Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Intarziere menstruatie---->Test de sarcina negativ din 27 iul 2011 14:48 de Guest
Pai nu ma bazez pe simptomele alea..!! Ideea e ca nu pot intelege faptul ca am facut testul si e negativ si ma mir de ce mi-au curs acele 2, 3 picaturi.Iar ultimul contact sexual a avut loc pe data de 18, tinand cont ca pe data de 24 trebuia sa ...
Re: Ejaculare la sex oral din 27 iul 2011 14:12 de simosimina
Asta e un pretext ca sa ii faci.
Daca nu vrei sa nu ii faci! Ce e aia sa te oblige?! Nu vrei, punct! Explica-i sa inteleaga...
Re: Intarziere menstruatie---->Test de sarcina negativ din 27 iul 2011 14:05 de simosimina
ai spus ca ai facut sex de mai multe ori neprotejat...sper sa nu ramai insarcinata...nu te baza pe faptul ca te dor sanii, deoarece prietena mea super buna avea aceleasi simptome (de venire a menstruatiei) si a ramas insarcinata (nu ca ar fi vreo ...
Re: E normal sa ma masturbez? din 27 iul 2011 14:02 de simosimina
:lol::lol::lol:ma faci sa rad cu aceste conceptii...repet... regulile in pat se fac de ambii parteneri...si daca tu nu faci sex "pe la spate" (de explu), nu inseamna ca altii nu fac!
Daca eu consider despre sexul anal ca e scarbos, altul o face ...
Re: Pr din 27 iul 2011 03:27 de ursaru
Salut!Cel mai bine e sa iti cauti alta(strict parerea mea).Daca nici duoa un an jumate nu-ti ofera ce trebuie...atunci ma tem ca va trebui sa astepti pana dupa casatorie;)))
Re: hello din nou:D din 27 iul 2011 02:13 de Guest
Nici un preot sau vreo maica nu iti va ghici sau spune ca esti sau nu virgina nu exista asa ceva nu mai credeti prostiile astea .....daca te duci si te rogi la biserica nu te rogi preotului te rogi lui Dumnezeu...si nare cum un preot sau vreo maica ...
Re: E normal sa ma masturbez? din 27 iul 2011 01:21 de Melisa
Da,dar uneori e doar vina lor,vorbeam cu prietenul meu despre fostele lui aventuri in pat ( la mine nu e cazul ) si imi spunea cum una din tipele cu care a facut-o practic a insistat,il ruga sa ejacueze pe fata ei.Ei uite astea sunt unele femei din ...
Re: prezervativ la dus din 27 iul 2011 00:23 de Machiavelli
Presimt ca o sa fie nasolie:pirate:...sigur o sa ii pice jos, mai mult ca sigur.:,
Re: prezervativ la dus din 27 iul 2011 00:18 de dorinda
Da-i cu Picatura/Moment ca sa fii sigur ca nu aluneca.:p
Stai calm, nu se duce nicaieri, sta pe loc daca il pui pe penisul uscat
Re: continuare sex dupa ejaculare din 26 iul 2011 22:43 de Guest
nu si daca fata ia anticonceptionale...
uneori mai pateam si eu cu prietenul, nu neaparat ca il durea, dar se mai intampla uneori sa il gadile foarte tare si nu se mai putea concentra :))) ma distra situatia... nu stiu daca la asta te ...
Ejaculare la sex oral din 26 iul 2011 21:29 de Guest
buna!as avea si eu o problema cu prietenul meu.de ceva timp mi-am inceput viata sexuala cu el insa de cate ori am facuto el ,,nu sa terminat" si mi-a spus ca e din cauza ca fosta lui prietena ii facea felatie de fiecare data cand faceau ceva si ca ...
Re: continuare sex dupa ejaculare din 26 iul 2011 21:12 de Melisa
Sa'ti dau eu un raspuns,chiar daca sunt fata,daca nu te speli,o lasi pe prietena ta gravida.In rest nimic.
Continuarea sexului dupa ejaculare din 26 iul 2011 20:20 de Guest
ce se poate intampla daca dupa ce ejaculezi continui imediat partida de sex? in afara de acea senzatie de durere neplacuta la inceput (intrebare mai mult pt baieti)
Re: Menstruatie intarziata...sex protejat... din 26 iul 2011 16:54 de Randunik
Daca nu ai ejaculat in ea slabe sanse, sa isi faca un test de sarcina dupa 2 saptamani de la contact.
Re: Menstruatie cu cheaguri in timpul sarcinii?!?! din 26 iul 2011 15:51 de Nekunoskuta
Tomografia utilizeaza razele X si desi este mai putin iradianta este contraindicata in sarcina. Nu cred ca se ajunge pana la pierderea sarcinii dar poate afecta fatul deci trebuie sa-ti instiintezi medicul pentru a supraveghea sarcina mai in ...
Re: Menstruatie intarziata...sex protejat... din 26 iul 2011 13:46 de Guest
Daca spui ca ati folosit prezervativul de fiecare data + metoda coitului intrerupt, nu ar trebui sa fie probleme (in sensul de sarcina nedorita). Insa trebuie sa renunti la penetrarea fara prezervativ! Lichidul pre-ejaculator contine spermatozoizi ...
Re: prezervativ la dus din 26 iul 2011 10:54 de simosimina
poti sa faci linistit ;)
Re: Masturbarea dauneaza? din 26 iul 2011 10:54 de simosimina
Nu dauneazaaaaaaaaaaa!!! Sperma nu are legatura cu coloana:))))
Re: Iubire vs Bunastare materiala din 26 iul 2011 10:49 de Alice2
:))
Re: E normal sa ma masturbez? din 26 iul 2011 08:13 de Machiavelli
Ma, depinde din ce punct de vedere. Pe plan religios este strict vietat, pe plan medical este, in mare parte, vietat. In plan psihic si fizic adolescentin este normal. Sunt multi care s-au masturbat destul de mult in adolescenta si nu au absolut ...
Pagina 207 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
24 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |