Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Problema grava, penis urias din 5 sep 2011 20:01 de Guest
[Tu crezi ca femeile se simt bine cand nasc? looll
Daca vrei sa sti sexul este ca sa te simti bine, nu sa te doara sau sa te simti nasol. Esti facut prost gramada.
Si nu am zis ca femeile sunt insensibile, impasibile, nepasatoare sau reci.Mintea ta ...
Re: Agatatul online din 5 sep 2011 19:56 de ursaru
Bun raspuns domnu`.:D
+1.
Re: Problema grava, penis urias din 5 sep 2011 19:53 de Guest
Nu vrei sa sti ce am mancat si la micul dejun? :lol:...chiar nu vad ce relevanta are intrebarea asta in toata problema mea. In fine, daca chiar vrei sa sti, nu...nu mi-au cumparat parintii garsoniera, ci este chiar a parintilor, dar de la 16 ani ...
Re: Agatatul online din 5 sep 2011 18:38 de dorinda
Ce sa spun! Las' sa fiu eu contra si tu pro, atunci cand o sa si-o ia in bot isi va aminti ca cineva i-a zis ca mai exista si posibilitatea asta.
Stii, nu toata lumea umbla dupa sex, unii mai vor si relatii serioase.
Re: Cum sa ma barbieresc ? din 5 sep 2011 18:36 de dorinda
Toata lumea are puf pe fata, la unii e mai vizibil, la altii mai putin. Incearca sa-l decolorezi, epilatul nu este cel mai potrivit pentru ca o sa creasca mai mare, mai negru si mai urat. Nu te mai lua dupa toate pozele prelucrate cu barbati, ...
Re: Agatatul online din 5 sep 2011 18:34 de fiat_lux_mihi
Depinde la ce te astepti... eu am primit ce am vrut. N-a zis nimeni ca trebuie sa iti gasesti nevasta pe net, dar merge daca doar vrei sa dai o buca.
Nu mai fi Ghita contra.
Re: Sunt sanse de a fi insarcinata, sau nuu ? din 5 sep 2011 18:29 de dorinda
Daca ai fi insarcinata, cel mai probabil te paste un avort. Dupa asemenea bombe hormonale tu crezi ca mai iese un copil normal? Roaga-te sa n-ai ghinionul asta. Ti-ai dat organismul peste cap complet. Mergi la ginecolog ca stie cel mai bine. Nu ...
Re: Problema grava, penis urias din 5 sep 2011 18:25 de Guest
Esti bolnav psihic!
1.Nu am zis ca am facut sex cu foarte multe fete, am zis ca am facut sex cu fete din ,,categori" diferite, scunde si late in bazin, inalte si inguste in bazin, si chiar si cu o fata mai grasa. Asta nu inseamna ca am facut sex ...
Re: Cum sa ma barbieresc ? din 5 sep 2011 18:23 de ThT
Fa si tu o poza sa vedem exact cat de mare e puful..
Re: Problema grava, penis urias din 5 sep 2011 18:16 de dorinda
Tu gandesti sau scrii la intamplare?
Daca tot te dai asa viteaz, ia adu tu dovezile ca sunt curioasa cum poti face rost de ele si ai posibilitatea sa le verifici iar simosimina si 99,99% dintre utilizatorii internetului, n-au cum.
Re: Problema grava, penis urias din 5 sep 2011 17:47 de Guest
Simona, vorbind cu tot respectul cuvenit: Ridicola esti tu daca te iei dupa spusele oricui fara a avea nici cea mai mica dovada ca sunt reale. Mai mult o femeie care se preteaza sa foloseasca limbajul care l-ai fosit tu se coboara la cel mai ...
Cum sa ma barbieresc ? din 5 sep 2011 17:44 de CoolPyr0
Deci eu am un aparat de ras de la Braun ( 130, nu e cine stie ce) .. cum sa ma barbieresc ? imi creste puf pana aproape de ochi, din pacate :( .. sa ma fac pana la jumate sau cum sa ma fac sa fie cat mai bine ? nu vreau sa ma fac pana aproape de ...
Re: Problema grava, penis urias din 5 sep 2011 16:46 de simosimina
opreste-te din postat...ca deja intreci ridicolul...
Re: Sunt sanse de a fi insarcinata, sau nuu ? din 5 sep 2011 16:36 de Guest
Atunci cand am luat pilula nu eram amandoi decisi daca vrem sau nu.Dar acum chiar ne dorim asta.In finee... Eu totusi vroiam sa aflu daca contactul de aseara poate influenta rezultatul pe care doresc sa il aflu, in legatura cu raportul sexual de pe ...
Re: Eu 22, EL 38 din 5 sep 2011 15:48 de Dove81
Depinde de relatie, de ce ganduri are barbatul in cap. Cat si la varsta aia sunt barbati ce cauta aventuri, altii ceva serios.
Eu am o relatie cu un barbat in varsta de 43 de ani, eu avand 30. De 1 an si cateva luni de cand suntem impreuna relatia ...
Re: Problema grava, penis urias din 5 sep 2011 15:24 de nupotiscapa
Numele meu este ... [b]TERENTE[/b] regele international si imparatul mondial al oameniilor dotati cu penins URIAS
Darius trebuie sa inceteze aceasta blamare a peninsurilor URIASE ! Doamne fereste pe viitor nu vom mai fi INVIDIATI si nu-i vom mai ...
Re: Problema grava, penis urias din 5 sep 2011 14:29 de Guest
POVESTI POVESTI POVESTI
Mai cautati pe forumul asta, este o fata cu reale suferinte care a ramas gravida, vrea sa pastreze copilul cu toate ca tatal o ameninta cu avocati si ca o sa-i ia copilu daca nu face avort iar ... gigel rade de voi cu ...
Re: Problema grava, penis urias din 5 sep 2011 13:42 de dorinda
Pentru fiecare exista cineva iar tu inca n-ai gasit persoana potrivita. De ce iti plangi de mila cand ai putea sa mergi mai departe? Nu este chiar atat de greu, fete sunt destule pe lumea asta si exista lucruri mult mai grave si mai importante ...
Re: Sunt sanse de a fi insarcinata, sau nuu ? din 5 sep 2011 13:06 de dorinda
Eu zic sa mai astepti cu copiii, esti foarte tanara, se pare ca nu stii chiar atat de bine ce vrei asa cum ai impresia. Un copil este o responsabilitate foarte mare, nu este suficient sa-l imbraci, sa-i dai de mancare si sa-i asiguri un camin, ...
Re: Problema grava, penis urias din 5 sep 2011 13:03 de Guest
Multumesc,
Nu i-am inteles niciodata pe carcotasii astia dupa net. Asta trebuie sa inteleaga ca nu este nici o mandrie sa o ai asa mare, din contra. E o mandrie ca probabil nu o sa ma insor niciodata si nu o sa am famile? E o mandrie ca stau ...
Pagina 182 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
22 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |