Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: strangerea vaginului

din 26 iun 2011 16:29 de nycolass

fraiere vrei sa dai d belea??? chiar vrei sa dau d tn.. ca te gasesc ft usor.. sh peste 2 zile sh peste 2 lunii daca doresc.. vrei sa pun o fata sa vb cu tn sa te prosteasca sa itzi dai adresa d la casa sh intr-u peste tn sa itzi scot figurile ...

din 26 iun 2011 16:17 de nycolass

bah infectule unde rasa ta vezi k am tst date?? dupa ce ca esti fraier mai esti sh chior.. balalaule... daca teas prinde in fatza.. sti cate capace tziash da.. carnatule. sh tst cum vreau nu sunt tipu clasic .. sa tst ca in dictzionar .. ...

Re: Ce parere aveti despre VIDEOCHAT ?

din 26 iun 2011 14:46 de McLove

Sincer, aiurea ce zici... nu stiu ce treaba are Spiru Haret cu Dimitrie Cantemir (decat ca au profile asemanatoare, spiru are toate profilele posibile). Ti-am zis, intereseaza-te si apoi poti posta. Cauta la INM (magistratura), si o sa vezi cati ...

Re: Conteaza daca iubita voastra a avut mai mult de un partener de sex? (intrebare pt baieti)

din 26 iun 2011 14:36 de DaNNY_DiViNO

Intrebari de copii mici. Nu conteaza cati au fost inainte, conteaza doar calitatea. Dar pentru ce atata stres in plus daca e cu tine si numai cu tine?

Re: Conteaza daca iubita voastra a avut mai mult de un partener de sex? (intrebare pt baieti)

din 26 iun 2011 13:48 de lili_andy03

toti baietii vor cat mai multe fete in palmares sa aiba dar cand e vorba de prietena propie vor numai virgine... cred c-ar fi cazul ca romanii sa aiba i gandire mai vasta, nu sa se indobitoceasca intr-o lume ingusta.

din 26 iun 2011 13:43 de lili_andy03

Traim intr-o lume moderna unde trecutul ramane trecut ce nu mai poate fi schimbat niciodata. Intr-o noua relatie e important intelegerea, increderea, sinceritatea. Cine iubeste intr-adevar accepta partenera asa cum e cu bune si rele... Nimeni nu e ...

din 26 iun 2011 13:33 de Guest

poi eu am 16 ani si inainte de pr meu actual am mai avut o relatie in care mi.am inceput si viata sexuala :( e adv k regret din 2 motive k nu am gandit ce fac si pt k acum conteaza pt pr meu

Re: Risc sarcina?

din 26 iun 2011 13:06 de sheik

Pai noi nu ne dorim un copil. suntem minori si noi.. daca e insarcinata ce poate face inafara de avort?

Re:

din 26 iun 2011 12:51 de Guest

eu tot auzeam ca daca iti faci pierce in buric, cand ramai gravida si creste burtica sunt mari sanse sa se rupa pielea in zona respectiva... indiferent daca il scoti si se vindeca, pielea ar ramane afectata in zona respectiva...

din 26 iun 2011 12:44 de Guest

ti-am mai spus, nu ne crede si mergi la ginecolog si intreaba... serios acum, inceteaza... tu nu vezi ca toti iti spun acelasi lucru? mai e vreun user care sa te sustina? eu incerc sa-ti explic cat de frumos pot, vaginul e un muschi! orice ar ...

sperante si vise

din 26 iun 2011 11:56 de lili_andy03

Nici nu stiu cu ce sa incep. Nici nu stiu ce astep de la voi. Nici nu stiu daca e corecta decizia de a scrie aici. Nici nu stiu daca ma v-a ajuta intr-un fel si nici nu stiu daca mai astep ceva care imi v-a fi de folos. Stiu doar ca nu reusesc ...

Re: AVERTISMENT!

din 26 iun 2011 05:39 de nycolass

auzi daca tu sp k fetele care practica chat sunt d prosta calitate.. inseamna ca mai mult din jumate d romance.. sunt de proasta calitate..uff:( ... nush ce avetzi voi cu chat-ul. eu unu consider ca e ceva ok.. sh nu te obliga nimeni sa faci ...

din 26 iun 2011 05:24 de nycolass

daca esti fata sa imi lasi id tau pe privat ..poate ma mai gandesc sa te fac o gagica.. dar sa nu ai mai putzin d 20 d ani k nu e bn ..:P

din 26 iun 2011 05:20 de nycolass

ok dami ban... k aici sunt nu mai fraieri ;) d 17 ani .. defapt mici exceptzi in rest nu mai fraieri sh fraiere.. care nu stiu sa citeasca modest.. clasicilor... :)) ..dami ban te pop sh ai grija d corpu tau..

Omul = Un robot involuat

din 26 iun 2011 05:11 de ExoticDream

Ne place sa ne laudam ca suntem specia cea mai grozava de pe pamant (lipsa de modestie n-ar plasa granite niciunde, dar nu ne-am lamurit inca ce-i cu omuletii verzi), insa robotii ne depasesc.... cel putin in onestitate. Create de noi pentru a ...

AVERTISMENT!

din 26 iun 2011 04:24 de ExoticDream

Ai luat-o razna rau, daca ai citit ca-i un site despre sex ai impresia ca aici se aduna toate lumea de proasta calitate care ar face ceea ce scrii mai sus?!? Ia controleaza-te fiindca observ ca te exprimi din ce in ce mai colorat, iar asta nu ...

din 26 iun 2011 04:11 de ExoticDream

SH si UCDC sunt tot o apa si-un pamant. Incearca sa te angajezi la o firma serioasa cu diploma luata la una din ele si vino sa ne spui daca aia s-au mai obosit sa te gratuleze cu "don't call us, we'll call you"! Tu daca ai fi manager ti-ar ...

Re: Banare a userului Rolando2

din 26 iun 2011 03:57 de ExoticDream

Si eu am avut acelasi feeling, l-am avertizat; daca era dupa mine, nu primea sansa aceea....! Bine ca s-a facut liniste (cat de cat)! ;););)

din 26 iun 2011 03:17 de simosimina

:lol::lol::lol: nu imi place sa ma expun :) Pot vorbi de ban, absolut, sunt membru vechi si pot propune, ca si alti membrii vechi, banarea unei persoane, evident cu dovezi... Nu ai cum sa nu primesti nici o jignire, atata timp cand ii spui ...

din 26 iun 2011 03:13 de nycolass

daca imi iau ban .. sper sa il iau pe buna dreptate sh sa vada cn a gresit primu ok? am primit destule jigniri fara sa jignesc pe cineva sh nu imi sta in caracter sa jignesc dar nici sa fiu loat d prost.. app sper ca adminu sa de-a ban celui ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 231 din 3731
«   1 ... 228   229   230   231   232   233   234 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare