Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Exotica inainte de toate din 5 iul 2011 01:39 de ExoticDream
Nu pici un examen daca ai inteles gresit o cerinta, ai destule ca sa poti "remonta" situatia si sa iei o nota acceptabila. Inteleg emotia, insa chestia cu "pistolul la tampla" era un rau necesar, chiar daca nu ne convine trebuie sa recunoastem ca ...
Re: Re: din 5 iul 2011 01:32 de dorinda
Serios? La 15 ani n-ar trebui sa faci astfel de confuzii, "scolerule"! Mai du-te pe la ore, in special cele de matematica, pentru ca te faci de ras. Daca o s-o tii tot asa, in curand vei ingrosa si tu randurile celor care au picat la BAC.
Re: Ajutor, mi-a tras-o unu, BACU'! din 5 iul 2011 01:28 de dorinda
Pana o sa ajungi sa te lovesti de toti idiotii, vor mai trece cativa ani. Nu cred ca prea multi din cei care au picat un amarat de BAC vor ajunge la facultate si cu atat mai putin la medicina. Daca te duce capul, nu dai de ei. Nu-ti place ...
Re: Ajutor, mi-a tras-o unu, BACU'! din 5 iul 2011 01:17 de ExoticDream
Am citit subiectele date la BAC si nu mi se par infioratoare, nu trebuie sa fii olimpic ca sa treci. Dupa parerea mea, un adolescent de 18-19 ani ar trebui sa fie in stare sa ia un 7 cinstit daca are un IQ de doua cifre si a deschis manualele mai ...
Re: Exotica inainte de toate din 5 iul 2011 00:53 de ExoticDream
Cred ca cel cu ideile fixe esti tu, cumva traiesti cu impresia ca le stii pe toate si ca te afli undeva deasupra tuturor, datorita unor capacitati formidabile care noua, muritorilor de rand, ne sunt total straine. Nu suntem toti o adunatura de ...
Ajutor, mi-a tras-o unu, BACU'! din 4 iul 2011 22:30 de Arayas
Ce-mi pasa mie? Chiar crezi ca tu sau familia ta nu o sa va loviti peste tot de astia? La spital, la scoala, la job....peste tot. Daca am trai in niste bule, separati de toata lumea ar fi ok, tinand cont de tara in care traim. De ce imi pasa? ...
Ajutor, mi-a tras-o unu, BACU'! din 4 iul 2011 22:21 de Arayas
=========
Tzin sa va anuntz ca functzioneaza chestia qu coarnele de radasca!!!!un prieten deal meu a incercat chestia asta nu stiu sigur daca trebuie coarne de radasca femele sau masucl da merge......Trebuie sfaramate dar nu mult dupaia trebuie puse ...
Re: copiat cu hands free-ul din 4 iul 2011 22:12 de girls2
Nu mai creste,ci scade mai nou.Au redus salariile cu 30-4
0%
Re: Re: din 4 iul 2011 22:12 de dorinda
Ia fa poze. Le asteptam cu nerabdare. Vezi sa nu le iei de pe internet.
Re: Menstruatie ciudata... din 4 iul 2011 22:09 de dorinda
Daca ti-ai dat seama de la ce era chestia aia, de ce ai mai pus aceeasi intrebare de trei ori? Ca sa pari ca nu poti sa pricepi?
Cum sa scap de masturbare din 4 iul 2011 20:07 de Darkon
O fac de pe la 7-8 ani :| , mi-a zis cineva ca de la masturbare iti creste penisul foarte mare si am zis ca n-ar fi rau sa incerc , o frecam pa canapea in timp ce ma uitam la desene , chiar daca nu era in erectie , asa am ajuns la 15 ani si doresc ...
Re: Conteaza daca iubitul tau a avut mai mult de 1-2 partenere de sex inainte? (intrebare pentru fete) din 4 iul 2011 13:26 de carrie
Nu. Cred ca trecutul nu conteaza, atata timp cat este vorba de un trecut care sa se incadreze in limitele obisnuitului, asta insemnand un anumit numar de relatii (mai mult sau mai putin serioase) si un anumit numar de aventuri/sex ocazional. ...
Exotica inainte de toate din 4 iul 2011 11:04 de Arayas
Am uitat sa mentionez, imbracat la costum de scafandru. Nu oricum.
Ecsotika,
Dupa reactia ta ofuscata imi dau seama ca te-am descris corect. Nu stiu de unde ai ramas cu niste idei fixe insa (recunosc ca stilul meu de scris e mai dificil ...
Re: copiat cu hands free-ul din 4 iul 2011 02:16 de ExoticDream
...... ca de exemplu?
Din cate stiam, in politie si in armata, daca faci facultatea, iti creste automat salariul si nu te intreaba nimeni ce mari cunostinte ai dobandit.
:unsure::unsure::unsure:
Re: Re: din 4 iul 2011 00:34 de spookye95
Ce ai ma cu copilul ? :))) .
Eu il cred si eu am tot 15 ani am o inaltime de 1.85, 76 kg si am o lungime la penis de 19 cm diametru de 15 cm , sunt sigur ca 50 % la suta credeteti ca aberez , in fine ... daca doriti si poze va fac cu mare placere ...
Re: sperante si vise din 3 iul 2011 21:28 de Melisa
Oricand , imi place sa ajut . Fii optimista asa cum tu ai zis si toate merg de la sine , indiferent unde esti , tot oamenii sunt , mai buni , mai reci , cert e ca ei te inconjoara si trebuie sa te adaptezi daca asta ai ales , sa pleci in alta tara ...
Re: sperante si vise din 3 iul 2011 21:06 de lili_andy03
Intotdeauna am fost de parerea ca oricand putem invata ceva chiar si de la cei mai mici ca noi, nu doar de la cei mari. Am aproape 35 ani si i-au sfaturi de la tine. Optimismul tau imi da putere. Nu am prea multi prieteni dar o sa-mi fac cu ...
Re: sperante si vise din 3 iul 2011 20:03 de Melisa
Si daca nu te ajuti tu , cine te ajuta ? Un sfat ti.l da oricine , dar putini sunt cei care intradevar te sprijina si te ajuta . Toata baza e in fortele proprii , am trecut si eu printr.un moment dificil in viata , desi sunt mica inca nu am familia ...
Re: Menstruatie ciudata... din 3 iul 2011 19:15 de Larisaaa
imi pare rau daca te-am suparat Melisa..nu asta a fsot intentia mea..mi-am dat si eu seama ca de la postinor s-ar putea sa fie dar sunt foarte stresata deorece chair nu vreau sa ramn acum insarcinata. Oricum ma duc saptamana asta la ginecolog sa ma ...
Re: sperante si vise din 3 iul 2011 13:52 de lili_andy03
Da, incerc sa gandesc mai mult pozitiv. M-am gandit mult la mesajul tau, ca ei acolo unde sunt isi doresc sa fiu fericita. Poate ca ai dreptate. Poate ca m-am pedepsit destul singura ani de randul. Poate ca e cazul sa incerc sa am mai multa ...
Pagina 224 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
98 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |