Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Problema grava, penis urias

din 3 sep 2011 19:50 de simosimina

da este o problema...pentru ca majoritatea fetelor au vaginul mai scurt...si stiu ca DOARE cand e mai mare...am o prietena foarte apropiata care tocmai s-a despartit de iubitul ei din acest motiv...se irita de fiecare data dupa ce faceau ...

Re: Pt. linistea mea, sunt paranoic :D

din 3 sep 2011 18:40 de Guest

E cam naşpa , adică zici ca l-ai introdus invers...lichidul pre-ejaculator şi ala ii poate aduce un bebe :) mai bine mergeti la un ginecolog:))

Prezervativ pus invers...

din 3 sep 2011 17:00 de Guest

Buna, Am si eu o intrebare pt. linistea mea. Acum 1 saptamana am avut contact sexual cu o fata. Cand am intrat in erectie, am incercat sa-mi pun prezervativul dar din greseala am inceput sa-l pun invers (era intuneric). Mi-am dat seama ca nu ...

din 3 sep 2011 13:26 de tenshi

Eh... e greu pentru el, daca cumva chestia aia mare a lui se rupe in bucatele ca da cu matura? Nu te-ai gandit deloc la asta:))

Re: Un ajutor daca se poate...

din 3 sep 2011 12:28 de ciciloveslaura

ratai,pl, sp, pl, pl ..Oare cand o sa invatati limba romana?:wacko:

Re: Sanii sensibili , de ce?

din 3 sep 2011 12:20 de ciciloveslaura

Daca nu e de la menstruatie, trece de la sine.. o zic din auzite la o cafea cu vecina. :ok:

Re: virgin la 23 de ani dar activ dpdv sexual?

din 3 sep 2011 12:16 de ciciloveslaura

Iar faza cu ata.. mi-e rau deja. Pana azi nici nu "auzisem" de toata ata aia, si azi dintr-o data parca numa ata vad.. In fine, da, esti virgin.. atata timp cat tu te consideri unul, eu zic ca e veritabila treaba. Totul sta in atitudine.. In ...

Re: Cum sa ma dezvirginez singur? (Sunt baiat.)

din 3 sep 2011 12:09 de ciciloveslaura

Da, am probleme mari, existentiale as putea spune.. In nici un caz, ata care iti alimenteaza capu.. ma rog, folosesc cuvintele tale.. Altceva?

Re: virgin la 23 de ani dar activ dpdv sexual?

din 3 sep 2011 11:22 de onlyforgod

cred ca nu intelegi notiunea de virginitate. daca ne uitam in dex acolo scrie: VIRGÍN, -Ă, virgini, -e, adj. 1. Care nu a avut niciodată relații sexuale; cast, neprihănit, feciorelnic. Nu stiu de ce multa nume da o importanta prea mare ...

Virgin la 23 de ani, dar activ dpdv sexual?

din 3 sep 2011 02:40 de mag200488

am si eu o curiozitate am mai postat subiectul acu cateva zile dar nu stiu dc a fost sters.daca am gresit ceva rog adminii sa ma corecteze si scris.deci:e posibil sa faci sex regulat cu aceeasi persoana ani de zile mai exact de 5 ani si sa fii ...

Re: Ejaculare precoce

din 2 sep 2011 23:59 de ionutzxxx

se numeste lubrifiant.In caz ca nu ai stiut

din 2 sep 2011 23:55 de ionutzxxx

salut si eu sunt tot din alba iubia un sfat ,incearca si bagai treptat degetele in vargin ca sa se dilate iar dupaceia cand o sa fie ecitata incearca si baga putin putin pana la urma o sa reusesti.sau daca nu scz expresia iati "galeata". sper ...

din 2 sep 2011 23:35 de dorinda

Pai daca o bagi si tu ca Gheorghe, cred ca le doare. Nu-i musai sa intre tot, ci atat cat trebuie. Ia-o usor, foloseste lubrifiant din belsug si fii cat poti de delicat ca zona e sensibila.

din 2 sep 2011 22:55 de tenshi

Waw daca tu compari ata cu urechile ai probleme mari... Uite ce am gasit pe un blog:

Re: Sex anal

din 2 sep 2011 20:25 de azul

de ce te mai stresezi....sa dai explicati peste explicati pana la urma aici nu te cunoaste nimeni personal...si fiecare e liber sa´i placa ce vrea si sa experimenteze ce vrea cum vrea unde vrea....prefer sa vad pe forum´mesaje sincere ca ...

Re: aveti vreo idee??

din 2 sep 2011 19:53 de Guest

nu am avut nicodata nici o problema si in plus cand faci....daca te deranjeaza pe tine sau partener/a poti sa´l scoti afara cel mult timp de 3 ore ;are mai multe avantaje ca alte metode de contraceptie poti sa faci sa iti schimbi cu o zi sau 2 ...

Re: Un ajutor daca se poate...

din 2 sep 2011 15:02 de Guest

mai intai ratai ca iti pl de ea fai cadouri incearca sa ii sp usor ca iti pl de ea si poate si ei ii pl de tn :heart::heart::heart::heart::heart::heart:

Re: Help:D

din 2 sep 2011 10:38 de Arayas

Cu greutatea...lasa calculatorul si fa un sport. Esti la varsta cand te poti duce la o baza sportiva sa joci un fotbal, baschet sau altceva. Cat despre penis...ce nu spune nimeni pe aici, nu prea exista marime "standard". Dintr-un singur motiv: si ...

din 2 sep 2011 10:12 de ciciloveslaura

Mulțumesc frumos. Să ințeleg că prin urechi îmi primesc sânge la căpățână..:huh:

Re: Help:D

din 2 sep 2011 00:26 de tenshi

Aha... Mersi de ajutor:D. As mai avea o intrebare. Pana la ce varsta poate creste penisul? Si cam cat de mare ar trebui sa fie sa se poata considera unul normal(nici mic nici mare)?

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 185 din 3731
«   1 ... 182   183   184   185   186   187   188 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare