Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Ajutor! Parintii vor sa ma desparta de prietenul meu

din 21 aug 2011 22:12 de Criss8423

credeam ca in voi ,voi gasi o alta lume:( dar toti sunteti la fel!!! de ce?? oare de ce??? crezi ca daca e tigan nu are suflet? are:( nu cred ca trebuia sa scriu aceste lucruri:(

din 21 aug 2011 22:07 de dorinda

Si eu m-as impotrivi daca as sti ca propriul meu copil are o relatie cu un tigan. Zi-mi rasista daca vrei, dar nici mie nu-mi place asa ceva. Sfatul meu: lasa-l pe tigan sa-si ia nevasta o tiganca, nu pe tine. Crezi ca daca nu seamana cu ...

Re: Intrebare...

din 21 aug 2011 22:01 de dorinda

Normal ca a incalcat niste legi, dar asta e problema de avocat.ro, nu sexpert. Pana la urma ti-e rusine ca te-a filmat? Nu cred ca a vazut ceva nou. Totusi mi se pare foarte ciudat sa ai camere de supraveghere in propria casa. Cred ca mama lui ...

din 21 aug 2011 21:59 de Criss8423

Am mers tot anul scolar, numai ca nu sunt numai problemele cu prietenul :( Mama este foarte rea ( se gandeste numai la ea si cum sa faca sa ii fie ei bine) Iar de multe ori imi spune ca mai bine mar vedea moarta decat sa ma stie cu" x" sau "y" ...

Minora filmata facand sex in casa iubitului ei

din 21 aug 2011 21:25 de 25A

Buna sexpert.ro, as vrea sa va expun urmatoarea problema: el - major, eu- minora (momentan), avem o relatie de 2 ani bazata pe sentimente reciproce de iubire. El locuieste impreuna cu mama lui. Problema a aparut cand am aflat amandoi ca mama lui a ...

Re: Problema existentiala...verisoara si prezervativul...

din 21 aug 2011 17:47 de Milanne

Punei niste videoclip-uri de groaza cu ce patesti daca nu faci sex cu prezervativ.. exista destule pe hiv.org !

din 21 aug 2011 13:24 de Ionela23

Inainte sa faci rau celor dragi iti faci tie si raul asta poate avea urmari nu tocmai placute care te vor costa pe viitor.Gandeste-te ca ai toata viata inainte , esti tanara .Parintii tai nu iti vor raul , vor ce e mai bun pentru tine si daca asta nu ...

Re: Ma masturbez prea des!

din 21 aug 2011 02:57 de Guest

Poti sa ai tu parte de cat sex vrei ca tot te masturbezi degeaba sari cu palosul la mine

Re: Re

din 21 aug 2011 02:52 de simosimina

Naspa zi...bine macar ca ai ajuns intreg acasa:)) Si totusi...fataliST are o continuare...:)) deci...nu te-a inchis coca style-ul ala :))

Re: Ma masturbez prea des!

din 21 aug 2011 02:44 de simosimina

cum adica nu are scapare??? Doamneee,..adica daca esti barbat trebuie sa ti-o freci toata ziua??? wtf e asta oameni buni??????? :)) Aveti niste conceptii de-a dreptul...:ermm::ermm::ermm: Mannnnnnnnnnnnnnnnnnnn sexul rullzzzzzzzzzzzz ..la ...

din 21 aug 2011 01:50 de DaNNY_DiViNO

oau... si de ce ai intrerupt tratamentul ? :rolleyes: cum am mai raspuns si la alt subiect asta seara, uite cum trece viata pe langa unii...

Re: Durex

din 21 aug 2011 01:44 de dorinda

Pai daca prezervativul nu era spart, e de la prietena ta. Lubrifiantul nu rezista chiar atat de mult. Iar sanse sa fie gravida.....de unde daca prezervativul era intact? Pune mana si mai citeste despre sex, despre organism si femei, ca nu esti ...

Re: Ajutor:((

din 21 aug 2011 01:41 de dorinda

Acum cateva zile ziceai ca totul este perfect intre tine si prietenul tau...se pare ca pana la urma nu va intelegeti chiar atat de bine pe cat ai vrut sa lasi impresia. El ar trebui sa-ti fie sprijin, sa te inteleaga si sa te ajute, nu sa fie ...

Ajutor! Parintii vor sa ma desparta de prietenul meu

din 21 aug 2011 00:11 de Criss8423

Buna:love: Cred ca am o problema grava:(:(:( Am o relatie de 3 ani cu un baiat pe care mama si tata nu il accepta:(::(:(,doar fratele meu (care e in aceeasi situatie:unsure::unsure::((:(( Tot timpul am vrut sa am o relatie frumoasa!!:huh: Numai ...

Re: Re

din 20 aug 2011 21:56 de fiat_lux_mihi

Noh bun, mai zilele trecute, pe inserat asa, un pic de racorica, imi faceam planul de bataie. Plictisit fiind sa fac patratele pe ecran cu mouse-ul mi-am propus sa ma imbarc intr-o aventura (atunci nu stiam inca ce ma asteapta). Asa ca, plin de ...

Re: Intrebare sarcina

din 20 aug 2011 19:11 de Dan001

Daca ciclurile menstruale sunt regulate, primul semn ar fi lipsa menstruatiei, posibile sangerari usoare in perioada menstruatiei, marirea si sensibilizarea sanilor, gust metalic in gura, oboseala, slabiciune fizica si ameteli, cresterea scurgerilor ...

din 20 aug 2011 19:10 de Dan001

Daca ciclurile menstruale sunt regulate, primul semn ar fi lipsa menstruatiei, posibile sangerari usoare in perioada menstruatiei, marirea si sensibilizarea sanilor, gust metalic in gura, oboseala, slabiciune fizica si ameteli, cresterea scurgerilor ...

din 20 aug 2011 19:10 de Dan001

din 20 aug 2011 19:09 de Dan001

Re: Probleme erectie

din 20 aug 2011 18:53 de Dan001

Precis ca stimularea sexuala e monotona, fara variatii si destul de slaba. Cred ca apare un fenomen de oboseala, dar o simulare mai eficienta cred ca ar rezolva problema. Revino cu detalii mai amanuntite daca problema persista.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 192 din 3731
«   1 ... 189   190   191   192   193   194   195 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare