Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Ejaculare precoce

din 25 aug 2011 05:46 de dorinda

Lubricanti??? Vorbim cumva de o masina?

Re: LICEU

din 25 aug 2011 03:17 de fiat_lux_mihi

stiinte naturaTe a?

LICEU

din 25 aug 2011 01:34 de LimbaDeBanana

Tocmai am fost repartizat la stiinte naturate, am avut media 7.96, judecand dupa medii este o clasa medie cea mai mica medie fiind 7.60 iar cea mai mare 9.96....Cum este acest profil?Daca iubesc biologia iar cu chimia merg asa si asa, este bine ca am ...

Re: Un caz rar

din 25 aug 2011 00:28 de marianu

Personal nu cred ca o persoana se poate masturba de 2-3 ori pe zii si la distante de doar 20 de minute,uneori,daca ceva/cineva nu o provoaca.E adevarat ca are doar 28-29 de ani,dar la varsta asta poti fi provocata sa ai sex de 2-3 ori dar nu sa te ...

din 25 aug 2011 00:14 de marianu

Sa folositi lubricanti iar in timpul actului sa se opreasca repetat.daca faceti asta zilnic pentru cateva luni si nu da rezultate sa vada un doctor.

din 24 aug 2011 23:58 de C275

remediu? daca nu ma insel am vazut la plafar niste prafuri care "faceau minuni", nu stiu nume, erau pe baza de plante. el nu se poate controla? saaau, puteti face sex (alea 2-3 minute), faceti o pauza si o luati de la capat. nu cred ca la un ...

Re: Intrebare...

din 24 aug 2011 23:57 de 25A

Multumesc Pasaroi_cuminte pt raspunsul promt. As dori ca topicul sa fie inchis/sters, daca se poate.

din 24 aug 2011 23:41 de C275

da, evident. si ma gandesc, ca atunci cand zici "ceva" te referi la diferite filme xxx, sau "cineva" (ceea ce te macina pe tine) femeie/barbat. poate ii plac senzatiile, poate are o imaginatie bogata... ea stie. intreab-o la ce se gandeste cand ...

din 24 aug 2011 21:16 de marianu

Da, sunt deacord si inteleg, suntem fiinte umane si asa am fost creati.Una din curiozitatile mele insa, este daca se masturbeaza de 2 sau 3 ori pe zii, se poate masturba fara sa o provoace ceva, cineva?

Re: Vreau sa imi cunosc tatal...

din 24 aug 2011 17:20 de ciciloveslaura

Mda.. vrei să îți spun părerea mea? Oricum, ți-o spun.. Un om, fie și părintele tău, care nu are tupeul să te întâlnească, sau se ferește de asta, dupa mine e lipsă de caracter și e clar că nu are nici cel mai mic interes să ...

Re: Vreau sa imi cunosc tatal...

din 24 aug 2011 08:48 de marianu

Nu stiu daca mai esti la curent cu forumul dar iti voi raspunde. Incearca sa-i trimiti o scrisoare in care sa-l convingi ca nu vrei sa-i ceri ceva,recompense materiale retro si totodata spunei in scrisoare ca nu vrei sa discuti cu el despre ...

Re: Ajutor! Parintii vor sa ma desparta de prietenul meu

din 23 aug 2011 21:16 de Criss8423

u esti batuta in cap eu cu el ma inteleg bine numai ca acum a fost o perioada dificila dar eu nu ma despart de el numai pasa de parinti mei pt mn nu exista clar?

din 23 aug 2011 19:53 de dorinda

Ai scris aici pentru ca ai vrut o solutie la problemele tale, ti-am oferit-o si tu o tii in continuare pe-a ta. La ce ai mai deschis topicul asta daca nu vrei sa accepti pareri foarte diferite de ale tale? Trebuia sa te astepti la asta de la ...

din 23 aug 2011 18:35 de Criss8423

bai fata da tu estit chiar distrusa nu inteleg nu iti convine subiectul asta nu te mai uita fiint proasta.. retardata esti tu nu el "sti prostul nui prost destul pana nu e si fudul":)):)):))

Re: Probleme cu primele acte sexuale

din 23 aug 2011 17:26 de dorinda

Pe langa faptul ca prezervativul este un mijloc de contraceptie, te mai protejeaza si de boli cu transmitere sexuala. Sunteti inconstienti. Chiar daca ati fost amadoi virgini, asta nu inseamna ca n-aveti vreo BTS. La doctor nu trebuie sa ...

Re: Intrebare...

din 23 aug 2011 14:54 de VoxStudio

Doamna nebuna poate face tot ce pofteste la dumneaei acasa inclusiv sa-si monitorizeze video domiciliul. Problema at fi stocarea sau folosirea inregistrarilor in care apar persoane minore. Adica mai pe romaneste daca le sterge n-ai ce sa-i faci ...

Re: Prietena mea este proasta

din 23 aug 2011 14:31 de VoxStudio

De ce crezi tu ca se merita ei unul pe altul? Pe una proasta o mai poti destepta da pe una urata nu prea ai cum s-o faci frumoasa, ideea e ca daca lui ii place asa mult frumusetea domnisoarei in cauza o mai poate cizela, chiar daca mai pierde din ...

din 23 aug 2011 14:25 de dorinda

Mare greseala ai facut! Te-ai autodescris. Data viitoare cand mai faci pe cineva prost si retardat asigura-te ca tu nu esti asa cum ai scris. Nu vad unde l-am injurat pe userul "sexsex", dar daca tu ai halucinatii sau te simti cu musca pe ...

Re: Iubire imposibila

din 23 aug 2011 05:38 de Machiavelli

Dar ce ai tu cu cartoanele? :D

din 23 aug 2011 02:14 de valentine

Da` ce-ai patit pisi de te acidulasi asa? Esti cumva si tu cacanie si certata cu sapunul? Cat despre tine, stimata dominsoara de 16 ani, in caz ca planuiti sa faceti si copii, tu si cu cioroiul, sincer sa fiu ti-as recomanda sa mai incerci ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 190 din 3731
«   1 ... 187   188   189   190   191   192   193 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare