Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: strangerea vaginului din 26 iun 2011 03:04 de nycolass
aoloo esti greu d cap.. ia fa tu sex d 10 ori cu gagicata pe zi sh informeazane sh pe noi k ai reusit :))) ...Dar incerca sa te interesezi catzi inshi intra pe zi la o panarama.. sh daca pasarica iubitei tale este la fel k la panarama aia.. e ...
Re: Animatoare din 26 iun 2011 03:03 de Machiavelli
:zorro:
Stii doar sa dai din buci?
Am un tovaras in Constanta care mi-a spus ca cei de la bucataria unui hotel unde lucreaza au nevoie de cineva care sa spele vasele, tigaile si sa faca ceva salate pentru clienti.Daca esti interesata da-mi un ...
Re: strangerea vaginului din 26 iun 2011 02:49 de Guest
incredibil, omule ia in mana o carte de anatomie daca nu ne crezi... du-te intreaba un ginecolog... ce pot sa-ti mai spun... nu ne crede pe cuvant si cauta singur ce-i ala vagin
din ce spui tu si sustii ca ar fi o diferenta intre sex cu 10 tipi ...
Re: strangerea vaginului din 26 iun 2011 02:23 de nycolass
voi nu intzelegetzi un singur lucru .. eu nu am zis ca daca o cordesc nu mai eu se largeste.. daca ii place maciuca sh se cordeste intruna azi cu 10 maine cu 6 sh tot asa.. normal k nu mai are pasarica asa cum o are o fata normala.. dar eu am ...
Re: Risc sarcina? din 26 iun 2011 01:27 de Oana1
Testul costa intre 12 - 15 lei. Incearcati unul de la SureCheck. Sunt 99% sigure.. :ok: nu o sa apara a doua linie foarte rosie, dar daca se vede, cat de putin, o sa fi tatic!%%-
Re: Risc sarcina? din 26 iun 2011 00:29 de ThT
Pai de ce nu faceti un test de sarcina si va eliminati orice suspiciune?va place sa stati cu morcovul in c*r?asa puteti sa dormiti si voi linistiti.Sunt persoane pe forum care au avut simptome deabia dupa 4-5 luni,nu e o regula sa apara dupa 2 ...
Re: Risc sarcina? din 26 iun 2011 00:18 de Guest
si daca nu a avut nici un simptom in timp de 1 luna si 2 sapt. exista riscuri?
si pata de sange de la ce ?
Re: Risc sarcina? din 26 iun 2011 00:15 de ThT
Sunt destul de sigure,mai ales dupa perioada asta.Alta cale de a depista este doar la ginecolog.Simptomele apar dupa vreo 2 saptamani.
Re: Risc sarcina? din 26 iun 2011 00:12 de Guest
Ma intereseaza daca ea isi poate da seama in timp de o luna daca e insarcinata?
Dupa cat timp apar primele simptome?
Am inteles ca testele de sarcina nu sunt 100% sigure.
Re: Risc sarcina? din 26 iun 2011 00:06 de ThT
Simptome:
http://www.sarcina-nasterea.ro/despre-sarcina/semne-si-simptome-de-sarcina.html
Dupa o luna poti afla fara probleme daca e insarcinata cu un test de sarcina de la farmacie.E 10 lei unul..:rolleyes:deci nu foarte scump.
Risc sarcina? din 25 iun 2011 23:58 de Guest
salut
Ieri am avut un contact sexual cu prietena mea, si astazi a avut o pata de sange foarte mica. de la ce poate fi? ciclu ar trebui sa ii vina peste 3 sapt.
dupa cat timp pot afla daca e insarcinata? sau ce semne ar putea sa aiba, suntem ...
Re: strangerea vaginului din 25 iun 2011 23:58 de Guest
Daca zici tu.. Stiu sh eu ca exista persoane cu himenul starmt chiar daca se cordeste d 10 ori pe zi .. sh altele care se cordesc odata pe zi sunt large.. Depinde d fata asa cum ai sp sh u .. Dar eu ma refer la cea ce stim cu totzi sh e adevarat ca ...
Re: Conteaza daca iubitul tau a avut mai mult de 1-2 partenere de sex inainte? (intrebare pentru fete) din 25 iun 2011 23:34 de Guest
-nu conteaza atat, cat e mai degraba o simpla curiozitate...
-nu conteaza atat ceea ce a facut, cat de ce
-discutiile au avut loc chiar la inceputul "oficial" al relatiei... desi ne stiam de mai multi ani, abia apoi am stat o zi si ne-am ...
Re: Conteaza daca iubitul vostru a avut mai mult de 1-2 partenere de sex inainte? (intrebare pentru fete din 25 iun 2011 22:42 de dorinda
Nu.
Nu ma intereseaza, asa ca n-am discutat in amanunt.
Da
Nu.
Doar ca fantezie.
Ar trebui sa fiu nebuna ca sa fiu geloasa pe fostele.
Nu.
Re: Conteaza daca iubitul vostru a avut mai mult de 1-2 partenere de sex inainte? (intrebare pentru fete din 25 iun 2011 22:10 de Melisa
Intr.o oarecare masura conteaza si trecutul sexual al partenerului , cel putin pentru mine . Bineinteles ca am abordat si subiectul asta cu el , din gelozie ,pentru ca da..sunt geloasa pe toate fetele ce il inconjoara , in fine . Stiu ca a fost sex ...
Re: Conteaza daca iubita voastra a avut mai mult de un partener de sex? (intrebare pt baieti) din 25 iun 2011 20:22 de nycolass
ce a fost inainte nu cred ca mai conteaza... important e sa nu mai aibe atat timp cat e intr-o rel seriosa cu un baiat., decat cu respectivu.
Re: pt baieti .. din 25 iun 2011 19:46 de ThT
Depinde de varsta...
Conteaza daca iubitul tau a avut mai mult de 1-2 partenere de sex inainte? (intrebare pentru fete) din 25 iun 2011 18:56 de ExoticDream
Pentru a realiza un paralelism cu intrebarea adresata baietilor, ma adresez si eu fetelor ca sa vedem in ce masura le afecteaza faptul ca baiatul pe care il iubesc a avut inainte de relatia respectiva 0, 1, 2, 3,..., n partenere de sex. As vrea sa ...
Re: pt baieti .. din 25 iun 2011 18:56 de keNyo
daca doar unul nu :)
Re: Conteaza daca iubita voastra a avut mai mult de un partener de sex? (intrebare pt baieti) din 25 iun 2011 18:56 de girls2
Depinde cat de multi.Daca e un numar normal pentru varsta ei,nu as avea nici o problema.
Pagina 232 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
94 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |