Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Ajutor, mi-a tras-o unu, BACU'! din 6 iul 2011 00:58 de Guest
scuza-ma dar teorema lui pitagora intra deja la cultura generala... daca si asta ti se pare mult prea mult fata de domeniul tau de interes, iti spun sincer ca e grav...
iar daca la obiectele care le ai pt bac, ai doar note de 5, ai gresit ...
Re: Ajutor, mi-a tras-o unu, BACU'! din 6 iul 2011 00:45 de McLove
onlyforgot, tu esti din afara acestui examen. Te las pe tine sa comentezi urmatoarele idei, si cum de s-a ajuns la asta... daca tot suntem buni in comentat.
Re: Ajutor, mi-a tras-o unu, BACU'! din 6 iul 2011 00:42 de onlyforgod
nu ma inteseaza pe mine sa ma crezi sau nu..eu pot face pe dracul in patru si totusi sa-ti demonstrez..dar cu cei ca tine n-ajungi la nici o concluzie. si bine ca esti tu mai destept. daca tu nu retii esenta e problema ta .
Re: Ajutor, mi-a tras-o unu, BACU'! din 6 iul 2011 00:39 de onlyforgod
asta-i alta problema...dar daca astea sunt conditiile trebuie sa te adaptezi..ti-am zis faza cu compromisu'
Re: Ajutor, mi-a tras-o unu, BACU'! din 6 iul 2011 00:36 de McLove
Unu care a luat bacalaureatul, cica bun la matematica. Ai vazut o vaca invatand sa scrie? In momentul asta, tu esti singurul capabil de asa ceva.
Cum imi poti spune mie, despre invatamant, cum poti scrie despre acest lucru, cand tu n-ai nici cea ...
Re: Ajutor, mi-a tras-o unu, BACU'! din 6 iul 2011 00:33 de Guest
Da e o evaluare,sunt de acord cu asta dar acest obiect inutil putea fi inlocuit foarte usor de un altul care imi poate fi de folos in viata,spre exemplu geografia.
Cu ce ma ajuta pe mine teorema pitagora,spre exemplu?
Si inca un lucru care ...
Re: Ajutor, mi-a tras-o unu, BACU'! din 6 iul 2011 00:23 de onlyforgod
bai baiatule pai care este scopul liceului ma . macar sa se vada daca esti competent sa inveti ceva daca nu esti competent sa inveti cateva lucruri sa treci clasa atunci bafta.. in viata o sa faci compromisuri mult mai mari daca te lovesti de ...
Re: Ajutor, mi-a tras-o unu, BACU'! din 6 iul 2011 00:18 de Guest
Si cu ce naiba ma ajutape mine integralele astea in viata?
Matematica oricum mi se pare cel mai prost obiect din liceu.
La bac am ales biologia care mi s-a parut ce-a mai usoara,dar pentru ce mi s-a dat bilogia la alegerea obiectului de ...
Re: Ajutor, mi-a tras-o unu, BACU'! din 6 iul 2011 00:17 de onlyforgod
si cei care au invatat chiar daca au copiat ei treceau oricum ca si-au dat totusi silinta si avea o bruma de cunostinte fata de altii..problema sunt cei care chiar nu meritau sa treace deloc. vad ca nu sti ince lume traiesti . tie doar iti place sa ...
Re: Ajutor, mi-a tras-o unu, BACU'! din 6 iul 2011 00:04 de McLove
Puisor, explica-mi tu. Nu de alta, dar vad ca la romana nu te descurci, dar da... ai abordat subiectul "matematica".
E atat de usor sa judeci... asta am facut eu, cu tine, si cred ca am dreptate. Asa, ca mai gandeste! Te pot intreba cam ce ai ...
Re: Ajutor, mi-a tras-o unu, BACU'! din 5 iul 2011 23:54 de onlyforgod
elevii, elevii daca erau baieti seriosi si constiinciosi reuseau ... vorbesc din perspectiva unui fost elev care a dat bacul anul trecut si stiu ce fel de colegi am avut... colegi care si-au batut joc efectiv de scoala dar care au trecut ...
Re: Exotica inainte de toate din 5 iul 2011 23:50 de DRE
Tot s-a copiat :lol: Si Funeriu mananca kkt cu tot cu reformele lui .Daca i-ar da cineva sa rezolve o varianta de bac nu ar fi in stare sa obtina nici macar un 3.
A investit o gramada de bani si nu a rezolvat mai nimic.Inainte aproape toti ...
Re: Masturbare cu obiecte lungi => dezvirginare? din 5 iul 2011 23:39 de onlyforgod
nasol daca in a-ti baga obiecte in vagin inseamna a te dezvirgina. daca spre exemplu un baiat intreaba o femeie daca e virgina si dumneaei in trecutul ei si-a introdus obiecte , aceasta trebuie sa raspunda ca nu mai e? si daca e intrebata ...
Re: Cred ca imi urasc fratele...... din 5 iul 2011 23:36 de dorinda
Fato, tu esti proasta pana la cer si inapoi.
Ce are nenorocita aia de consola de esti asa disperata sa te joci? E poleita cu aur, scoate bani? Da-o naibii si pune mana pe carte, ca scrii cu picioarele, de ortografie si gramatica se pare ca n-ai ...
Re: Bubite langa labii.. din 5 iul 2011 22:49 de Oana1
m-am facut cu lama , pentru ca crema am auzit ca nu e bine deloc si ceara mi-e putin frica :| nu e prima oara cand ma fac cu lama, dar e prima oara cand imi apar, si nu imi apar exact pe unde trece lama, apar la 1 cm 2 .. nu ma dor/mananca/ustura ...
Re: Cum pot sa-mi intaresc muschii vag din 5 iul 2011 21:18 de Guest
ideea nu este un vagin stramt ci un vagin antrenat, musculos. Indiferent daca ai vaginul stramt sau larg daca sti sa folosesti muschi vaginali in timpul actului sexual poti face minuni. Baieti vor fi dependenti de tine. Sunt multe metode de a antrena ...
Re: Cred ca imi urasc fratele...... din 5 iul 2011 19:54 de Guest
tocmai mam certat cu fratele meu desi nici pe mine nu ma pot ajuta zic ce am de zis:
iam spus cal urasc din toata inia din tot sufletul si las omori daca nu ar fi inchisoarea(nu sunt asa rea)dar el parca e posedat il rog sa imi dea sa ma joc la ...
Re: Ajutor, mi-a tras-o unu, BACU'! din 5 iul 2011 17:14 de McLove
Cat de ratate pot fi unele persoane, vorbesc din filme...
Eu, nu sunt generatia aia Arayas, eu te pot educa, chiar daca astept raspunsul la contestatie. Vorbiti si voi, ca sa nu adormiti, dati din gura, si vreti p...
Domnilor, doamnelor, ...
Re: Bubite langa labii.. din 5 iul 2011 13:24 de toy
te-ai ras cumva in zona intima? daca da, de aceea ai bubite...sau poate din cauza unui produs cosmetic, sau crema depilatoare
Re: Re: din 5 iul 2011 01:43 de spookye95
Am observat greseala imediat ce am postat mesajul dar pur si simplu mi-a fost lene sa editez ...:.
Pagina 223 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
87 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |