Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Intrebare din 19 aug 2010 19:05 de LethaL4You
Si daca nu se rupe himenul chiar atunci cand ii intra prima oara, si se rupe dupa ceva timp, in timp ce ii dai ca disperatu'?:)
Re: Re: Re: Re: Visul mortii din 19 aug 2010 18:32 de baby
Eu ti-am mai zis ca imi esti drag cand taci.
Ce zic eu si ce pricepe McLove....
ura si la gara!
Puiule nu-mi plangeam de mila.
Ma gandeam la zilele astea cand mi-a fost rau si la ce se spusese mai sus [ca e rau sa ajungi la batranete sa ...
Re: Re: Re: Visul mortii din 19 aug 2010 18:13 de McLove
Nu vreau sa te jignesti, dar aici ai fost fraiera, cand ai scris asta...
Sincer, cum poti sa spui asta? E ceva de genu': "mortii ei de viata, ce ma chinui eu?"
Ma intreb oare... avem o viata, trebuie sa ne gandim "cum murim"?
De ce nu va ...
Re: Re: Re: Re: ......... din 19 aug 2010 18:08 de McLove
Nici nu o sa traiesti vreodata "la oras". Invata sa vorbesti, invata sa deschizi gura (sa tastezi) cand trebuie... pana atunci, esti doar un copil analfabet crescut in porumbi.
Ca exemplu, "semnatura" ta... daca ai idee ce e aia.
Re: Re: Re: Sotul meu nu vrea sa facem sex cu luni din 19 aug 2010 16:34 de dorinda
Oricate traume fizice si psihice ai avea, intr-o zi tot trec. Dar in situatia pe care o descrii tu, prietena ta este ( sa-mi fie cu iertare ) de-a dreptul proasta. Asta daca nu cumva are pe altcineva si tu nu ti-ai dat seama pana ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 aug 2010 15:28 de alinutzaa
De ce nu as recunoaste daca asta e adevarul!?...Mda...stiu ca multe nu recunosc ca le plac barbatii cu masini, spun ca ele vor sa se ridice singure, ca nu au nevoie de nici un ajutor... dar sa fii prea proasta sa nu profiti cand un barbat vrea sa ...
Re: Cum imi dau seama daca sunt inselat? din 19 aug 2010 14:47 de esti un idio
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CUM SA din 19 aug 2010 13:08 de DaNNY_DiViNO
Sa stii ca da. :ok:
Dar cum sa te maturizezi, cum sa evoluezi spre a avea o familie a ta daca tu ca om nu vrei sa faci nimic, nu stii sa faci nimic, nu vrei sa incerci nimic.. Ca totusi si daca ai o femeie frumoasa langa tine care te iubeste, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CUM SA FAC din 19 aug 2010 12:02 de McLove
Fiecare om, are o varsta, unde totul inceteaza. (ma refer la perioada unde facem multe lucruri fara sa gandim)
Tu, ai ajuns deja la varsta, unde ai nevoie de cineva serios langa tine, care sa te sprijine, sa te ajute, pentru a intretine acolo, o ...
Re: Farmece si vraji din 19 aug 2010 11:15 de GloGloria
cati ani ai?
nu exista asa ceva
Re: Nu stiu ce sa fac, mi-am pierdut sotul din 19 aug 2010 11:06 de GloGloria
nu prea cred ca ai cum sa-l desparti de mama
Re: Re: Cum imi dau seama daca o fata ma place??? din 19 aug 2010 10:43 de ramona
ca sa te placa o vata trebuie sa te comporti frumu ea:lol::heart:nu sa o injuri sau sa te dai smecer pe langa eaB)daca de dai smecer mai rau faci te va respinge in primul rand ajuto la ori ce proplema ar avea ea din cand in cand mai vai cate un ...
Re: Re: Re: Re: Cum sa o fac sa se indragosteasca din 19 aug 2010 10:11 de KeLLy
Trebuie sa ma las si de tutun?:(
:P
Vezi tu am un coleg de clasa care ii i-a din joi in pasti niste amarate de haine , se imbraca cu un tricou vreo 2 saptamani si realizati si voi, pute a transpiratie murdar dar tocmai pe el il plac fetele .. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re x 100 din 19 aug 2010 09:27 de Incepator
De f*t*t poti f*tre orice....dar de sarutat nu poti saruta pe orisicine.
E vorba si aici de respectul in sine, de principii, de atractie....
Sweet16 daca tu zici ca saruti cam orice ( in materie de barbati ) ma face sa imi pun un oarecare set ...
Re: Re: Decalotare penis din 19 aug 2010 02:44 de Machiavelli
Pai si de ce mata-n c*ur pui id-ul?Sa ti-l decaloteze pe mess?
Daca vrea cineva sa e ajute posteaza aici.
Mama voastra de copchii tembeli :`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re x 100 din 19 aug 2010 02:35 de ExoticDream
Cam este cum zici tu... Nici eu nu cred ca actorii (femei si barbati deopotriva) care joaca in filmele XXX sunt fiinte 100% respectabile. Este adevarat ca isi castiga painea la fel ca si prostituatele, vanzand sex, mai cinstit decat ipocritele si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 aug 2010 02:32 de Machiavelli
Pai ce treaba are viitorul tarii cu numarul partidelor de sex?
Crezi ca aia care se fute in draci si de n ori sunt mai putini destepti?(intreaba-l pe Danny):,
Acum ce sa facem,sa ne pocaim?
Fetele au primit de la D-zeu ca s-o dea si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: re x 100 din 19 aug 2010 02:26 de ExoticDream
Da, si eu cred ca trebuie sa tii la cineva ca sa te saruti cu acea persoana. In opinia mea, sarutul este un gest mult mai intim chiar decat sexul (stii ca prostituatele nu prea obisnuiesc sa-si sarute clientii?), nu inteleg de ce se considera ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 aug 2010 02:00 de McLove
Stresul de zi cu zi, munca, familia... nu ne mai lasa deloc sa respiram.
Dar, candva... trebuie sa fie o intalnire. (peste 5-6 ani) :-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CUM SA FACI SA SE SIMT din 19 aug 2010 01:35 de McLove
Ai grija pe cine jignesti... ti-am mai zis o data ca vorbesti cand nu trebuie.
Si... daca te vezi aparata de Dani, crezi ca ai dreptul sa jignesti pe altii superiori tie? (in multe lucruri) Il vezi pe el ca ii face pe ceilalti incuiati la ...
Pagina 204 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
22 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |