu am fost.. Asta ar cam trebui sa sti tu care sunt simptomele, daca nu.. da-i search pe google.. iti apar cu gramada ...

din 7 sep 2011 14:28 de Guest

Multumesc mult de tot.Am inteles si eu acum care e treaba cu perioada asta.Deci teoretic, chiar daca testul e negativ, sunt sanse , nu? Dar in legatura cu perioada asta de intarziere..: spre ex., astazi , maine, daca as intretine relatii ...

din 7 sep 2011 13:11 de ciciloveslaura

Mhm, cum sa incep.. Deci, o sa vorbesc pe "romaneste" ca sa se inteleaga. Perioada fertila la o femeie inseamna acel interval de timp in care ovarul tau expulzeaza un ovul maturat gata de fecundare de catre un pitic mic de-a lu Ghita.. Acel ...

Perioada fertila???

din 7 sep 2011 12:33 de Guest

Hello!! Sunt noua pe forum si m-am gandit sa imi impartasesc cu voi mica mea problema! Nu prea inteleg care e treaba asta cu perioada fertila si nefertila! Mie imi intarzie menstruatia de 5 zile.Trebuia sa imi vina la inceputul lunii dar nu mi-a ...

din 7 sep 2011 12:22 de dorinda

\ Tu esti prost? Ai doar 18 ani, la 30-40 ce vei face, te sinucizi? Ai inainte o viata intreaga in care vei avea parte de succese si de esecuri, iar problema de care te plangi iti vei da seama mai tarziu ca este o prostie adolescentina pe langa ce ...

din 7 sep 2011 11:15 de Guest

Deci pana la urma sa inteleg ca nu prea am ce face...? Daca e asa, sincer sa fiu nici nu mai vreau sa intru vreodata intr-o relatie. M-am saturat de suferinte, am suferit destul.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 180 din 3731
«   1 ... 177   178   179   180   181   182   183 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare