Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Romania pitoreasca - jurnal deschis din 5 sep 2011 12:21 de nupotiscapa
Tata, iti vand eu Masina :D " Audi ASEZZZZ!!! " :D mergem sa cautam niste " prefacute mancatoare de bani de le impresionezi cu masina " , radem, glumim, bem un spritz cu ele ... un gratar la iarba verde, ce zici ? :D
Dar acum serios, chiar ...
Sunt sanse de a fi insarcinata, sau nuu ? din 5 sep 2011 11:15 de Guest
Buna ziua tuturor.Ma numesc Alina si am 22 de ani.Sunt casatorita de 1 an, iar eu si sotul meu ne dorim mult un copil.Luna trecuta, mi-a venit menstruatia pe data de 27(iulie).Teoretic si luna aceasta ar fi trebuit sa vina in jurul datei de ...
Re: Problema grava, penis urias din 5 sep 2011 02:31 de Guest
Atentie la simosimina ... dupa cate vad e prea nematurizata si este prea LARGA LARGA la minte ! :D :D
N-am nimic inteligent de zis ... te las pe tine :-*
Re: Prezervativ pus invers... din 5 sep 2011 01:49 de dorinda
Inca nu m-am lamurit cu ai putut sa-ti pui prezervativul invers? Esti chiar atat de insensibil incat n-ai simtit ca nu se deruleaza?
Re: Penis ingrozitor de mic...ce ma fac? din 5 sep 2011 00:14 de Guest
Mai baiatu, eu nu inteleg un lucru: te deranjeaza k o ai "groasa de doar 10,5"? Dak e adevarat, de ce te deranjeaza k o ai asa subtire? Pai tu iti dai seama ce ai scris? 10,5 cm GROSIME?????? Si tot nu esti multumit? Cred k te referi la mimiletri ...
Re: Penis ingrozitor de mic...ce ma fac? din 5 sep 2011 00:10 de Guest
Mai baiatu, eu nu inteleg un lucru: te deranjeaza k o ai "groasa de doar 10,5"? Dak e adevarat, de ce te deranjeaza k o ai asa subtire? Pai tu iti dai seama ce ai scris? 10,5 cm GROSIME?????? Si tot nu esti multumit? Cred k te referi la mimiletri ...
Re: Prezervativ pus invers... din 5 sep 2011 00:09 de ionutzxxx
cand trebuia sai vinca mensturatia?
Re: Help:D din 5 sep 2011 00:06 de tenshi
waw m-ai impresionat, se vede ca tu ai parte doar de prefacute mancatoare de bani de le impresionezi cu masina. Nu mi-o lua in nume de rau dar mai bine pe cale clasica, nu iti reuseste asta e, dar decat sa le impresionezi ca te plimbi cu o masina ...
Re: Prezervativ pus invers... din 4 sep 2011 23:48 de blonda234
de la lichidul pre-ejaculator..sunt sanse sa ramana, dar mai slabe...sa-si calculeze daca era in perioada fertila :D
Re: virgin la 23 de ani dar activ dpdv sexual? din 4 sep 2011 23:43 de ionutzxxx
in privire cu scurgerile ei nu e normal sa fie tot cu absorbantul la ea dar ar trebui sa o vada un medic de specialitate.si cu virginatatea nu ai cum sa fi virgin.
Re: Prezervativ pus invers... din 4 sep 2011 23:39 de ionutzxxx
exista destul de multe sanse sa fie insarcinata,dar depinde daca era in perioada fertila sau nu.Ai o singura scapare.
Re: Problema grava, penis urias din 4 sep 2011 23:18 de simosimina
sincer nu vad de ce ar minti?!!! la ce folos???e pur si simplu un Guest...care are o problema?! Ti se pare asa ciudat??? Am scris mai sus...ca am si eu o prietena care l-a parasit pe al ei tocmai din acest motiv...
Nu este cazul sa fii ...
Re: Prezervativ pus invers... din 4 sep 2011 22:51 de Randunik
Nu,stai linistita.
Re: Agatatul online din 4 sep 2011 22:41 de ThT
Pai facebook-ul pentru asta e facut,sa dai add la persoane iar prin intermediul multitudinii de aplicatii,joculete etc. sa intri in contact cu ele.:D
Re: Agatatul online din 4 sep 2011 22:33 de fiat_lux_mihi
Daca zici tu, eu am lista f mica de prieteni si in afara de doi sau trei ii stiu pe toti personal, si nu doar din vedere.
Nu inteleg pentru ce sa am SUTE cu care nu vorbesc niciodata si nici nu-i cunosc?
Prefer sa socializez la petreceri, la un ...
Re: Help:D din 4 sep 2011 22:00 de fiat_lux_mihi
Dar ce avem noi aici?! Audi ASEZZZZ!!!
:lol:
Re: Agatatul online din 4 sep 2011 21:59 de ThT
Atunci de la ce vine site de socializare?:lol: Pentru PRIETENI si atat exista skype,messenger si alte programe.
Re: Agatatul online din 4 sep 2011 21:56 de fiat_lux_mihi
Depinde.
Iti spun cum am facut eu. Am vazut o tipa interesanta la prieteni in dreapta, la sugestii de prieteni.
Add friend cu tot cu mesaj, ca am vazut-o la un prieten comun in lista, ca mi s-a parut interesanta, etc etc, si ca mi-ar placea sa ...
Re: Prezervativ pus invers... din 4 sep 2011 18:44 de Firentze
Legat tot de prezervativ...daca n-a ejaculat si apoi am luat o pauza amandoi...adica ne-am oprit si el s-a oprit sa nu ejaculeze si la un moment dat i s-a cam lasat adica nu mai era in erectie si apoi am continuat cu acelasi prezervativ, fara sa-l ...
Re: Ce sa fac si ce nu la prima intalnire (baiat, 16 ani) din 4 sep 2011 18:27 de nupotiscapa
La 16 ani :
Ce muzica iti place ? ce formatie iti place ? care film ti-a placut ? etc etc etc ... mereu o complimentezi ... iti place de ea ca are asemenea gusturi si mereu esti de acord cu ea si tie iti plac aceleasi lucruri.
Sarut la 16 ani ...
Pagina 183 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
19 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |