Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Puful de pe fata din 30 iul 2011 01:30 de Melisa
Il poti da jos cu laserul,maxim 3 sedinte si nu iti mai creste aprox. un an. Asta e doar o idee...
Re: Sex neprotejat, menstruatie, posibila sarcina? din 30 iul 2011 01:28 de Melisa
Dupa cateva minute,nu neaparat unul...nu conteaza cantitatea ejacuata,ci faptul ca ai ejacuat,si o picatura poate sa o lase gravida,chiar si lichidul preejacuator,iar daca i.ai introdus iar penisul dupa,sansele sunt mult mai mari sa fi ramas.
Amanarea orgasmului => ejaculare mai puternica? din 30 iul 2011 01:26 de Zx805
Salut,sunt nou pe acest forum,defapt asta`i primul meu post.Ca sa ma prezint,sunt alex am 17 ani...in fine.
In legatura cu masturbatul...Nu stiu cum s`o pun ca sa nu sune ciudat/amuzant...
M-am masturbat astazi pe la 5 dupa`amiaza 1 data,iar apoi ...
Re: Creativ,imaginatie bogata ? din 30 iul 2011 01:21 de Guest
de cand ti-am citit primul post am avut un feeling ca esti cam prost,dar tu nu,ultras,ultras :lol::lol::lol:
Re: control ginecologic -la academia de politie? din 30 iul 2011 01:09 de Guest
Si de ce vrei sa dai la ploitie,sa te dea in somaj la terminarea scolii?:lol::lol:
Re: control ginecologic -la academia de politie? din 30 iul 2011 01:05 de Guest
Acum sa nu zici ca iti e rusine de asa ceva!Cine stie la cati ai aratat "veverita" si acum faci pe inocenta! Te pune sa te dezbraci si te examineaza in fuga o femeie!
Re: Sexul Oral din 29 iul 2011 20:54 de dorinda
Normal ca la orgasm, dar asta numai daca te pricepi...
In alta parte decat la orgasm nu poate duce. Ar fi culmea ca dupa sex oral sa te trazneasca o ccc.....
Re: Sex la 11 ani, sangerare multa, usturimi de vagin din 29 iul 2011 20:53 de dorinda
Impusca-te.
Daca te-a dus capul sa faci sex la 11 ani, ar fi trebuit sa gasesti singurica o solutie, nu sa intrebi pe forumuri, ca de, esti mare, responsabila si stii totul despre sex.
Spune-i mamei tale, o sa-ti dea o bataie pe care s-o tii ...
Re: Puful de pe fata din 29 iul 2011 20:49 de dorinda
O barca sigur n-o sa-ti creasca, dar barba, da. Poti sa-l oxigenezi daca te deranjeaza chiar atat de tare, desi nu cred ca este chiar atat de evident cum ai tu impresia. Totusi, n-ai gorile printre rude...
Re: Sex la 11 ani, sangerare multa, usturimi de vagin din 29 iul 2011 19:05 de Guest
Re: Sex la 11 ani, sangerare multa, usturimi de vagin din 29 iul 2011 19:04 de Guest
este imposibil ce zici tu acolo:)),trebuie sa te primeasca sau daca e cum zici tu ia-ti iubitul cu care ai facut sex la un planning:ok:
Re: Sex neprotejat, menstruatie, posibila sarcina? din 29 iul 2011 18:57 de Guest
pai eu am auzit ca spermatozoizii se evapora in contact cu aeru dupa 1 min. ... si nu am ejaculat mult, defapt nici nu am simtit ca am ajaculat, doar mo intrebat ea daca am dat afara
Re: Sex la 11 ani, sangerare multa, usturimi de vagin din 29 iul 2011 18:23 de Guest
Am fost la un medic ginecolog, dar nu ma primit, mi-a zis sa vin cu parintii. Usturimile nu au incetat, din contra, parca ma ustura si mai rau, dar nu am ce face ca parintii mei daca ar afla m-ar omora. Ce sa fac, sunt disperata? :((
Re: fetisul picioarelor-deviatie de comportament din 29 iul 2011 15:40 de onlyforgod
n-as avea retineri:) daca e curata si ingrijita! Si bineinteles, daca ar fi a mea doar nu ti-as da-o tie :lol:
Puful de pe fata din 29 iul 2011 14:43 de CoolPyr0
Deci am mult puff pe fata, imi creste pana langa ochi :( .. ce sa fac sa-l dau jos ? o sa-mi creasca barca si pe acolo :( ?
Re: control ginecologic -la academia de politie? din 29 iul 2011 13:45 de Nekunoskuta
Stiu ca la vizita medicala pentru ANI se face si control ginecologic. Depinde de medic daca face si practic acel control sau daca pune doar stampila. Ma gandesc la faptul ca e posibil ca si in alte vizite medicale sa fie inclus controlul ginecologic.
Re: Imi place de sora celui mai bun prieten. Ce fac? din 29 iul 2011 05:55 de Machiavelli
Du-te ma cu ciungile, schioapele, chioarele si paroasele de aici :,
Re: Imi place de sora celui mai bun prieten. Ce fac? din 29 iul 2011 05:53 de Machiavelli
Du-te ma cu ciungile, schioapele, chioarele si paroasele de aici :,
Re: Sex neprotejat, menstruatie, posibila sarcina? din 29 iul 2011 02:10 de Melisa
Doar daca i s-a scurs in vagin.
Re: Sex neprotejat, menstruatie, posibila sarcina? din 29 iul 2011 01:49 de Guest
Am terminat afara, langa vagin, umpik mai in sus ... se poate sa ramana insarcinata?
Pagina 205 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |