Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Help!m-am indragostit de verisorul meu!

din 2 aug 2011 00:54 de Guest

http://facebroke.com/facebook-fails/facebook-fail-how-did-you-guys-meet-at-a-family-party/ imi amintisem de asta si acum stau si rad aiurea :D :D :D

Re: 20 ani diferenta

din 2 aug 2011 00:40 de Guest

Nu am inteles exact reactia prietenilor sai. Ideea e totusi daca ati fi avut un anturaj cu persoane fara prejudecati, probabil oameni ca voi, ati fi avut sanse. Dar depinde mult si de el... momentan mi-l imaginez ca fiind acel Artist, care practic se ...

20 ani diferenta

din 1 aug 2011 23:04 de wave

El 44 eu 24. El doctor in inginerie... eu la master in arte.. ne stim de 2-3 ani.. am devenit mai intimi prin octombrie 2010... la putin timp - 2 -3 sapt ma prezentat unor prieteni cu 10 ani > k mine < ca el. Relatia a continuat binisor ...

Re: Help!m-am indragostit de verisorul meu!

din 1 aug 2011 22:30 de Guest

Asa cum a mai spus si girls2, daca e sa o luam asa, toti am fi rude. Deci fata poate sta linistita poate sa se si casatoreasca cu el, nu exista nici o problema, NICI MORAL, DAR NICI JURIDIC.

Re: Amanarea orgasmului => ejaculare mai puternica?

din 1 aug 2011 15:46 de Zx805

so...82 afisari si niciun raspuns...ce sa inteleg?:/

Re: Subiecte de discutie pe mess

din 1 aug 2011 12:45 de Ministry

Ok am raspuns la intrebarea ta a mai fost asa o tema ca nu stie cum sa tzie o conversatie am raspuns la intrebare citeste si daca cineva doreste scrieti in Pm si voi crea o tema despre cum sa tii o conversatie si cum so incepi si cum so termini ...

Re: Despre abordare!!

din 1 aug 2011 12:43 de Ministry

Pai ce sa zici abordare asta un test de la femie ea face un test sa vada cit de tare tu o doresti daca treci testul ) esti barbat adevarat bravo . Prin acest test femeiea te controleaza cine esti adica barbat puternic sau barbat slab clar ca barbat ...

Re: Imi place o fata, dar n-am curaj sa-i spun!

din 1 aug 2011 12:32 de Ministry

Ok nu trebue sai spui ca i arati ca ai cazut in plasa ei trebue sa o faci i nasa fel ca ea sa se zbata pentru tine si atuncea vei avea cel mai mare succes cu ea ;) Daca mai ai intrebari scrie in PM

Re: Baietii rai mai atractivi decat cei timizi

din 1 aug 2011 12:31 de Ministry

Ok uite incepem de o mica teorie in femeie sunt doua partzi Partea pozitiva si partea negativa adica daca partea negativa e goala trebue sa o imbli cu negativ din experienta spun ca mi sea vazut in vieata si asa fete care ma vorbe vulgar cu mine ...

Re: Cum as putea fi mai sociabil ?

din 1 aug 2011 12:18 de Ministry

Pai ce sa zic ai o problema nu ai experinta mare in conversatie cu lumea. Am avut si eu aceasta problema pe mine ma ajutat literatura ca sa am un limbaj mai bogat si in fiecare zi la oglinda sa vorbesc singur cu mine 10 min apoi in oras fac ...

Re: Puful de pe fata

din 31 iul 2011 01:22 de dorinda

Ti s-au dat deja vreo doua solutii, de ce intrebi iar?

Re: Puful de pe fata

din 30 iul 2011 16:07 de CoolPyr0

Inca nu sunt o gorila :)) dar serios am mult puf pe fata pana in dreptul narilor .. si mai sus am dar nu se vede tare si mi-e frica ca o sa-mi creasca barba si pe acolo asa ii creste la taicameo .. ce sa fac ?

Re: Sex la 11 ani, sangerare multa, usturimi de vagin

din 30 iul 2011 07:06 de Guest

Ea n-are nici buletin si vrei s-o primeasca la ginecolog? Are 11 ani! Iar pentru probleme ginecologice nu are ce sa faca la planning, ala e pentru contraceptie, nu pentru afectiuni.

Re: Eu 22, EL 38

din 30 iul 2011 03:55 de ursaru

Sa fie cat mai lung.e un element negativ al acestui forum.:P

Re: Creativ,imaginatie bogata ?

din 30 iul 2011 03:48 de ThT

:lol::lol::lol:

din 30 iul 2011 03:41 de Machiavelli

Sper sa fie permanent chiar daca plange dupa Exotic sa i-l ia cat mai repede :lol:

din 30 iul 2011 03:09 de ExoticDream

Rolando, feciorule, daca tot nu te-ai calmat, putem prelungi perioada de pedeapsa, vad ca n-ai facut nici un progres luna asta! :wacko::wacko::wacko:

Re: Creativ,imaginatie bogata ?

din 30 iul 2011 02:08 de Machiavelli

Ma idiotule prost iti e neamul tau de beshit...Primul post al meu dateaza de cca 2 ani :lol:...daca esti destul de tembel il poti cauta :-`:-`

din 30 iul 2011 01:36 de Melisa

Si prietenul sau pedofilul te-a lasat deja nu ?! Pura curiozitate. Dute fetito la maicata,cine stie ce boala ai luat!! Ai auzit de SIDA vreodata ?! Aia se ia prin contact sexual neprotejat,pe langa asta mai sunt mii de alte boli ce se pot lua prin ...

din 30 iul 2011 01:31 de Melisa

Nu este imposibil,minorii vin insotiti.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 204 din 3731
«   1 ... 201   202   203   204   205   206   207 ... 3731   »

loading...