Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Dupa cat timp...

din 5 iun 2011 00:54 de CaptainCrunch

....eu sunt genul mai prost si sensibil, care desigur sufera iar ei probabil o sa-i treaca mult mai repede intrebam pt ca daca nu ma uita prea repede poate am o sansa sa ma impac cu ea..

Re: Re

din 5 iun 2011 00:34 de dorinda

Banuiesti prost dupa cum ai vazut. Are! Daca ai 40 de chestii de cumparat le tii minte pe toate? Genial! Ce scriu eu si ce intelegi tu! Nu sunt chiar atat de rare precum crezi, numai ca ai avut tu ghinion. Am vazut ...

din 4 iun 2011 23:50 de Rolando

Banuiesc..... Tot ce conteaza este faptul ca ai inteles ideea!:ok: Care e problema daca ii spun masina de calcat si nu ii spun fier de calcat?:unsure: Spre deosebire de voi,femeile,noi avem memorie mai buna si nu avem nevoie de liste! ...

Re: Abuz sexual

din 4 iun 2011 21:57 de dorinda

Odata ce ajunge sa aiba ganduri de sincudere, sa fie deprimata si sa aiba o parere proasta despre ea, e obigatoriu sa consulte un psiholog/psihiatru, eventual sa-i dea si un tratament daca este nevoie. Cu cat va astepta mai mult, cu atat starea ...

Re: Abuz sexual

din 4 iun 2011 21:23 de RockON

Multumesc ca ai aruncat o privire aici ! Stiam de chestia asta ... dar pentru ca nu e majora cred ca va dori sa-i cunoasca si parintii, scuza-ma daca gresesc, am vorbit cu ea ... nici nu vrea sa auda de nici un doctor . O sa fac tot posibilul in ...

Re:

din 4 iun 2011 20:25 de dorinda

Ia gandeste: penisul nu este la fel de lubrifiat ca un prezervativ, iar sansele de a face cancer de col uterin cresc daca vreunul dintre cei doi are candida, n-o trateaza si fac sex fara prezervativ. Concluzia: mai informeaza-te ca esti total ...

Re:

din 4 iun 2011 20:12 de viss123

Din cate stiu eu, e mai dureros cu prezervativ si cresc sansele la cancerul...

Re:

din 4 iun 2011 19:33 de dorinda

E mai bine CU prezervativ, pentru ca ala mai are si ceva lubrifiant si in afara de asta, n-o sa stea cu morcovu-n fund daca ii vine sau nu si nici n-o sa intrebe disperat pe forum. Cand o sa ia fata anticonceptionale, n-ai decat sa faci astfel de ...

Re:

din 4 iun 2011 19:29 de viss123

Parerea mea este ca e mai bine fara prezervativ, cel putin pentru ea dar daca tu nu esti sigur pe tine nu are rost sa riscati o sarcina. Durex extra safe + preludiu

din 4 iun 2011 18:16 de DaNNY_DiViNO

da.. stau mai bine la capitolul "suferinta inutila" decat femeile.. :, Lasa ca am fost intr-o relatie de 3 ani jumate, am primit papucii, am suferit ca prostu aproape 1 an. Pentru ce? Depresii, nervi, suparari.. si ea era deja cu altul si o ...

din 4 iun 2011 18:02 de dorinda

Barbatii astia!

din 4 iun 2011 15:56 de DaNNY_DiViNO

mda.. eu am scris mai sus, se pare ca iar poti posta ca "Guest" da.. de ce sa sufar si sa ma gandesc non stop la bataia de joc primita, de ce sa sufar zi si noapte, de ce sa ma inchid in mine, sa imi pierd increderea in toata lumea, sa imi bat ...

din 4 iun 2011 14:57 de ExoticDream

Eu sunt prima care sare, dar te asteptai, nu-i asa? Doua luni, "daca te duce capul"? Explica-ne si noua [i]mecanismul uitarii programate[/i], sunt vreo 10 ani de cand incerc sa implementez chestia asta si niciodata nu reusesc! Intotdeauna am ...

din 4 iun 2011 14:42 de Guest

Se spune ca durata in care "treci peste" o persoana este relativ egala cu jumatate din durata relatiei cu acea persoana. La mine e chestie verificata, cam asa mi s-a intamplat. Bineinteles, e vorba de relatii de minim un an :)

din 4 iun 2011 14:33 de fiat_lux_mihi

Ai punctat excelent, mai ales partea cu prostia, daca stai langa unul/una care e batut/a in cap iti meriti soarta! Scurt si irefutabil!

din 4 iun 2011 12:47 de DaNNY_DiViNO

maxim 2 luni daca te duce capul.. hai luati si comentati, stiu ca abia asteptati sa sariti in sus cu vrajeli gen "insensibilule" sau "ah, inseamna ca nu ai iubit-o cu adevarat.."

Re: In the meantime...

din 4 iun 2011 10:01 de DrSexpert

L-am facut un pic mai inchis. Pai asta ziceam. Ca au reaparut post-urile utilizatorilor neinregistrati Rezolvat Rezolvat Fuge, in sensul ca face scroll la primul rand? Dc e asta a fost rezolvata.

din 4 iun 2011 09:49 de DaNNY_DiViNO

Pledoarie descheiata la slitz, moment de inspiratie: Sa nu credeti ca sunt misogin, egoist, nesimtit si am ceva cu femeile in mod special. Doar vreau sa dovedesc, ca sunt perfect constient de "calitatile" lor. Dar asa cum ele au multe defecte si ...

din 4 iun 2011 09:33 de DaNNY_DiViNO

eh, bineinteles ca o sa imi sara femeile in cap, dar chiar si ele zic de multe din rasa lor ca sunt proaste si incredibil de proaste si ca ii inteleg pe barbati cand zic asta.. ca deh, daca se lasa fara replica, se revolta "feminismul" din ele se ...

din 4 iun 2011 09:26 de DaNNY_DiViNO

Eh pai lasa draga ca daca tot vorbim la modul general si pe baza de aberatii, exista si femei care nu stiu sa bage benzina, sa-si schimbe o roata cand fac pana, sa schimbe un bec cand sta singura si se arde in draci, sa-si puna un credit pe ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 254 din 3731
«   1 ... 251   252   253   254   255   256   257 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare