Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Ajutor! Parintii vor sa ma desparta de prietenul meu din 23 aug 2011 00:31 de McLove
Orice ar fi, ar trebui sa aiba o tara a lor, sa-si faca de cap. Daca doriti un exemplu, va puteti uita la stirile de la ora 5. Nu toti sunt la fel, dar majoritatea...
Re: Lichidul lui sau al meu ? din 22 aug 2011 23:45 de Aristocrata
Cel mai probabil de la tine, dar daca esti stresata ia pastila de a 2-a zi.
Re: Aspect crapat al pielii. din 22 aug 2011 23:00 de Mademoiselle
Multumesc frumos :heart::flowers:
Re: Aspect crapat al pielii. din 22 aug 2011 22:57 de dorinda
Sa stii ca si Donatella Versace are cam aceeasi impresie si cand te uiti la ea zici ca-i prajita.
Este foarte usor sa treci de limita si nici macar nu-ti dai seama.
Ai nevoie de o lotiune hidratanta, incearca de la Nivea sau Dove, pentru ca ...
Re: Ajutor! Parintii vor sa ma desparta de prietenul meu din 22 aug 2011 22:50 de Mademoiselle
Iubirea este pe gratis, fiecare se poate indragosti de cine vrea, daca il iubesti si te iubeste nu vad nimic rau. Iar daca tu simti ca este altfel decat ceilalti "tigani" ar trebui sa ai tot sprijinul sa fii impreuna cu el.
TOTUSI, parinti tai ...
Re: Ajutor! Parintii vor sa ma desparta de prietenul meu din 22 aug 2011 18:59 de ThT
I-a spus o data cu frumosul,de cate ori vrei?Daca e proasta nu are decat sa se dea cu capul de gard in continuare.Nu inteleg la ce a mai postat daca nu este in stare sa accepte o altfel de parere decat a ei.
Re: Ajutor! Parintii vor sa ma desparta de prietenul meu din 22 aug 2011 18:25 de Guest
Si daca tu spui toata chestiile astea despre "iubire" atunci dc vorbesti asa urat despre ea si despre persoana pe care ea o iubeste nu inteleg ,iti poti exprima si altfel parerea nu prin discriminari,injurii si alte chestii dintrastea.Prin asta nu ...
Re: Ajutor! Parintii vor sa ma desparta de prietenul meu din 22 aug 2011 18:18 de dorinda
Te-ai gandit mult inainte sa scrii? Nici macar nu ma cunosti si te-ai trezit sa comentezi. Stiu foarte bine ce inseamna sa iubesti si sa fii iubit cu adevarat si mai stiu ca o relatie ar trebui sa te faca fericit, iar persoana de langa tine sa te ...
Re: Ajutor! Parintii vor sa ma desparta de prietenul meu din 22 aug 2011 18:10 de Guest
Dorinda sti de ce spui asta ?Raspunsul este simplu, tu in viata ta nu ai avut pe cineva care sa te iubeasca sau sa tina la tine...nici nu ma mira acest fapt... Conteaza ce etnie este acel baiat daca ea il iubeste si el la fel?Invata sa iubesti ca sa ...
Re: Eventuala sarcina?? din 22 aug 2011 16:45 de ALFA_ROMEO
Relax...nu s-a intamplat nimic,nu ramai chiar asa usor insarcinata,daca ar fi asa ar creste rata natalitatii cu o amploare de nedescris in lume,dar nu este asa cum se vehiculeaza.....
Data viitoare totusi folositi prezervativ,stai linistita si ...
Re: Ajutor! Parintii vor sa ma desparta de prietenul meu din 22 aug 2011 15:32 de dorinda
Nu mai pot eu de-asta.
Ramai proasta daca atat te duce capul.
Re: Intrebare... din 22 aug 2011 15:27 de y2000
este putin mai dificil deoarece la ea in casa d-na ar putea filma...
ideea de santaj ar putea fi dar aici ai avea castig de cauza... in rest... IUBITI-VA :heart:
Re: Intrebare... din 22 aug 2011 15:19 de 25A
Nu este vorba ca ar avea probleme, insa a facut un lucru deplasat. Orice nelamurire/banuiala ai avea, cu putina diplomatie se rezolva totul, mai ales daca e vorba de copilul tau. Dar se pare ca nu toti cred asta...
Re: Ajutor! Parintii vor sa ma desparta de prietenul meu din 22 aug 2011 12:43 de Criss8423
mai fato nu toti sunt la fel
dar cred k are dreptate dute frate la psiho
Re: Ajutor! Parintii vor sa ma desparta de prietenul meu din 22 aug 2011 12:41 de Criss8423
auzi te crezi prea importanta si cred k tiam vb destul de frumos!
eu nu cred k team jignit pe tn sau pe pr tau sau mai stiu eu ce
Re: Iubire imposibila din 22 aug 2011 00:17 de dorinda
Mai, n-are rost sa te lamentezi. Esti barbat, n-ar trebui sa faci asa ceva. Unde e mandria ta de mascul? Chiar iti place sa-ti fie facute ouale omleta de toate fufele care apar si dispar din viata ta?
Poate exagerez, dar sunt fete dupa care nu ...
Re: Ajutor! Parintii vor sa ma desparta de prietenul meu din 22 aug 2011 00:12 de dorinda
Mai boule, asta e un forum si daca am chef sa-mi exprim parerea proasta pe care o am despre tigani, sa stii ca o s-o fac, ma doare in cot ce crezi tu! Daca tu esti tigan sau iti plac, atunci n-ai decat sa-i pupi in fund cat vrei, insa nu ma ...
Re: Ajutor! Parintii vor sa ma desparta de prietenul meu din 21 aug 2011 23:26 de dorinda
Ai atatea probleme si tot il pupi in fund pe jegosul ala? Nu vezi ca din cauza lui ai probleme acasa si ai ajuns sa incerci sa te sinucizi? E mai important un tigan decat mama ta care te-a nascut, iti da sa mananci si are grija de tine? Esti ...
Re: Iubire imposibila din 21 aug 2011 23:21 de onlyforgod
multumesc pentru atentie chiar daca e ironica:)
Re: Intrebare... din 21 aug 2011 22:47 de Pasaroi_Cuminte
Conform codului civil s-au incalcat urmatoarele articole:
"
[u][b] Dreptul la viata privata[/b] [/u]
Art.71 –(1) Orice persoană are dreptul la respectarea vieţii sale private.
(2) Nimeninu poatefi supus vreunor imixtiuni în viaţa ...
Pagina 191 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
13 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |