Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Pastilele de slabit super slim din 24 iun 2011 19:13 de baby
Am persoane in jur obsedate de slabit.
Care au facut de la cure cu laxative....pana la foame de le sticleau ochii in cap
Si tot cat usa sunt!
Pentru ca nu poti sa bagi in tine de la Mec si Kfc sau sa rupi shaormeriile de la colt si sa ...
Re: Am ajuns la concluzia ca toate fetele in ziua d azi sunt doar pe interes din 24 iun 2011 19:06 de baby
Daca tu esti cel din pozele de la profil...e clar(!)
Nici nu ma mai obosesc sa iti demonstrez ca te inseli
Re: Administrare anticonceptioale! din 24 iun 2011 19:04 de baby
Adica sa o fata lata....
Oare nu iti dai seama ce inseamna sa iti amani menstruatia?
Pentru 7 zile la mare....sa fim serioase:`
Re: Am ajuns la concluzia ca toate fetele in ziua d azi sunt doar pe interes din 24 iun 2011 18:36 de simosimina
ok...in primul rand invata sa scrii corect ;)
in al 2lea rand...daca tu ai grija sa cunosti numai astfel de specimene ...nu ai dreptul sa generalizezi ;)
Problema nu este ca fata e "pe interes"...problema sta in felul urmator. O fata ca ...
Re: strangerea vaginului din 24 iun 2011 18:30 de simosimina
nu este adevarat...mai exista oameni care au aceasta idee idioata implementata in creier???
Citeste baiatule anatomie sa vezi...nu mai spune ca te largesti sau mai stiu eu ce!
Asta tine de constructia fiecarei fete in parte. Unele sunt virgine ...
Re: strangerea vaginului din 24 iun 2011 18:16 de nycolass
Buna! Ma masturbez prin strangerea picioarelor si observ ca de fiecare data vaginul se strange si se micsoreaza excesiv de mult imediat dupa orgasm...iar dupa cateva minute isi revine.Este ceva normal? Scuzati daca e cam penibila ...
Re: Administrare anticonceptioale! din 24 iun 2011 18:12 de simosimina
u iei deja anticonceptionale?
daca da, atunci cumpara-ti alt blister si ia-le in continuare! Asta o sa opreasca menstruatia.
Daca nu iei ...si vrei sa te apuci...trebuie sa le iei din prima zi a menstruatiei...plus k trebuie sa te protejezi 7 ...
Re: Ne-am despartit, este cu altul, nu pot s-o uit din 24 iun 2011 18:05 de nycolass
Hai sa o iau cu inceputul. Inca de acum 3 ani, de la inceputul liceului, mi-a placut de o fata. Am inceput printr-o frumoasa relatie de prietenie timp de un an, apoi mi-am luat inima in dinti si i-am spus de fapt ce simt pentru ea. Am ajuns sa formam ...
Administrare anticonceptioale! din 24 iun 2011 17:02 de crisp
Peste o saptamana trebuie sa plec la mare si am ghinionul ca fix atunci sa-mi vina menstruatia.Daca incep sa iau anticonceptionale acum, acestea o mai pot opri fix cand sa plec eu(adica peste 7 zile)? Sau au nevoie de mai mult timp sa actioneze si e ...
Re: Ma sperie niste bubite.. Imi da cineva un sfat? :( din 24 iun 2011 15:37 de Melisa
Mergi la un medic si iti va da el tratamentu necesar , daca iti recomandam noi este posibil ca acea crema sa iti faca mai rau .
Re: cum sa fac sal ajut sa uite :((( din 24 iun 2011 15:34 de Melisa
Sa uite ?
Nu va uita niciodata...atata timp cat te iubeste , poate te iarta aparent , dar in sufletul lui nu cred . Pune.te in locul lui .. oricum daca te va ierta nu va mai avea niciodata incredere in tine , sa.ti fie invatatura de minte ca l.ai ...
Re: Am ajuns la concluzia ca toate fetele in ziua d azi sunt doar pe interes din 24 iun 2011 13:58 de dorinda
Si tu esti un profitor care se foloseste de scuza ca fetele sunt parasute ca sa umble din floare-n floare la infinit. Dar nu-ti face griji, pana si tu o sa-ti gasesti tu naşul.
Re: cum sa fac sal ajut sa uite :((( din 24 iun 2011 13:04 de DRE
Pai chiar asa fraier sa fie incat nu si-a dat seama ca ea nu era virgina?:mellow:
Re: cum sa fac sal ajut sa uite :((( din 24 iun 2011 12:35 de ThT
Tu cum te-ai simti daca ai trai cu ideea 8 luni de zile ca prietena ta a fost virgina?Mai apoi..sa afli ca nu si de la altcineva.
Strangerea vaginului din 24 iun 2011 12:34 de bubble18
Buna! Ma masturbez prin strangerea picioarelor si observ ca de fiecare data vaginul se strange si se micsoreaza excesiv de mult imediat dupa orgasm...iar dupa cateva minute isi revine.Este ceva normal? Scuzati daca e cam penibila intrebarea.
Re: Cati dintre voi ati facut sex oral pana acum ? din 24 iun 2011 04:34 de Machiavelli
Poate ar trebuii sa iti iei tu vreo doua dupa ceafa.Pai daca fata nu vrea, nu vrea.Ce sa mai.Poate o dai in labareala pe urma :,
Na, i s-o fi aplecand-a fetei ...oricum fi siguranta ca ei nu ii place lucrul asta deoarece a incercat o data si nu ...
Am ajuns la concluzia ca toate fetele in ziua d azi sunt doar pe interes din 24 iun 2011 03:17 de nycolass
Am ajuns la concluzia ca fetele din ziua d azi sunt doar pe interes, majoritatea le consider curve. Poate ca gresesc spunand majoritatea.. .Dar cu sigurantza sunt multzi baiatzii deacord cu cea ce am sp.
Eu nu mai am incredere deloc in fete sh voi ...
Re: Cati dintre voi ati facut sex oral pana acum ? din 23 iun 2011 21:42 de dorinda
Ce idee? Ca e rusinos sa faci sex oral unui baiat sau ca se simte ca o parasuta? Las' ca de-astea am mai citit si auzit. Sa nu mai faci prostia sa-i spui ca te duci la altele, pentru ca daca o sa mergi, o sa-ti scoata ochii ca de ce te-ai dus.
Re: Cati dintre voi ati facut sex oral pana acum ? din 23 iun 2011 20:36 de emanuel502
Mda, eu rabdare am, ca nu stau eu in oral, i-am zis chiar ca o sa ma duc la altele sa-mi faca daca ea nu vrea si ea a zis ca du-te :)) Dar ea are o idee, formata nu stiu de cand si de unde, pe care daca v-o spun o sa sariti nu voi baieti, ci voi ...
Re: Re din 23 iun 2011 20:35 de fiat_lux_mihi
Mi-am luat-o de doua ori, si aceste doua esecuri m-au costat 7 ani pretiosi, 7 ani din perioada cea mai prolifica din viata unui individ, indiferent de sex si nu mi-i mai da nimeni inapoi, ce ai vrea? sa jubilez...
Mi-am adus aminte de niste ...
Pagina 234 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
91 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |