Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Prezervativ din 20 aug 2011 18:45 de Dan001
daca s-a spart si erai in perioada fertila, uneori chiar in lichidul preejaculator pot exista spermatozoizi, in cantitate foarte mica insa, deci un oarecare risc exista, dar foarte mic.
Re: Cum decurge un avort? din 20 aug 2011 11:15 de deea_88
OMG! Deja 3 avorturi la varsta asta? da tu nu ai auzit de prezervativ? pilule? sterilet? chiar nimic?!?! Nu ti-e frica de Dumnezeu? poti sa ramai sterila ! si o sa-ti para rau toata viata ca te-ai distrat si ai aruncat copiii la gunoi!
Si eu am un ...
Re: Eventuala sarcina?? din 19 aug 2011 23:36 de michelle17
5 sec maxim
Re: Eventuala sarcina?? din 19 aug 2011 23:34 de dorinda
Cauta pe Google ca o sa te lamureasca mult mai bine decat mine.
Acum nu stiu ce inseamna la tine "ff repede". Pot sa fi fost cateva secunde sau minute.
Oricum, nu stiu daca ai pentru ce sa-ti faci griji.
Data viitoare folositi prezervativ ...
Re: Eventuala sarcina?? din 19 aug 2011 23:24 de michelle17
poti sa fii mai explicita? :d:d:d cu "picatura placerii"? mentionez ca nici nu a reusit o penetrare intreaga..pt ca ma durea... si a scos.o ff repede.... el zice ca nu s.a intamplat nimic :|
Re: Eventuala sarcina?? din 19 aug 2011 23:22 de dorinda
Ca sa fii sigura, fa un test de sarcina dupa cel putin 10 zile de la contact, dimineata. Sau poti inca sa mai iei postinor 2. Oricum, nu ramani insarcinata chiar asa de usor, iar treaba cu "picatura placerii" e discutabila. Depinde si daca erai ...
Re: Probleme erectie din 19 aug 2011 22:58 de dorinda
Depinde cat va "jucati" si mai ales cum. Daca esti mic, gen 14-16 ani si/sau virgin, nu e nimic de speriat, sunt doar emotii, te exciti prea repede sau ai erectie prelungita. Totusi, cat vrei sa te tina?
Re: Probleme erectie din 19 aug 2011 22:52 de ciciloveslaura
Poate fi psihicul sau prezervativul, daca apuci sa il pui.
Asteapta un raspuns mai bun de la veteranii siteului. Stiu ei sigur cum si ce sa iti spuna cu siguranta.
Totusi, apuci sa faceti ceva? Ca picatura aceea poate fi aproape imediat ...
Re: Cum decurge un avort? din 19 aug 2011 17:32 de ciciloveslaura
Cum e posibil asa ceva? Ce ai facut, legal?
Re: Dilema:de constiinta si/sexuala din 19 aug 2011 17:30 de ciciloveslaura
Nu are nici o legatura cu stramtoarea.. Si nu merita sa pierzi vremea aici la povesti in a afla ce ai. Cel mai sigur mergi, si povestesi medicului ce ai.. Si o sa aflii. Cauzele pot fi multe...
Re: . din 19 aug 2011 17:06 de Ionela23
Iti place sa te bagi ca musca`n miere si nici macar nu ai habar despre ce vorbesc si nu ai schimbat 2 vorbe cu mine ca sa ai dreptul sa ma faci proasta si restul.Daca e jurnal deschis asta nu inseamna ca toti isi pot da cu parerea.Puteai macar sa nu ...
Re: . din 19 aug 2011 16:44 de ThT
Nu delirez deloc dar tu in loc sa-i mai ceri detalii pentru ca ceea ce a postat aici e destul de vechi,te apuci sa te iei de viata ei.La 24 ani eu zic ca poate avea grija de un copil.Se vede cat de mult te-a interesat pe tine despre subiectul ...
Re: . din 19 aug 2011 14:56 de mihaiene
Nu sunt prost, sunt cat se poate de normal.cred ca tu ai nevoie de un control deoarece delirezi. nu stiu unde sti tu atatea ca eu nu vad nimic si nici nu ma intereseaza dar recunoaste si tu ca nu are rost sa tina copilul.pariu ca n-are mai mult de ...
Re: . din 19 aug 2011 13:32 de ThT
Ma tu esti prost la cap?nu am nevoie de un raspuns..
Cred ca tot ce conteaza e ca se impacasera si tipul se purta ireprosabil..pana a avut accidentul.Atat timp cat ii poate asigura un viitor cat de cat bun copilului pentru ca are un loc de munca ...
Re: Dilema:de constiinta si/sexuala din 19 aug 2011 11:55 de Firentze
Eu ma gandeam ca daca n-am mai facut nimic de atata timp adica de aproximativ 3 ani, locul a devenit din nou mai stramt si din acest motiv sa fi curs:-?
Re: Ce pozitii sunt recomandate pt dez din 19 aug 2011 11:05 de Guest
Mai daca el te iubeste cu adevarat o sa mai aiba rabdare...desi eu zic ca rar gasesti baietii care sa stea cu tine doi anii fara sa faceti nimic. Poate te mai iubeste..dar ca oricare baiat el isi doreste sa faca dragoste cu tine. Oricum cel mai ...
Re: Cum decurge un avort? din 19 aug 2011 10:16 de Guest
un avort.odata cu acest avort simti ca ceva din tine nu mai e...eu am 21 ani si 3 sarcini nedorite la care am facut avort.primul avort (4 saptamini)a fost atit de dureros caci atunci cind sora medicala imi spune sa tusesc eu nici nu ma puteam ...
Re: Sex oral fete din 19 aug 2011 02:07 de Guest
mirosul si gustul difera de la fata la fata. daca e chiar asa deranjant, incearca cu niste sos de ciocolata/frisca.
idei sunt, bani s-avem:ok::flowers:
Re: . din 18 aug 2011 21:02 de dorinda
Nu inteleg: e copilul idiotului? In cazul asta, de ce vrei sa il pastrezi? Doar pentru a-l avea intr-un fel langa tine? Te-a facut sa suferi, s-a purtat cu tine ca si cu un pres si cu toate astea tu ii vrei copilul? Inteleg ca e si o parte din ...
Re: Prezervativ din 18 aug 2011 19:46 de ciciloveslaura
Cu mare placere, si altadata daca-i nevoie. Scuze de neintelegerile de mai devreme. O zi buna!
Pagina 193 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |