Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: RE din 16 aug 2011 16:03 de Psyche
sunt o ea. sunt o atee. dar ce nu imi e mie clar e de ce atat tam tam si de ce e atat de greu sa te resemnezi la a te complace pur si simplu cu religia, ca o trasatura sociala si atat. nu cred in nici un demiurg, nu sprijin religia dar ma complac ...
RE din 16 aug 2011 06:33 de Guest
De fapt poti, oricum sintagma asta "crestin adevarat" nu-mi place cum suna, e un [i]no true scotsman[/i], cand zic "crestin adevarat" ma refer de fapt la "crestin care nu pare total inconsecvent si ipocrit". Dar "crestin adevarat" e mai scurt. ...
Re: RE din 16 aug 2011 03:41 de Machiavelli
Mai tata raspunsuri corecte si exacte nu poti primii deoarece nimeni nu se poate considera crestin adevarat. Tu spui ca nu vrei sa valorifici ateismul dar asta e obiectivul tau, altfel nu-ti inteleg frustrarea.
:ok:
Suntem o adunatura de ...
Re: Detalii intime din 16 aug 2011 02:06 de ExoticDream
Da, asta este lipsa de respect fata de partener si relatie in sine. Indiferent cat de apropiat ar fi prietenul respectiv, el nu are nici un motiv sa cunoasca detalii intime, fie ca sunt de natura sexuala, fie altfel. Este un fel de sex in 3! Daca ...
RE din 16 aug 2011 01:32 de Guest
Psyche, sa inteleg ca esti ateu sau agnostic?
Te-ai gandit ca poate sa fie mai bine de atat, de exemplu sa traiesti intr-o tara in care nu este deloc tabu sau inacceptabil sa NU faci cununie religioasa sau parastas sau botez sau mai stiu eu ce ...
Re: Lonely :| din 15 aug 2011 22:21 de Psyche
cateodata din exces de tandrete,consideratie si bunavointa a potentialului iubit iti cam scade interesul,dar daca esti fata cumsecade, apreciezi la randul tau cumsecadenia si il iei pe cel care inca se crede potential iubit drept best friend.
Re: Viata sexual si ... religia din 15 aug 2011 21:20 de Psyche
religia e pentru integrare in societate. ii respectam pe cei care cred in religia lor, ne rezumam la propriile convingeri si atat. ne casatorim religios pentru ca asa au facut parintii nostrii si asa face toata lumea, dar noi suntem interesati de ...
Re: Detalii intime din 15 aug 2011 20:54 de dorinda
Fetele intre ele discuta picanterii, dar nici noi nu dam detalii. Eu cel putin asa fac. Mai povestesc de vreo traznaie si atat.
Una este sa spui tot ce faci in pat, alta este sa zici doar ca te-ai ales cu o vanataie sau ai cazut jos din pat ...
Re: Detalii intime din 15 aug 2011 20:46 de ciciloveslaura
O dai in contradictoriu cu tine insuti, Dorinda. Pai ce facem aici.. ori ne spunem, ori nu. Pana la urma conteaza gestul, nu daca se ajunge la urechea partenerului sau nu.
Re: Lonely :| din 15 aug 2011 20:45 de dorinda
Ai ramas fara prieteni din prostie. Stiu ca nu este prea placut sa te muti, dar n-ai plecat in alt oras, ci in alta zona. Ce are daca suni vreunul dintre vechii tai prieteni?
Prea multa singuratate nu face bine si cauta sa-ti faci macar 2-3 ...
Re: Detalii intime din 15 aug 2011 20:40 de dorinda
Mai dai, dar nu cred ca ajunge ceva la urechile prietenului tau, asa-i?
Re: Detalii intime din 15 aug 2011 20:19 de ciciloveslaura
Da? Naspa..
Re: Detalii intime din 15 aug 2011 20:18 de Psyche
uhm .. perspective si perspective. ideea e ca daca nu i le spune sub forma de lauda, ci sub forma de confesiune, e de iertat. nu e frumos,intr-adevar dar si pana si eu, ca fata, mai dau prietenelor mele detalii despre relatiile mele.
Re: Lonely :| din 15 aug 2011 20:14 de Psyche
inseamna ca nu esti prea sociabil si nici nu te sti face placut. la tine trebuie sa lucrezi, sa iesi in lume, sa cunosti oameni noi cu care sa ai ceva in comun. si cu fetele?! daca esti adolescent e de inteles,dar daca ai peste douazeci de ani .. ...
Re: Dilema:de constiinta si/sexuala din 15 aug 2011 18:16 de ciciloveslaura
Nu e in functie de ciclu neaparat. Trebuie doar sa iti cunosti putin organismul. In momentul ovulatiei, au loc niste fenomene care te pot ajuta in a-ti cunoaste momentul expulzarii, si ca urmare a fertilitatii maxime!
Simptome:- temperatura ...
Re: Marimea penisului din 15 aug 2011 18:08 de Guest
daca e prea lunga fa-i un nod,sa vezi ce bucurie ii faci fetei,si mai ales daca nimeresti un clopot,poate te ia astia si la filmari...dai bataie murgule si vezi ce succes te asteapta
Re: Stati linistiti din 15 aug 2011 17:58 de Guest
si mai ales daca ii dai o inghetata si o dai cu un bmw....
poti sa o ai numai pielea si tot vine inapoi..
RE din 15 aug 2011 17:46 de Guest
Eu macar nu sunt atat de prost incat sa fac multiple strawman-uri per post, sa fac afirmatii atat de needucate ca: "Toti adeptii unor religii se numesc "crestini"." sa pun intrebari retorice stupide de gradinita precum "ce religie au crestinii?" ...
Re: Cum va da.ti seama cand iubitul/a va minte ? din 15 aug 2011 15:05 de ecauncod
Oricine ar fi, limbajul trupului, tonalitatea vocii, expresiile faciale sunt la fel. Daca analizezi atent oamenii in general, vei ajunge sa-i citesti pe toti intr-o oarecare masura, si mai ales pe iubitul/iubita ta, pe care ii cunosti cel mai bine. ...
RE din 15 aug 2011 14:34 de Guest
Florin aici.
E incredibil de cate prostie dai dovada. Esti la fel de nesuferita si in viata reala?
Ti-am explicat deja dar tu nu citesti. Fac asta pentru ca m-am saturat de discriminarea de care au parte ateii, agnosticii sau cei "fara ...
Pagina 196 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
24 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |