Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: strangerea vaginului

din 26 iun 2011 03:04 de nycolass

aoloo esti greu d cap.. ia fa tu sex d 10 ori cu gagicata pe zi sh informeazane sh pe noi k ai reusit :))) ...Dar incerca sa te interesezi catzi inshi intra pe zi la o panarama.. sh daca pasarica iubitei tale este la fel k la panarama aia.. e ...

Re: Animatoare

din 26 iun 2011 03:03 de Machiavelli

:zorro: Stii doar sa dai din buci? Am un tovaras in Constanta care mi-a spus ca cei de la bucataria unui hotel unde lucreaza au nevoie de cineva care sa spele vasele, tigaile si sa faca ceva salate pentru clienti.Daca esti interesata da-mi un ...

din 26 iun 2011 02:49 de Guest

incredibil, omule ia in mana o carte de anatomie daca nu ne crezi... du-te intreaba un ginecolog... ce pot sa-ti mai spun... nu ne crede pe cuvant si cauta singur ce-i ala vagin din ce spui tu si sustii ca ar fi o diferenta intre sex cu 10 tipi ...

din 26 iun 2011 02:23 de nycolass

voi nu intzelegetzi un singur lucru .. eu nu am zis ca daca o cordesc nu mai eu se largeste.. daca ii place maciuca sh se cordeste intruna azi cu 10 maine cu 6 sh tot asa.. normal k nu mai are pasarica asa cum o are o fata normala.. dar eu am ...

Re: Risc sarcina?

din 26 iun 2011 01:27 de Oana1

Testul costa intre 12 - 15 lei. Incearcati unul de la SureCheck. Sunt 99% sigure.. :ok: nu o sa apara a doua linie foarte rosie, dar daca se vede, cat de putin, o sa fi tatic!%%-

din 26 iun 2011 00:29 de ThT

Pai de ce nu faceti un test de sarcina si va eliminati orice suspiciune?va place sa stati cu morcovul in c*r?asa puteti sa dormiti si voi linistiti.Sunt persoane pe forum care au avut simptome deabia dupa 4-5 luni,nu e o regula sa apara dupa 2 ...

din 26 iun 2011 00:18 de Guest

si daca nu a avut nici un simptom in timp de 1 luna si 2 sapt. exista riscuri? si pata de sange de la ce ?

din 26 iun 2011 00:15 de ThT

Sunt destul de sigure,mai ales dupa perioada asta.Alta cale de a depista este doar la ginecolog.Simptomele apar dupa vreo 2 saptamani.

din 26 iun 2011 00:12 de Guest

Ma intereseaza daca ea isi poate da seama in timp de o luna daca e insarcinata? Dupa cat timp apar primele simptome? Am inteles ca testele de sarcina nu sunt 100% sigure.

din 26 iun 2011 00:06 de ThT

Simptome: http://www.sarcina-nasterea.ro/despre-sarcina/semne-si-simptome-de-sarcina.html Dupa o luna poti afla fara probleme daca e insarcinata cu un test de sarcina de la farmacie.E 10 lei unul..:rolleyes:deci nu foarte scump.

Risc sarcina?

din 25 iun 2011 23:58 de Guest

salut Ieri am avut un contact sexual cu prietena mea, si astazi a avut o pata de sange foarte mica. de la ce poate fi? ciclu ar trebui sa ii vina peste 3 sapt. dupa cat timp pot afla daca e insarcinata? sau ce semne ar putea sa aiba, suntem ...

din 25 iun 2011 23:58 de Guest

Daca zici tu.. Stiu sh eu ca exista persoane cu himenul starmt chiar daca se cordeste d 10 ori pe zi .. sh altele care se cordesc odata pe zi sunt large.. Depinde d fata asa cum ai sp sh u .. Dar eu ma refer la cea ce stim cu totzi sh e adevarat ca ...

Re: Conteaza daca iubitul tau a avut mai mult de 1-2 partenere de sex inainte? (intrebare pentru fete)

din 25 iun 2011 23:34 de Guest

-nu conteaza atat, cat e mai degraba o simpla curiozitate... -nu conteaza atat ceea ce a facut, cat de ce -discutiile au avut loc chiar la inceputul "oficial" al relatiei... desi ne stiam de mai multi ani, abia apoi am stat o zi si ne-am ...

Re: Conteaza daca iubitul vostru a avut mai mult de 1-2 partenere de sex inainte? (intrebare pentru fete

din 25 iun 2011 22:42 de dorinda

Nu. Nu ma intereseaza, asa ca n-am discutat in amanunt. Da Nu. Doar ca fantezie. Ar trebui sa fiu nebuna ca sa fiu geloasa pe fostele. Nu.

Re: Conteaza daca iubitul vostru a avut mai mult de 1-2 partenere de sex inainte? (intrebare pentru fete

din 25 iun 2011 22:10 de Melisa

Intr.o oarecare masura conteaza si trecutul sexual al partenerului , cel putin pentru mine . Bineinteles ca am abordat si subiectul asta cu el , din gelozie ,pentru ca da..sunt geloasa pe toate fetele ce il inconjoara , in fine . Stiu ca a fost sex ...

Re: Conteaza daca iubita voastra a avut mai mult de un partener de sex? (intrebare pt baieti)

din 25 iun 2011 20:22 de nycolass

ce a fost inainte nu cred ca mai conteaza... important e sa nu mai aibe atat timp cat e intr-o rel seriosa cu un baiat., decat cu respectivu.

Re: pt baieti ..

din 25 iun 2011 19:46 de ThT

Depinde de varsta...

Conteaza daca iubitul tau a avut mai mult de 1-2 partenere de sex inainte? (intrebare pentru fete)

din 25 iun 2011 18:56 de ExoticDream

Pentru a realiza un paralelism cu intrebarea adresata baietilor, ma adresez si eu fetelor ca sa vedem in ce masura le afecteaza faptul ca baiatul pe care il iubesc a avut inainte de relatia respectiva 0, 1, 2, 3,..., n partenere de sex. As vrea sa ...

Re: pt baieti ..

din 25 iun 2011 18:56 de keNyo

daca doar unul nu :)

Re: Conteaza daca iubita voastra a avut mai mult de un partener de sex? (intrebare pt baieti)

din 25 iun 2011 18:56 de girls2

Depinde cat de multi.Daca e un numar normal pentru varsta ei,nu as avea nici o problema.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 232 din 3731
«   1 ... 229   230   231   232   233   234   235 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare