Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re din 27 aug 2011 23:08 de galaxy
dragi cititori, pe forumul celalalt de pe softpedia deschis de sir obsedatus, ii sugera un user ca pentru a avea succes la fete trebuie sa aiba "lama mare". La care virginul raspunde: ce e aia lama? Iar celalalt il citeaza si ataseaza o poza cu un ...
Re: Mi-e frica sa-l sarut! din 27 aug 2011 01:02 de Guest
Re: : YOUTUBE din 26 aug 2011 22:45 de ciciloveslaura
Stii ce se zic de iepuri, la pat...
Re: : YOUTUBE din 26 aug 2011 22:44 de dorinda
Scuze, am uitat. Daca te consoleaza, eu sunt pe salate, cred ca o sa ma transform in curand intr-un iepure....
Re: : YOUTUBE din 26 aug 2011 22:42 de Ionela23
Maai, va baat.Aveti o gravida printre voi..:((macar abtineti-va..
Nu stiu daca sunt pofticioasa din fire sau din cauza la bebe dar .. 'tui ciocolata .. macar deaia am si imi trebuie:((:((
Re: : YOUTUBE din 26 aug 2011 22:18 de dorinda
Raposata facea numai la nisip, cu toate ca o perioada a avut un fetis cu cablurile, dar i-a trecut repede. Mofturi cat cuprinde: pliculete de Whiskas si Gourmet, crantanelele mai-mai ca se uscau pana le manca...dar ii placeau maslinele, verzi si ...
Re: : YOUTUBE din 26 aug 2011 22:15 de ciciloveslaura
Eh, potoleste-te..
Apropo, nu am reusit sa vad inca filmul acela...:wacko:
Re: : YOUTUBE din 26 aug 2011 22:13 de Ionela23
La hartia igienica nu se mai incumeta :devil:, mofturi la mancare face, pipi la sora'mea in pat face :-`.. are o problema foarte mare cu perdelele si cu parul meu..):(
Re: : YOUTUBE din 26 aug 2011 22:11 de dorinda
Din fericire n-am copii. Nici nu stiu daca imi doresc.
Re: : YOUTUBE din 26 aug 2011 22:10 de ciciloveslaura
Vai de copiii tai, Dorinda.. asa-i?
Re: : YOUTUBE din 26 aug 2011 22:08 de dorinda
Fericito! Fosta mea pisica daca apuca sa intre in baie facea praf sulul de hartie igienica, se cocota peste tot si lasa urme de labe. Avea o placere sadica sa intre dupa ce faceam curatenie numai ca sa ma chinuiasca. Dar m-am razbunat intr-o buna ...
Re: : YOUTUBE din 26 aug 2011 22:07 de ciciloveslaura
Saracu.. e virgin. Si face 8 ani imediat!
Sa vezi ce imi face asta al meu intr-o zi.. Dormea, dealtfel, asta e prioritatea lui de la o vreme, si asa tot dormitand, ii vad dintr-o data un jet... din..asa, sti tu. :blink::wacko:
Re: : YOUTUBE din 26 aug 2011 22:04 de dorinda
Trimite-l la mine, promit ca il tratez regeste! Il duc si la gagici daca vrea.
Re: Mi-e frica sa-l sarut! din 26 aug 2011 21:53 de Guest
dute in pula mea si culcate
Re: Ce poate fi?! din 26 aug 2011 20:56 de McLove
Pana ta? :lol:
Inteleg ca va place "intre baieti", da'... nici chiar asa! :.
Ca barbat, cum poti spune ba: "pana ta"? =))) Ii mai vezi pe unii pe strada: "pana mea, mi-a vorbit aia urat, si am inceput sa plang".
Re: Ce poate fi?! din 26 aug 2011 17:43 de ciciloveslaura
Ok, ce e rau in asta?
Re: Foarte timid din 26 aug 2011 16:18 de Coco1st
Foarte bine punctat!
Re: Ce poate fi?! din 26 aug 2011 16:11 de Coco1st
Bai tu esti patetic...Daca ai chef de glume de r****,lasa-ma naibi in pace.Era o discutie intre mine el si fratisu si pur si simplu ne-a intrebat.Ba voi vi se intampla asta ca uite eu asa si pe dincolo.Da tu pnm daca stai de vb doar cu fetele ...
Re: Un penis jucaus!!! din 26 aug 2011 15:41 de Melisa
N-am inteles mare lucru,dar din cate am inteles,nu trebuie sa stai sa cauti punctul G,pur si simplu te joci cu penisul uneori in vaginul ei sau in afara,ma rog,chiar daca miscarea de baza e aceea pe care o stim toti,uneori mai trebuie si ...
Penis in erectie fara motiv... din 26 aug 2011 14:31 de Coco1st
Salutari,vreau sa va intreb si sa va cer o parere pentru un foare bun amic.Am tot incercat sa ma informez sa aflu mai multe date,dar n-am gasit nimic concludent.
Problema lui este urmatoarea: "Se intampla ca de multe ori sa stea si sa se uite la ...
Pagina 188 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |