Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Sex la 11 ani, sangerare multa, usturimi de vagin din 29 iul 2011 01:01 de simosimina
este evident faptul ca ai luat ceva de la baiatul ala!!!!!! daca te ustura in continuare!!!!
ai 11 ani...sincer nu stiu ce sa iti spun..avand in vedere varsta ta [b]mica[/b]! Crezi ca daca nu isi da drumul in tine nu poti lua nenumarate boli cu ...
Re: spray Stud 100 din 29 iul 2011 00:54 de DrSexpert
Vezi aici informatii despre produsul de intarziere a ejacularii, precum si alte recomandari de produse similare: http://www.erotictoys.ro/sexshop/spray-barbatesc-stud-100-pentru-intarzierea-ejacularii.html
Re: Imi place de sora celui mai bun prieten. Ce fac? din 29 iul 2011 00:27 de toweleeee2hy
pana se coace ;)) face viermi si .. o culege altu ... ! coaie .. capu sus ... muta , oarba , schioapa , ciunga , urata ... tot ce are pizda .. FUTE ! (partea 2 daca tu esti un tip mai normal ... daca iti place in alt mod . )
Spray Stud 100 din 29 iul 2011 00:04 de toweleeee2hy
sal . :zorro: Care dintre voi ati folosit STUD 100 . Vreau sa imi explicati ce daca este bun .. cum trebuie sa il utilizez mai bine etc. Stiu ca e bine sa vorbesc cu un doctor inainte ,dar imi este rusine teama si sincer sunt in alta tara (doar in ...
Re: control ginecologic -la academia de politie? din 28 iul 2011 19:54 de simosimina
nu am auzit asa ceva!
Re: Ejaculare la sex oral din 28 iul 2011 19:51 de simosimina
asta imi aminteste de o gluma... [b]Mama catre fetita ei:"Sweetheart...blowjobs are like flowers for mens"[/b] :)))))
Re: control ginecologic -la academia de politie? din 28 iul 2011 18:46 de viss123
eu stiu ca te pune sa te dezbraci de tot sa vada daca ai tatuaje sau semne foarte distinctive.
Re: fetisul picioarelor-deviatie de comportament din 28 iul 2011 18:44 de viss123
Nu pare o anomalie, pri nasta iti arata si ca te pretuieste. Daca erai vreo nespalata nici nu se apropia :))
Control ginecologic la academia de politie? din 28 iul 2011 10:35 de Guest
Salutari de la Bianca,
Pentru cei care urmaresc si scriu pe forum,daca din intamplare cineva a participat la vizita medicala la Academia de Politie sau Scoala de agenti de la Campina-este adevarat ca in cazul fetelor se face si control ...
Re: E normal sa ma masturbez? din 28 iul 2011 02:59 de Machiavelli
Zi-le simo,zi-le simo, hei, hei!(X)(X)
Re: Ejaculare la sex oral din 28 iul 2011 02:57 de Machiavelli
:D:D:D
Re: Pr din 28 iul 2011 02:54 de Machiavelli
Mult mai mult de 50% B)
Re: Pr din 28 iul 2011 02:53 de Machiavelli
Ba ma lasi...Sa stea cu mine, eu sa-mi fac la*a si ea sa se fu*a cu altul...Pai pentru asta bag eu bani in ea? :,
Re: Pr din 28 iul 2011 01:47 de ursaru
Buna..iti respect parerea ,dar intr-o relatie serioasa daca sex nu e,nimic nu e!:ok: Sexul face cel putin 50% dintr-o relatie.:rolleyes:
Re: Pr din 28 iul 2011 01:02 de Melisa
Ce bine ai zis-o !!!!
Re: Continuarea sexului dupa ejaculare din 27 iul 2011 22:50 de toweleeee2hy
eu unu daca continuu ... imi da senzatia frumoasa dar si urata :)) si penisul imi iese din erectie .. pauza de tigare e sfanta !
Re: Pr din 27 iul 2011 18:47 de dorinda
Voi sunteti magari! Credeti ca totul vi se cuvine????? Daca e virgina si trece un an fara sa fi facut sex, gata, trebuie sa-i dati papucii sau sa latrati ca niste caini in calduri? Ia mai puneti-o si voi de-o la*a, ca nu va pica nimic.
Re: prezervativ la dus din 27 iul 2011 18:44 de dorinda
Pai daca il lipest bine, nu cade.:p
Re: E normal sa ma masturbez? din 27 iul 2011 17:08 de ursaru
Foarte bine punctat domnisoara!!:flowers:
Re: Ejaculare la sex oral din 27 iul 2011 15:06 de DaNNY_DiViNO
daca nu ai auzit, o sa auzi.. e ceva normal sa faci ceva ce iti place, o sa vezi si tu mai incolo
Pagina 206 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |