Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re

din 2 iun 2011 20:34 de DaNNY_DiViNO

am fost, am venit, fu tare. la vara, la mamaia ma gasiti, m-am rezervat pt 2 luni. Mihi mai asteptam subiecte de scandal :D

Re: E posibil sa fiu insarcinata ?

din 2 iun 2011 19:43 de dorinda

Mai fa un test, de preferat dimineata cand te trezesti. Unul singur nu prea ajunge pentru siguranta. Folositi nenorocitul ala de prezervativ sau ia anticonceptionale. Iti place sa stai cu morcovu-n fund in fiecare luna? Ai 20 de ani, esti ...

din 2 iun 2011 17:37 de dorinda

Barbatii astia...daca nu ti s-au prajit ouale de caldura, e bine. Du-te la mare, balaceste-le in apa si in nisip, apoi intoarce-te la capitala. Sa vezi atunci fericire! Si eu ma mai uit la cate unul pe strada, dar numai cand observ ceva care ...

Re:

din 2 iun 2011 12:42 de McLove

O alta intrebare... de ce nu mai posteaza nimeni? Cumva s-a trecut la sistemul "numai cei care au cont pot posta" ? Daca da, cu tot respectul, ati luat cea mai mare teapa. pa.

din 2 iun 2011 08:02 de DaNNY_DiViNO

Eu azi dau o tura pe la mare. Posibil sa fiu "rezervat" 2 luni de vara acolo cu serviciul, am revenit la un job mai vechi. Ce imi place? Pe langa zambetul unei necunoscute, cum spui si tu, imi place arcuirea aia.. cand o atingi pe spate sau ...

din 2 iun 2011 00:21 de dorinda

Nou-nout: The Hangover Part II..copiat bine dupa prima parte, haios pe ici pe colo, dar cam atat. Maimuta in schimb e cea mai simpatica, fumeaza frumos. Apoi Water for Elephants m-a cam dezamagit. Ar fi fost frumos daca era mai "intens", dar e ...

din 2 iun 2011 00:12 de dorinda

N-am nimic, doar ca pur si simplu nu stiu ce cauta acolo, sunt ca nuca-n perete...ce treaba are vestimentatia lor de cabaret cu muzica lautareasca? Nasol videoclip...parca-i facut de tigani.

din 2 iun 2011 00:11 de fiat_lux_mihi

Ha! e foarte tare aia cu lautarii, ce-ai cu zdrentele? nu trebuie sa manance si ele... daca atat stiu, sa dea din cur, atata fac... Vreau la mare! In alta ordine de idei in curand cred ca o sa dau o fuga prin Sibiu, putin scouting, am primit o ...

din 2 iun 2011 00:02 de fiat_lux_mihi

Eu alerg, in general seara... nu mai e plin de "corbi" in parcul din zona, tragi o casca in ureche si cateva ture de parc, te calmeaza imediat si mai ales E MOCA. Vrei muzica imorala? poftim pro fm: ...

din 1 iun 2011 23:52 de dorinda

Pai..imi place muzica. Ingrasa? E ilegala? Ce-i drept, uneori e cam imorala, dar nu conteaza, e arta, daca s-ar incadra in tipare nu i-ar mai spune asa, ci altfel. Imi place sa ma plimb cu prietenul meu de mana, imi place si sexul, de placinta ...

din 1 iun 2011 23:44 de fiat_lux_mihi

Ce tema de gandire sa va dau astazi, mai exersam putin neuronii cu o polemica. Daca iti place ceva in viata asta... ori e imoral, ori e ilegal, ori ingrasa! Imi plac iarba, sexul si placinta cu mere, am zis!

Re: Efecte de dupa dezvirginare la fete

din 1 iun 2011 20:33 de fiat_lux_mihi

Si daca eu am gugustiuc? Sau strut? Sau fazan sau dromader?

Re: menstra....

din 1 iun 2011 19:08 de victoria_ok

off: Daca tie nu ti-a venit niciodata la timp inseamna ca totul e ok? on: e bine sa consulti din nou medicul.

Re: metode de copiat

din 1 iun 2011 10:36 de victoria_ok

Am peste 3 zile exam la matematica :wacko: Metode de copiere: fituici (mi le pun pe picior deoarece voi fi in fusta :rolleyes:) poze in mobil ( mobilul in sutien pentru ca posibil sa fim controlati la intrare):() si citeva foite in penar. Toate ...

din 31 mai 2011 22:37 de fiat_lux_mihi

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::l ...

Re: metode de copiat

din 31 mai 2011 22:11 de omu_negru

:) sunt metode si metode...oricum cea mai buna metoda de a copia este cea din memorie, insa daca aceasta lipseste apelezi la alternative :)

din 31 mai 2011 22:01 de dorinda

Gandesti ca strabunica. O persoana care te iubeste, nu se foloseste de tine. Daca ar fi asa cum spui tu, te-ar fi parasit dupa ce ti-ai inceput viata sexuala cu el. Crezi ca asteapta vreunul atata timp ca sa-i faci sex oral si apoi sa-ti dea ...

din 31 mai 2011 21:55 de Alina90

Pai daca i-as face sex oral, nu s-ar folosi de mine??? eu cred ca da!!! M-ar considera panarama si o fata usoara... Bineinteles, baietii nu vor recunoaste nici morti asta,dar o data ce o fata le face oral,scade automat in ochii ...

din 31 mai 2011 21:50 de dorinda

Pai daca nu vrei nici batuta, spune-i ca nu vrei sa faci asa ceva si sa te lase in pace, sa nu mai bata apropouri si nici sa nu mai discutati despre acest subiect. Faci cum vrei, este relatia ta, prietenul tau. Pari fraiera doar atunci cand ...

din 31 mai 2011 21:41 de Alina90

Nah, doar nu-s ultima fraiera sa-i fac lui sex oral.Din cate am inteles nu a primit niciodata sau facut sex oral unei fete(eu sunt a 2-a iubita. cu prima a stat 3 ani).Cat despre reciprocitate ,in ultimul timp nu l-am mai lasat sa-mi faca si acum ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 257 din 3731
«   1 ... 254   255   256   257   258   259   260 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare