Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Orientari sexuale din 20 iul 2011 10:21 de Alice2
Uite am eu o curiozitate :D :)) Glumesc....m-am gandit ca daca tot se discuta fel si fel de chestii pe forumul asta hai sa ii bagam in seama si pe ei....de ce nu? Ce credeti ca ei nu au probleme, intrebari?
Re: povestea mea de dragoste despartire din 19 iul 2011 23:30 de dorinda
Cine vrei sa te ajute daca tu numai in romana nu scrii? Esti cumva chinez sau de orice alta nationalitate ca sa ai vreo scuza ca nu vrei sa scrii conform normelor limbii romane? Ramai atunci cu prostia ta daca atat te duce capul.
Nu te mai duce ...
Re: Ejaculare prematura din 19 iul 2011 22:35 de CoolPyr0
Acum imi dadeai incredere acum imi spulberi visele :(
Re: Ejaculare prematura din 19 iul 2011 19:56 de dorinda
Mda...lasa stimulentele sexuale pentru cand vei avea cu adevarat probleme. Deocamdata esti virgin. Discutam dupa ce vei face sex de cel putin 10 ori. Daca va fi cazul, desi nu cred.
Re: Orientari sexuale din 19 iul 2011 17:46 de viss123
nimic?
Re: Orientari sexuale din 19 iul 2011 16:23 de onlyforgod
ce interes ciudat ai. asta cu "acceptati-va" e un cliseu si nu ajuta cu nimic. si daca prin absurd ar exista si s-ar recunoaste ce-ar rezolva?
... din 19 iul 2011 13:45 de tenshi
am citit mai sus ceva legat de barbati si de alcool... nu toti sunt inebuniti dupa alcool, si in plus sunt si femei alcoolice... daca ai merge intr-un sat si ai sta 10 minute la un bar ai vedea ca sunt mai multe femei decat barbati care frecventeaza ...
Re: E bine sa dezvirginez o fata la 13 ani? din 19 iul 2011 11:32 de viss123
Ce va tot luati de el?
E bine ca a intrebat intai, erati mai impliniti daca mesajul lui era " Am dezvirginat o fata de 13 ani, acum e la spital si caut avocat " ?
Dupa parerea mea in jurul varstei de 17 ani este perioada perfecta.
Re: Iubire vs Bunastare materiala din 19 iul 2011 10:21 de Alice2
Acelasi lucru am ales si eu si nu as alege niciodata altceva. E adevarat ca uneori e greu si iubirea nu tine de foame dar oricum ai o satisfactie imensa atunci cand muncesti alaturi de persoana pe care o iubesti. Niciun BMW, vila sau vacanta cine ...
Re: Ejaculare prematura din 19 iul 2011 05:31 de Machiavelli
Lasa bay frate prostiile astea cu zodii. Te pot doar descuraja si incuraja uneori insa sunt falsitati. Tocmai din cauza asta sunt interzise si de biserica ortodoxa. Pune mana si traieste dupa bunul plac...daca va potriviti zdop si zdup, gata ...
Re: Ejaculare prematura din 19 iul 2011 00:24 de CoolPyr0
Cam asa e :) :d
OFFTOPIC: mi-a venit in minte sa intreb si eu, dar nu stiu de ce .. daca sunt 2 persoane si nu se potrivesc zodiile, adica nu e compatibilitate buna, nu pot fi impreuna ?
Re: Iubire vs Bunastare materiala din 19 iul 2011 00:19 de ExoticDream
FARA DISCUTIE, aleg iubirea sincera. Bunastarea materiala nu face, in opinia mea, nici doi banuti daca nu ai langa tine omul pe care il iubesti si care la randul lui te iubeste. Degeaba te lafai intr-o vila cu n camere si piscina si te plimbi cu ...
Re: c pozitii sunt recoman din 19 iul 2011 00:09 de Guest
draguta preocuparea ta, dar nu teme, nu va pati nimic grav. si dupa ce o faceti, da-i ragaz o saptamana macar.[/quot
da dar daca sunt amandoi virgini
cat de incet sa ti introduci
penisul in vaginul ei si cam cat timp ar trebui sa aiba ...
Re: povestea mea de dragoste despartire din 18 iul 2011 23:42 de djalex2010
Re: povestea mea de dragoste despartire din 18 iul 2011 18:10 de ThT
Incep sa ii dau dreptate acelei persoane care spunea intr-un alt topic ca cei de la liceele industriale sunt praf.:lol: Ai scris aprox. 13 randuri si pana acum nu am vazut punctul "." .In situatia asta in care scrisul tau e indescifrabil,chiar te ...
Re: povestea mea de dragoste despartire din 18 iul 2011 18:10 de dorinda
Daca vrei un raspuns, scrie cu punct, virgula si corect, ca nu sta nimeni sa citeasca ameteala aia, nu se intelege nimic. Esti destul de mare, asa ca am pretentia sa scrii cum trebuie, nu ca pe messenger. Daca vei reciti ce ai scris, pun pariu ca ...
Povestea mea de dragoste despartire din 18 iul 2011 17:49 de djalex2010
buna ziua ma numesc Moldoveanu Alexandru Stefan din slobozia sunt am 20 de ani si sunt clasa a 13 e sa incep povestea mea de dragoste mi-a facut o vecina cunostita cu o fata pe nume Lavinia de 15 ani ea ma intreba daca vreau sa fiu cu ea si mia ...
Re: Iubire vs Bunastare materiala din 18 iul 2011 15:19 de rar2112
COMUNICAREA este un "mic" ocean in care ar trebui sa ne scaldam toti.....mult de tot. dar sa facem diferenta in a comunica celuilalt ceva.....si a comunica cu celalalt/i. Ca popor nu am stat bine la capitolul asta pana acum....sper sa mai invatam ...
Re: Iubire vs Bunastare materiala din 18 iul 2011 15:00 de Melisa
Cand comunici..ajungeti impreuna la anumite decizii care privesc viitorul vostru si probabil al copiilor si cumva tot se vor rezolva problemele,cu intelegere si rabdare .
Re: Iubire vs Bunastare materiala din 18 iul 2011 13:23 de onlyforgod
haha, daca comunici, daca iti expui respectiv nevoile si lipsurile crezi ca asta ar rezolva vreo problema sau s-ar trezi sa asculte vreo divinitate si sa i se faca mila de voi si sa va parvina. Comunicarea e prea general spus.
Pagina 211 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |