Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Cum sa o conving sa facem sex oral?

din 24 aug 2010 14:23 de chuchi

Buna.Nu stiu tu esti cel care trebuie sa o convinga.Eu cred ca ea e cea care trebuie sa se convinga k nu e nimic rau(asta depinde si de relatia voastra).cu cat insisti cu atat o sa te refuze,ori daca o va face o va face din "constrangere" si nu pt k ...

Statuie din cioburi....Stropi de sticla

din 24 aug 2010 10:46 de baby

C.a.c.a.t. !!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=e95lFX6QruU In situatii de astea nu stiu ce trebuie sa fac:ermm: As lasa timpul sa decida.... Dar mi-e dor. Ce-si face omu cu mana lui....in cazu` asta zau ca nu stiu cum se numeste. ...

#Cele mai bune locuri de facut sex la serviciu

din 24 aug 2010 10:03 de DaNNY_DiViNO

... cu apropou pentru JollyVille.. :, 1. Pe biroul şefului Cel mai incitant şi interzis loc este chiar biroul şefului sau a şefei. Cu condiţia ca persoana cu care faci amor să nu fie chiar el sau ea. Astfel, dacă ai acces la biroul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Pregatiri inaintea sexului ora

din 24 aug 2010 05:19 de marcualcool

diana:))daca nu vrei nu fa si gata...nu inteleg de ce trebuie sa repeti ca nu vrei sa o faci de sute de ori..eu una,,,mam saturat de comentariile tale,,si fara suparare,,eu zic sa incerci..ca sa vezi despre ce este vorba..apoi daca nu iti place ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 24 aug 2010 02:52 de compot

Da-mi voie sa-mi iau revansa: foloseste semnele de punctuatie si spatiile de care acestea au nevoie:ok:! 1-1!:devil::devil:

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 24 aug 2010 00:54 de ExoticDream

Marks, citeste raspunsul lui Sorin pana maine seara, pe urma dsputa voastra va disparea si ne vom limita la raspunsurile on topic. (!)(!)(!)

Re: Re: Re: Re: Re:

din 24 aug 2010 00:00 de SORIN28

[b]compot[/b] si [b]McLove[/b] merci pentru ajutor dar...nu era nevoie. Cu retardatii ma descurc singur. Acum tu cap de stiuca...hai sa-ti explic pe limba ta: 1. Ratatii astia de aici, in mare parte, au dreptate in cee ce scriu 2. Noi nu ne ...

din 23 aug 2010 23:34 de SORIN28

Si de ce nu ai fost capabila sa "il tragi de atentie" ? Era usor sa-i spui ca tocmai el care lupta pentru promovarea limbii romane face greseli.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mi sa facu

din 23 aug 2010 21:39 de Cocolinoo

prin aia am vrut sa spun ca in maxim 3 ani vor uita :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mi

din 23 aug 2010 18:59 de sweety16

Pai da ma dar cum sa scrie cu atatea greseli de ortografie un post prin care sustine cei asemenea lui trebuie jigniti pentru a se corecta.Asta e prostie pe fata.Asa ca sa se simta bine si sa stie ca trebuie sa se corecteze.

Re: Re: intrebare pt baieti!!

din 23 aug 2010 18:42 de ubyalex

ei uite eu pot sa ma laud,am burtica....dar am fundul misto...si nu e mare...si nu am nici picioarele groase ....si am 45 kg si 1,68 inaltime

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mi sa facu

din 23 aug 2010 17:26 de sweety16

Nu te inteleg.:blink:Deloc.Cum scrii un asemenea post cu atatea greseli de gramatica?

din 23 aug 2010 14:49 de ursaru

Pai mi se pare normal sa cunosti omul cu care se presupune ca o sa traiesti tot restul vietii :P

din 23 aug 2010 14:40 de femme

ursaru are dreptate. Cand te casatoresti cu cineva, trebuie sa-l cunosti din toate punctele de vedere, foarte important fiind si cel sexual.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mai sunt fete virgine

din 23 aug 2010 14:36 de anonima

eu am 14 ani si am facut sex deja de 6 ori si o fak in continuare ... bine inteles nu pe bani de placere

Re: Re: intrebare pt baieti!!

din 23 aug 2010 14:32 de femme

McLove , imi pare rau sa te dezamagesc, dar sunt multe fete care sunt slabe , dar au burtica( de care scapa usor cu cateva exercitii de tonifiere), nu e neaparat burta de grasime, ci mai mult ca un balon...

Re: intrebare pt baieti!!

din 23 aug 2010 14:30 de McLove

E imposibil asa ceva... adica, daca are burtica, are si fundul mai mare, si picioarele mai "groase", etc. Pe mine nu ma intereseaza acest lucru... dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie 100+ kg.

Re: Re: Nu mai vreau sa fiu virgina

din 23 aug 2010 13:36 de femme

Daca amandoi stau cu parintii nu vad unde ar putea face decorul.. Acum, la subiect: nu am auzit niciodata un baiat care sa refuze sa faca sex cu prietena lui sub motivul ca nu face sex cu fete la care tine:blink::blink: Mi se pare o ...

Re: Re: Re: Re: Cat mintiti pe forum?

din 23 aug 2010 13:35 de ubyalex

nu am de ce sa mint...macar aici pot sa spun tot ce imi vine mie in cap...si nu trebuie sa ma ascund

Re: Nu mai vreau sa fiu virgina

din 23 aug 2010 13:29 de ler

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 200 din 1098
«   1 ... 197   198   199   200   201   202   203 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele