Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Ce parere aveti despre VIDEOCHAT ? din 25 iun 2011 18:40 de ExoticDream
Daca tot suntem moderni si consideram aceasta "meserie" in realitatea virtuala drept una respectabila, inseamna ca fetele astea "descurcarete" au si ele iubiti in realitatea... reala. Nu stiu unde anume au loc "sedintele" de videochat, dar daca se ...
Re: pt baieti .. din 25 iun 2011 18:21 de keNyo
daca doar unul nu :)
Re: strangerea vaginului din 25 iun 2011 18:21 de nycolass
alta destepta.. ai putea sh u sa vb civilizat? Eu nu cred ca team jignit sj nu imi sta in caracter as cobora mult prea jos sa jignesc o fata.. Urat din partea ta dai dovada d imaturitate .. sh cocalar un cuvant hidos, nush d unde pana unde ai ...
Conteaza daca iubita ta a avut mai mult de un partener de sex? (intrebare pt baieti) din 25 iun 2011 17:06 de Guest
conteaza pt voi , dak iubiti o fata , dak a avut mai mult de un partener de sex , inaintea voastra ?
Re: Ce parere aveti despre VIDEOCHAT ? din 25 iun 2011 17:00 de ExoticDream
Notiunea de job decent trebuie legata de nivelul de studii (pregatirea) si conceptiile fiecarei persoane. Nu poti avea pretentia sa devii seful unei firme prospere (in mod cinstit, nu pe "invarteli" de tot felul) sau un al doilea Bill Gates daca ...
Re: Administrare anticonceptioale! din 25 iun 2011 16:07 de simosimina
mai daca ea vrea...acum :p
Cunosc fete care au facut asta...nu e sanatos, intr-adevar...
Re: strangerea vaginului din 25 iun 2011 16:04 de simosimina
esti cu capul baiete...documenteaza-te..nu stii nici macar ce inseamna HIMEN si vorbesti de sex:)))))))
...nu transmit nici un mesaj...insa daca neuronul tau de cocalar asta intelege...atunci....pa si pusi...:))
nu vreau sa imi stresez reteaua ...
Re: fetelor voi k ce scapati de vergeturi? din 25 iun 2011 15:02 de Guest
Daca sunt roz, poti sa mai scapi de ele... Daca sunt albe sidefii insa, nu se mai duc.
Re: Am ajuns la concluzia ca toate fetele in ziua d azi sunt doar pe interes din 25 iun 2011 14:31 de nycolass
deci eu nu sun un baiat destept deoarce tst mai prescurtat sau cu tz ? :)))) asta e tare..ok pop la tn sh sper sa nu ne mai auzim. aaa app cum ai dori sa ma imbrac?? stilu d baiat cu blugii d 2 lei sh tricou cu spaidermen?? :)))
Re: Ce parere aveti despre VIDEOCHAT ? din 25 iun 2011 11:01 de Guest
Spune-mi te rog parerea ta despre ce inseamna un job decent ,ca ore lucru/zi si bani/luna . De la ce minim ai fi tu multumita,cam de unde incepe un job decent din punctul tau de vedere .
Ai fi uimita sa stii cate fete lucreaza in domeniu care ...
Re: Primul act sexual - Cu probleme!!! din 25 iun 2011 10:41 de toy
Mie mi se pare ingrijoratoare cantitatea de sange care a curs si chiar ar trebui sa consulte un medic.
Riscul de sarcina este minim dar totusi avand in vedere ca era prima data si pentru tine trebuia sa folositi prezervativ.... Data viitoare mai ...
Re: Am ajuns la concluzia ca toate fetele in ziua d azi sunt doar pe interes din 25 iun 2011 10:06 de dorinda
Unde ai facut greseli gramaticale? Hai sa ti le fac "bold", ca nu le vezi de ochelari.
"sh" ( second hand?), "tz"...ai auzit de diacritice? Sa stii ca persoanele care cunosc limba romana pot intelege foarte bine ce se scrie si daca lipsesc. ...
Re: cum sa fac sal ajut sa uite :((( din 25 iun 2011 09:46 de dorinda
Daca vorbesti cum scrii, cred si eu ca a inteles prost......
Re: Primul act sexual - Cu probleme!!! din 25 iun 2011 03:37 de nycolass
Salut.. Daca sp k are dureri dc nu cumperi un test d sarcina ca sa fi sigur. sh data viitoare cand se mai intampla sa te finalizezi asa.. ca sa nu mai apara probleme sh sa stai cu frica fugi la farmacie sh cumpara pastila pt a 2 zi.. sa ne sp ...
Re: Am ajuns la concluzia ca toate fetele in ziua d azi sunt doar pe interes din 25 iun 2011 03:14 de nycolass
Aratami sh mie unde am facut gresala gramaticala in subiectul abordat d catre mn? sh chiar daca exista o gresala sau mai multe.. asta nu inseamna ca nush sa scriu sau ca sunt un manelist inapoiat sj etc... ok? poate ca nu sunt genul d ...
din 24 iun 2011 22:34 de Gabriel33
Eu am inceput tratamentul de 3 luni cu Vimax de la www.vimaxoficial.ro si pot spune ca sunt cat de cat multumit. Nu a crescut nici 4 nici 5 cm , ci 1.5 cm si pot spune ca sunt chiar si asa multumit. Sper macar ca pana la final sa mai creasca 1 cm si ...
Re: strangerea vaginului din 24 iun 2011 20:19 de nycolass
nu este adevarat...mai exista oameni care au aceasta idee idioata implementata in creier???
Citeste baiatule anatomie sa vezi...nu mai spune ca te largesti sau mai stiu eu ce!
Asta tine de constructia fiecarei fete in parte. Unele sunt virgine si ...
Re: Am ajuns la concluzia ca toate fetele in ziua d azi sunt doar pe interes din 24 iun 2011 19:56 de nycolass
Da eu sunt cel din poze. Adik dc nu te obosesti??:P
Stati linistiti din 24 iun 2011 19:34 de Guest
frate... poti sa ai scula de 13 cm. daca ai prins o fata si iai dat bine , tot la tine vine ;)
Re: Inceperea vietii sexuale din 24 iun 2011 19:14 de baby
Cum va iubiti voi dupa 4 luni?:huh:
Pagina 233 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
88 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |