Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mi sa facut o din 22 aug 2010 16:19 de McLove
Tu ai ramas blocata pe ideea "jignim, jignim, jignim".
Arata tu, unde noi, jignim fara motivul? Posteaza cineva si noi direct "esti prost"?
Da, le zicem asa, dar dupa 2-3 posturi, unde le explicam, nu asa, nu asa, nu asa.
Cand va vad atat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 aug 2010 14:44 de sweety16
Nu imi va trezi interesul daca n-are tupeu. Trebui sa fie tupeist si indraznet nu un timid care are emotii si cand trebuie sa se bage in seama cu mine sau sa-mi vorbeasca.Timizii nu mi se par misteriosi...sunt doar timizi si atat.Nu zic ca ar fi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mi din 22 aug 2010 10:35 de SORIN28
Vezi ca nici tu nu stii.
O virgula pusa aiurea scimba intelesul unei propozitii/fraze.
Citeste si analizeaza:
"Daca barbatul ar sti realmente valoarea pe care o are[b],[/b] femeia ar
merge in patru labe in cautarea ei."
"Daca barbatul ar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 aug 2010 03:33 de Bozgoru
de ce trebuie sa se retraga cineva? de ce trebuie ca cineva sa fie suparat daca cineva face caterinca sau nu? de ce cineva se supara ca un minor face sex de la 11 ani sau nu? trebuie doar sa intri pe intrebarea careia tu ii poti da un raspuns.. ...
CAPITOLUL 5 - "Revelatia: adevarata fata" din 22 aug 2010 02:46 de ExoticDream
Saptamani, luni in sir, te-ai urcat pe pereti de [i]n[/i] ori pe zi, ai lasat neatinse cearceafurile [i]m[/i] nopti la rand, te-ai rotit in jurul propriei axe de [i]p[/i] ori, punandu-ti la nesfarsit milioane de intrebari retorice, multe ciclic, ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 aug 2010 00:51 de ExoticDream
Nu este obligatoriu "sa se ridice" dupa ce a terminat liceul, isi poate continua studiile la facultate, apoi, fara sprijinul cuiva, se poate angaja intr-un loc acceptabil, unde daca este capabila poate invata rapid, apoi isi poate gasi un loc de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mi din 22 aug 2010 00:11 de ThT
Cum preferi?sa-ti scriu corect sau sa iti scriu ca in primul post? Una e mess-ul si una e sa scrii cu "sh" si "k" si toate astea pe un forum.Poate noi,generatia mai tanara intelegem dar crede-ma ca cei mari se chinuie cate 10 minute sa descifreze ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mi sa din 22 aug 2010 00:07 de sweety16
Ehh acuma nu trebuie sa stam noi sa-i invatam ce si unde sa puna.Asta e problema lor.Atata timp cat noi intelegem ce scriu ei e ok.Un sfat sau o opinie poti sa o postezi si fara toate virgulele puse corect.
Re: Pregatiri inaintea sexului oral.... din 21 aug 2010 20:59 de Diana
Pai nu-l lasa daca nu esti pregatita! De ce sa faci ceva ce nu vrei? de dragul lui? Ii zici frumusel(dar si FERM!) ca nu vrei si GATA! O sa inteleaga el "mesajul" intr-un final.P.S. Aceeasi pb o am si eu cu iubitul meu. Din fericire, acum nu ma ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 aug 2010 20:54 de Diana
Sa inteleg ca asta e rostul unei femei in viata?:lol:Trebuie sa recunosc ca m-ai amuzat. Thanks!:,
Cred ca ma crezi naiva rau sa fac asa ceva(ma refer la propunerea ta!:rolleyes:
Re: Pregatiri inaintea sexului oral.... din 21 aug 2010 20:28 de Incepator
Constrangere.
Nu e vointa ta.
Esti fortata atat fizic cat si moral.
Uof...
Pregatiri inaintea sexului oral.... din 21 aug 2010 20:16 de alina89
Buna, maine merg acasa la prieten si el tot insista sa imi faca sex oral de cateva luni si eu tot il refuz pe motiv ca imi este rusine si mi-a zis ca maine nu mai scap. As avea nevoie de niste sfaturi va rog...adica pregatiri, ce trebuie sa fac, imi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezervativele Durex din 21 aug 2010 18:39 de ursaru
:lol: Pai analizele le are facute si e aproape casatorita :D
Re: Re: Re: Nu am curaj sa-i spun ca o iubesc... din 21 aug 2010 18:19 de gabi4play
Naspa,daca ea nu vrea cu el , ce se face? Deprimare pe capul lui
Ca sa nul mai bage in seama ? Lol macar, a avut curaju , si dak nu sa sarutat cu o fata niciodata bravo lui.Dar cine stie , cat de repede o va saruta pana cand ea ii va ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezervativele din 21 aug 2010 16:33 de McLove
Eh, lasa-ma! Esti atat de "banala" incat ai aceleasi gusturi ca ceilalti?
Umilitor...
Aici tu trebuie sa descoperi, cum ai descoperit si prezervativul, pe care, cica "nu il mai folosim, ca deh, ne-am smecherit".
Incearca un lubrifiant pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezervativele Durex din 21 aug 2010 14:27 de baby
Mda si la noi se merge pe incredere....cu toate ca am folosit la inceput.
A nu se intelege ca acum nu folosesc nici un mijloc de protectie (!)
Daca acum 2 ani foloseam Love plus....acum nici nu vreau sa le vad.
Durex mi se par cele mai ...
Re: Re: Re: Re: cat costa? din 21 aug 2010 14:13 de baby
mai adaugi peste 100 de ron.
-unde pui ca trebuie sa ii bagi si anestezistului ceva in buzunar chiar daca platesti anestezia
-trebuie sa ii dai si asistentei macar de o cafea[cica asa se zice] ca sa aiba grija sa te supravegheze sa nu te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare din 21 aug 2010 12:42 de LethaL4You
Domn' Profesor, am si eu buletin... De 2 ani... :~* Am inteles, gata! Trebuie sa dai usor :) Am inteles!!! :)
Re: Re: e adevarat din 21 aug 2010 10:57 de SORIN28
Ce bine m-ai descris. :)
Ai uitat cateva din "calitati" dar nu ma supar. :D
Asta ar insemna ca nici "Balada pizdei" nu e scrisa de Toparceanu, e scrisa de "Runzu".:ok:
Re: Re: Cum sa o fac sa se indragosteasca de mine? din 21 aug 2010 09:59 de KeLLy
Sa stii ca nu sunt genu ala sa stau cu berea si sa fumez , daca beau beau dupa 10 seara 1 si 2 pe afara doar fumez in rest nimic, deci eu alora nu le fac nimic si ma iau la bataie... De vreo 2 zile de cand am deschis subiectul acesta am rugato si ...
Pagina 202 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |