Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Pentru cele ce cred ca porcul inca zboara

din 30 aug 2010 19:48 de femme

Foarte bun articolul si, probabil, si adevarat!! Ceea ce trebuie completat este ca si barbatul trebuie sa surprinda femeia. O femeie nu este niciodata pe deplin cucerita, asa ca, daca relatia se vrea a fi mai mult decat buna, barbatul nu ...

Pentru cele ce cred ca porcul inca zboara

din 30 aug 2010 17:22 de Arayas

http://www.gandul.info/magazin/8-din-10-cupluri-fac-sex-in-aceeasi-pozitie-de-ce-intervine-monotonia-in-relatie-dupa-3-ani-7053388 <------------------------------> ""8 din 10 cupluri fac sex în aceeaşi poziţie. De ce intervine monotonia în ...

Re: love story

din 30 aug 2010 16:39 de sgc

stii ce se-ntampla, pe forum, situatiile, pot primi in cel mai bun caz un raspuns ipotetic, si mai cu seama subiectiv, pt. ca raspunsurile sunt date, ori tinand cont de experientele trecute personale ale subiectilor ce raspund, ori si mai rau de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 30 aug 2010 14:39 de baby

Stau si ma gandesc cum e sa nu poti face:ermm: Mi-e groaza:unsure: Am atatea planuri pe care vreau sa le duc la bun sfarsit ca sa imi fac o situatie si mai buna iar la final sa iasa bebele....daca nu as putea....as ramane fara cireasa de pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 30 aug 2010 14:36 de McLove

Pai, da... ai muncit degeaba toata viata. Partea cu "trebuie sa ii asigur un trai bun" vine de la sine... faci un copil cand esti pregatit.

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 30 aug 2010 14:33 de baby

Adica daca nu ai copii ai fost degeaba?:ermm: Mie mi se pare important sa il faci cand simti ca te-ai implinit pe celelalte planuri. Cand ai ce sa ii oferi. Nu sa faci un copil pentru ca pe celelalte planuri ai fost un dezastru si asa ...

Re: Erectie slaba.

din 30 aug 2010 03:43 de Bozgoru

s emai intampla.. cateodata se scoala.. cateodata nu... cateodata se scoala doar jumate.. cateodata moare dupa ce s-a sculat :) don`t worry

Re: sal

din 30 aug 2010 03:42 de Bozgoru

eu nu cred ca ti-ai dori asa ceva.. sigur exista pastile dar probabil in viitor cand vei vrea sa ai erectie cand trebuie va fii cam greu :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Te-a inselat!!! Ce

din 30 aug 2010 03:40 de ExoticDream

Tu vrei sa pari o persoana mai toleranta decat mine, admitand ca pe o scala de la alb la negru exista numeroase nunate de gri, adica gasind scuze celor care inseland se cheama ca "gresesc omeneste" si trebuie iertati. Poate ca nu vorbim totusi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Te-a inselat!!! Ce fac

din 30 aug 2010 03:12 de ExoticDream

Ooops, abia acum am vazut aceasta postare! Cum riscul de a te enerva a disparut impreuna cu plecarea ta de pe forum (pe care o regret), imi permit sa raspund chiar si cu intarziere... Precizez ca nu ma voi referi doar la barbati ca fiind cei care ...

:)

din 30 aug 2010 00:54 de Didi

Ca bine zici...asa e..fata trebuie sa se obisnuiasca dinainte cu baiatu,cu faza cu dezbracatu ,cu timiditatea si asa mai departe...e bine sa incerce ceva timp cu degetelul:D,cu limba...si asa mai departe si apoi sa treaca la actiune:))... Eu una ...

Erectie slaba.

din 30 aug 2010 00:13 de Daniel

Buna. De cateva zile nu am erectie, oricat as incerca nu reusesc sa am. Pana acum nu am avut probleme de gen, aveam erectie f ferma, totul ok, nu am probleme de sanatate nu fac tratament sau ceva, si brusc de un timp nu mai am erectia de inainte. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 29 aug 2010 20:31 de ursaru

Da,ai dreptate ,dar eu cred ca il va lua Piti la Craiova pe Pacurar ,posibil si pe Dorel Stoica care joaca slab de tot in ultima vreme,e ceva suspect la el...

din 29 aug 2010 20:25 de ThT

Joaca destul de binisor ..trebuie sa ne gandim ca vom juca pe 3 planuri (campionat ,cupa rom si grupe),vor fii jucatori care vor fii obositi,accidentati..nu se stie cand ai nevoie de el.

Re: Re: Re: De ce fetele vor baieti mai mari?

din 28 aug 2010 18:54 de sweety16

In foarte, foarte putine cazuri una de 15 ani va gandi mai bine decat una de 20 :))) Daca are 20 de ani nu inseamna ca trebuie sa ceara bani ca sa o faca cu oameni in varsta.Toti ne maturizam si ne schimbam pe parcurs.Peste cativa ani iti vei ...

din 27 aug 2010 22:10 de ursaru

Hmmm..si daca nu te schimbi in timp ce se intampla?Ajungi o curva?:ok:

Re: Re: Re: Re: Vreau sa raman gravida

din 27 aug 2010 21:26 de Nekunoskuta

Du-te la medic sau cauta pe net tot ce trebuie sa faci ca sa ramai gravida (analize premergatoare, perioada fertila, etc) pentru ca nu e asa usor pe cat se crede. O femeie poate ramane insarcinata doar cateva ore pe luna!!! Plus ca daca sunt mici ...

din 27 aug 2010 20:42 de sweety16

Exotic, nu are nici 17 ani e normal sa nu o intereseze relatiile stabile...si eu am aceeasi varsta si sunt la fel...adica pur si simplu ma plictisesc repede!La varsta asta trebuie sa experimentam sa "ne facem de cap" cum ar veni...peste cativa ...

Re: SARUTUL PE GAT

din 27 aug 2010 19:13 de femme

Sarutarile pe gat trebuie sa fie tandre, o combinatie intre limba si buze(nici s-o lingi pe gat, dar nici sa nu-i dai pupici), mangaierile sa fie gingase si totusi ferme. Despre muscaturi, nu stiu ce sa-ti mie nu-mi prea plac, eventual muscaturi ...

Re: Re: Sarutul.....

din 27 aug 2010 14:42 de mada

dar dak stie sa sarute si e experta:love:trebuie sa o abordezi direct dar ai grija ca dak saruti prea bne poate vrea mai mult:heart:

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 197 din 1098
«   1 ... 194   195   196   197   198   199   200 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare