Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: metode de copiat

din 4 iun 2011 08:08 de omu_negru

cum a fost la exam ? ai putut "misca" ceva :) ?

Re: Dupa cat timp...

din 4 iun 2011 07:49 de fiat_lux_mihi

Pai daca n este numarul de greseli unde media de timp per greseala este de 30 de zile si valoarea initiala a lui A este 1 iar B poate suporta doar 15 greseli ale lui A => A*n+1=15 n+1=15 n=14 14x30 zile = 420 de zile, sa fie cam un an si ...

Re: Re

din 4 iun 2011 05:04 de dorinda

Nu pierzi mare lucru. Cam plictisitor pe alocuri "Thor" asta, plus ca apar niste personaje cam ciudate si urate. Iti recomand "Black Swan" daca nu l-ai vazut.

din 4 iun 2011 04:33 de ExoticDream

De cand astept review-ul tau la ultimul! :p:p:p Eu m-as incumeta la "Thor".... pentru Anthony Hopkins daca nu pentru altceva.....! Asta pana cand fac rost de "Midnight in Paris".... si ce-a mai fost la Cannes...

Re: In the meantime...

din 4 iun 2011 04:28 de ExoticDream

Ok, sa vedem.... Este ceva mai bine, dar la amandoua fondul continua sa faca textul dificil de citit, poate te mai joci un pic cu culorile? Daca nu, macar un bold? Ok aici. Care problema? Eu m-am referit la faptul ca importarea ...

din 4 iun 2011 02:33 de dorinda

Ti-am zis si-ti repet: daca tu esti o exceptie, bravo tie, insa majoritatea barbatilor sunt asa cum am scris, nu aberez deloc. Femeile au treaba lor, barbatii la fel. Asa cum noi nu reparam tractoare, asa nici majoritatea barbatilor nu se ...

din 4 iun 2011 02:26 de DaNNY_DiViNO

nu are nici o legatura.. pur si simplu nu imi plac oamenii care atunci cand nu mai au argumente plauzibile, incep sa abereze mult si prost.. no offense.. asta e tot? la asta sunteti voi asa "multifunctionale" ? :ermm:

Re: sa

din 4 iun 2011 01:15 de dorinda

Te pricepi la astfel se sporturi?:blink: Cu ce ai facut sex ultima oara?

din 4 iun 2011 01:14 de dorinda

Ups! Ai fi facut-o de oaie. Norocosule!

din 4 iun 2011 01:13 de fiat_lux_mihi

Iti garantez ca de la 3 in sus oricat de rezistent ai fi la alcool iti iese la fiola si daca numar eu bine sunt la a 9-a. :lol::lol:

din 4 iun 2011 00:50 de dorinda

Arata-mi unde am scris eu despre barbati ca nu stiu sa citeasca si mai ales, i-am facut handicapati. Am scris ca nu faceti diferenta intre un detergent automat si unul manual si ca nu puteti calca ceva fara sa lasati cute pe partea cealalta. Nu ...

din 4 iun 2011 00:42 de DaNNY_DiViNO

in primul si primul rand am zis ca noi facem treburile casnice decat daca trebuie! nu inseamna ca ne si place, dar le facem. asa cum nici voua nu va place, asa nici noua, dar nu poti sta intr-o cocina. Si hai sa fim seriosi ca un barbat sau o femeie ...

din 4 iun 2011 00:41 de dorinda

Daca ai nervi, te rog sa-i tii pentru tine sau sa ti-i descarci in alta parte, nu pe mine. Asta chiar nu este un motiv pentru care sa te enervezi, e doar o discutie. Nu mai pune atata la inima, ca nu face bine.

din 4 iun 2011 00:25 de dorinda

Nu, am citit mai bine si am vazut ca ai inteles gresit.

din 4 iun 2011 00:21 de fiat_lux_mihi

Ai meditat tu putin si ai zis ca e cazul sa clarifici. De acord. Daca te dedai la afirmatii din astea specifice clubului Pro Femeia ma intristezi. :(( Niciodata n-am inteles de ce absolut TOATE femeile sunt sensibile vizavi de subiectul asta ...

din 3 iun 2011 22:45 de fiat_lux_mihi

Am inteles. Ei lasa ca nu sunt chiar obsedat la capitolul curatenie, doar sunt burlac!

din 3 iun 2011 22:44 de dorinda

Degeaba isi aminteste daca nu invata nimic din ceea ce i s-a intamplat. Poti sa incerci sa uiti, dar sa ramai cu ceea ce ai invatat din acea experienta.

din 3 iun 2011 22:36 de dorinda

Draga, ele este detartrant si se foloseste doar in cazul in care sunt depuneri de piatra pe obiectele sanitare. Daca folosesti prea mult, te scoate afara din baie, plus ca nu este bun deloc pentru caile respiratorii si ataca pielea, deci ...

din 3 iun 2011 22:31 de fiat_lux_mihi

Solutia se cheama Nufar de la Farmec. La bustul gol, ar fi ceva, ca acum 3 mii de ani cand pe pamant existau doar baruri si cazinouri, vorba cetateanului turmentat. :lol:

din 3 iun 2011 22:27 de dorinda

Daca tot ai descoperit asa "solutie-minune", stii si cum se numeste? Ca pana la urma tu l-ai cumparat si folosit. Stii, poti sa folosesti si un burete mare, iar daca e asa minunata solutia aia, cu siguranta ai nevoie si de manusi menajere. Nu ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 255 din 3731
«   1 ... 252   253   254   255   256   257   258 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare