Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Problema grava, penis urias din 3 sep 2011 19:50 de simosimina
da este o problema...pentru ca majoritatea fetelor au vaginul mai scurt...si stiu ca DOARE cand e mai mare...am o prietena foarte apropiata care tocmai s-a despartit de iubitul ei din acest motiv...se irita de fiecare data dupa ce faceau ...
Re: Pt. linistea mea, sunt paranoic :D din 3 sep 2011 18:40 de Guest
E cam naşpa , adică zici ca l-ai introdus invers...lichidul pre-ejaculator şi ala ii poate aduce un bebe :) mai bine mergeti la un ginecolog:))
Prezervativ pus invers... din 3 sep 2011 17:00 de Guest
Buna,
Am si eu o intrebare pt. linistea mea. Acum 1 saptamana am avut contact sexual cu o fata. Cand am intrat in erectie, am incercat sa-mi pun prezervativul dar din greseala am inceput sa-l pun invers (era intuneric). Mi-am dat seama ca nu ...
Re: Problema grava, penis urias din 3 sep 2011 13:26 de tenshi
Eh... e greu pentru el, daca cumva chestia aia mare a lui se rupe in bucatele ca da cu matura? Nu te-ai gandit deloc la asta:))
Re: Un ajutor daca se poate... din 3 sep 2011 12:28 de ciciloveslaura
ratai,pl, sp, pl, pl ..Oare cand o sa invatati limba romana?:wacko:
Re: Sanii sensibili , de ce? din 3 sep 2011 12:20 de ciciloveslaura
Daca nu e de la menstruatie, trece de la sine.. o zic din auzite la o cafea cu vecina. :ok:
Re: virgin la 23 de ani dar activ dpdv sexual? din 3 sep 2011 12:16 de ciciloveslaura
Iar faza cu ata.. mi-e rau deja. Pana azi nici nu "auzisem" de toata ata aia, si azi dintr-o data parca numa ata vad..
In fine, da, esti virgin.. atata timp cat tu te consideri unul, eu zic ca e veritabila treaba. Totul sta in atitudine..
In ...
Re: Cum sa ma dezvirginez singur? (Sunt baiat.) din 3 sep 2011 12:09 de ciciloveslaura
Da, am probleme mari, existentiale as putea spune.. In nici un caz, ata care iti alimenteaza capu.. ma rog, folosesc cuvintele tale..
Altceva?
Re: virgin la 23 de ani dar activ dpdv sexual? din 3 sep 2011 11:22 de onlyforgod
cred ca nu intelegi notiunea de virginitate. daca ne uitam in dex acolo scrie:
VIRGÍN, -Ă, virgini, -e, adj. 1. Care nu a avut niciodată relații sexuale; cast, neprihănit, feciorelnic.
Nu stiu de ce multa nume da o importanta prea mare ...
Virgin la 23 de ani, dar activ dpdv sexual? din 3 sep 2011 02:40 de mag200488
am si eu o curiozitate am mai postat subiectul acu cateva zile dar nu stiu dc a fost sters.daca am gresit ceva rog adminii sa ma corecteze si scris.deci:e posibil sa faci sex regulat cu aceeasi persoana ani de zile mai exact de 5 ani si sa fii ...
Re: Ejaculare precoce din 2 sep 2011 23:59 de ionutzxxx
se numeste lubrifiant.In caz ca nu ai stiut
Re: Problema grava, penis urias din 2 sep 2011 23:55 de ionutzxxx
salut si eu sunt tot din alba iubia
un sfat ,incearca si bagai treptat degetele in vargin ca sa se dilate iar dupaceia cand o sa fie ecitata incearca si baga putin putin
pana la urma o sa reusesti.sau daca nu scz expresia iati "galeata".
sper ...
Re: Problema grava, penis urias din 2 sep 2011 23:35 de dorinda
Pai daca o bagi si tu ca Gheorghe, cred ca le doare. Nu-i musai sa intre tot, ci atat cat trebuie. Ia-o usor, foloseste lubrifiant din belsug si fii cat poti de delicat ca zona e sensibila.
Re: Cum sa ma dezvirginez singur? (Sunt baiat.) din 2 sep 2011 22:55 de tenshi
Waw daca tu compari ata cu urechile ai probleme mari...
Uite ce am gasit pe un blog:
Re: Sex anal din 2 sep 2011 20:25 de azul
de ce te mai stresezi....sa dai explicati peste explicati pana la urma aici nu te cunoaste nimeni personal...si fiecare e liber sa´i placa ce vrea si sa experimenteze ce vrea cum vrea unde vrea....prefer sa vad pe forum´mesaje sincere ca ...
Re: aveti vreo idee?? din 2 sep 2011 19:53 de Guest
nu am avut nicodata nici o problema si in plus cand faci....daca te deranjeaza pe tine sau partener/a poti sa´l scoti afara cel mult timp de 3 ore ;are mai multe avantaje ca alte metode de contraceptie poti sa faci sa iti schimbi cu o zi sau 2 ...
Re: Un ajutor daca se poate... din 2 sep 2011 15:02 de Guest
mai intai ratai ca iti pl de ea fai cadouri incearca sa ii sp usor ca iti pl de ea si poate si ei ii pl de tn
:heart::heart::heart::heart::heart::heart:
Re: Help:D din 2 sep 2011 10:38 de Arayas
Cu greutatea...lasa calculatorul si fa un sport. Esti la varsta cand te poti duce la o baza sportiva sa joci un fotbal, baschet sau altceva.
Cat despre penis...ce nu spune nimeni pe aici, nu prea exista marime "standard". Dintr-un singur motiv: si ...
Re: Cum sa ma dezvirginez singur? (Sunt baiat.) din 2 sep 2011 10:12 de ciciloveslaura
Mulțumesc frumos. Să ințeleg că prin urechi îmi primesc sânge la căpățână..:huh:
Re: Help:D din 2 sep 2011 00:26 de tenshi
Aha... Mersi de ajutor:D. As mai avea o intrebare. Pana la ce varsta poate creste penisul? Si cam cat de mare ar trebui sa fie sa se poata considera unul normal(nici mic nici mare)?
Pagina 185 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
14 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |