Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Prezervativele Durex din 21 aug 2010 05:43 de Machiavelli
INCREDERE.....
:lol: Imi aduci aminte de unchimiu.
"Sa nu f**i niciodata fara prezervativ pana nu ii faci analize si te insori cu ea.Uite,eu nu am incredere nici in mine,acum spun ca dau un vant cand colo ma c*c pe mine".:lol:
Asa si eu.In ...
Re: Cum sa o fac sa se indragosteasca de mine? din 21 aug 2010 05:15 de Machiavelli
Pai la varsta ta de 13-14-15 ani imbracat cu pantaloni in care ti se vad boxerii de la D&G,cu tigarea si cu berea in mana e normal ca baietii sa se ia de tine.
Ce vreau sa spun.Ca trebuie sa iti schimbi modul de viata,de imbracat si sa incepi sa ...
Re: e adevarat din 21 aug 2010 05:04 de Machiavelli
Trebuie sa fii disperat de soarta,maniac sexual sau nedus la scoala ca sa poti crede ca Eminescu a fost in stare de a scrie asa ceva.
Totusi in lirica noastra reprezinta un personaj mai mult ca principal si orice tip de critica nu ii poate strica ...
Re: Re: Re: Re: Nudismul din 21 aug 2010 04:55 de Machiavelli
Nudismul feminin poate fii acceptat atat timp cat nu intrece limita bunului simt.Si la fel cu tricourile mulate pentru baieti,trebuie sa ai si ce arata.
Mie imi vine sa :x mai mereu cand trec pe cateo plaja unde vad babe si cateva specimene de ...
Re: Re: vreau sa nu mai cresc din 21 aug 2010 04:46 de SORIN28
Adevarul e ca prietenul tau are dreptate. Nu de sutien si de menstruatie(nu ciclu cum spui tu) tre' sa-ti faci griji, tu de orele de la care lipsesti tre' sa te preocupi.
FAN - tripleta nedezamagirii din 21 aug 2010 04:27 de ExoticDream
Voit sau [i]ne[/i]voit, ne-am obisnuit sa traim sinusoidal. Din comoditate, din slabiciune, din curiozitate, din lene, din frica de monotonie. Ieri ai castigat la loterie, azi esti tarat prin tribunale sau executat de camatari pentru o datorie, ieri ...
Re: Re: Re: exista riscul de a ramane insarcinata? din 20 aug 2010 23:31 de sgc
pai, daca v-ati protejat, prezervativul nu s-a rupt, c-ai fi inceput cu aceasta problema, atunci de ce pui problema riscului de sarcina!? pt. a se pune problema de sarcina, bietul spermatozoid, trebuie musai sa fecundeze bietul ovul. daca cel putin ...
Re: Re: Re: exista riscul de a ramane insarcinata? din 20 aug 2010 23:28 de McLove
Daca tu zici ca v-ati protejat, ati folosit cum trebuie prezervativul, atunci exista doua variante...
1. are alte probleme
2. a avut contact sexual cu altcineva
Re: cat costa? din 20 aug 2010 20:24 de baby
auzisem ceva de 10 milioane pt o minora:`:`:`
si vreo 6 pentru una majora.
cu cat dai mai mult au grija mai bine
nu vreau sa tin teoria chibritului ca nu are rost
ati gresit...asta e!
timpul nu se mai da inapoi.
app depinde de la ...
Statuie din cioburi....Stropi de sticla din 20 aug 2010 20:18 de baby
Tot incerc sa privesc situatia din exterior dar...:ermm:
Nu merge!!Nu reusesc sa imi dau seama!!! Ma enerveaza!!!
Nu vreau sa fac aceeasi greseala.
Nu suport sa mint. Mint daca e vorba de ceva minor:unsure:dar in astfel de cazuri nu vreau.
Si ...
Re: Re: vreau sa nu mai cresc din 20 aug 2010 20:05 de sweety16
Nasol pe naiba este absolut normal ca la 14 ani sa ai ciclu si sa ai si ceva sani acolo.
Re: Re:Re:eu.. din 20 aug 2010 20:01 de alx
Si eu am :( dar pana la urma skap de rusine si ma duc la medic
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Visul mortii din 20 aug 2010 15:23 de McLove
Nu vezi ca tu singura "te certi"?
Tu ai inceput sa arunci "cuvintele magice", acum cica "ce te intereseaza pe tine?"
Pai, daca tu iti spui parerea pe un forum... logic ca vedem si noi.
Sa imi vad lungu' nasului? Eh... stai linistita. Ma ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 aug 2010 15:14 de McLove
Nu inteleg de ce va enervati? Cand te certi cu cineva, trebuie sa te enervezi?
Oricum, nu se va schimba... de ce te mai stresezi cu ideea "poate"? Vrei sa vorbesti cu cineva, sa mai glumesti, dar nu il cunosti... exista mess, skype, s.a.
Nu e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 aug 2010 06:16 de compot
Bineinteles, incep sa-ti "descifrez" universul in care traiesti. Nu-mi este greu deloc:D, doar ca am nevoie de indicii. Direct nu le vreau, le aflu indirectB)B).
Ai fost rau aici:D!
Sincer, eu cred ca tipul stie sa scrie foarte bine fata de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pepe Reina din 20 aug 2010 06:04 de compot
Forta Steaua!!!
Bai, sincer... mie Kapetanos nu mi se pare un atacant bun. El e bun doar la loviturile cu capul, in rest, un dribling nu stie sa faca, n-are pic de tehnica. Eu l-as vinde, mai ales acum ca e interesata Lazio de el. Oricum, sezonul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CU din 20 aug 2010 03:22 de ExoticDream
Nu este necesar sa incerci toate cele ca sa dobandesti experienta: de exemplu, nu cred ca vei dori sa vezi prin propria experienta cum te simti cand te arunci de la etaj, pentru unele lucruri te mai bazezi si pe experienta altora, si pe ceea ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pepe Reina= un din 20 aug 2010 00:43 de Machiavelli
Steaua-Grasshoper 1-0 ...
Ce spuneti?
Stancu s-a transformat intr-o bestie pentru adversari.
Din pacate cred ca nu pot fii 2 jucatori in forma care sa atace.Unul trebuie sa iasa pe minus.
Aseara a fost Kape :(
Re: Re: Re: Re: Visul mortii din 20 aug 2010 00:27 de Machiavelli
Intrebarea "cum putem trai"? ne-o punem in fiecare zi :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dupa c din 19 aug 2010 21:06 de fyonna22
la 14 ani u tiai inceput deja viata conjugala?o my good?
cei in capul vostru
Pagina 203 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |