Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Somnabulele si din 24 mai 2011 20:35 de dorinda
Sa-l mananci fript!
Re: de ce ma mai cauta? din 24 mai 2011 20:34 de dorinda
De proasta?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce din 24 mai 2011 20:34 de dorinda
O femeie este in stare sa-ti traga un sut in oua pentru atentie daca o ignori cu nesimtire.
Re: Re: Re: Re: Re: Muzica ! din 24 mai 2011 20:20 de Machiavelli
Mesajul avea ca directie o alta persoana.
Ce sa-ti fac ,te-ai nimerit deasupra si mi-a fost lene sa merg pana sus :,
Ti-am dat un quote nu ti-am dat cu parul :`;)
Re: Neinregistrati, minori si roboti din 24 mai 2011 19:17 de Alicethai
Zic si eu, ca o parere: am vazut ca pe alte situri te poti inregistra cu contul facebook sau google - poate se poate implementa aici a.i. vizitatorii sa devina membri printr-un singur click.
... macar nu mai sunt anonimi.
Re: Re: Sexul in trei . din 24 mai 2011 18:57 de Alicethai
Unii vor in 4 :D
Re: Re: Preludiu ? din 24 mai 2011 18:56 de Alicethai
Ca la tara :) Vezi ca este lubrifiant Durex f. bun si ieftin.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 mai 2011 18:25 de w33d_adicted
o sa primesti sigur din moment ce acum ai 5 conturi
Tantum Rosa intrebare din 24 mai 2011 18:18 de Disperata
In urma unei leziuni vaginale mi s-a recomandat tantum rosa. Problema e ca vreau sa stiu daca se vede in apa ca medicamentul a fost dizolvat, o intrebare stupida ati spune. Nu, nu e deloc stupida. Mama mea nu intelege anumite lucruri si nici nu vreau ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 mai 2011 18:16 de SkilleT
Totusi se vor satura de atatea banari acum daca primesc si eu asta e:,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 mai 2011 15:57 de Alina90
Zici tu? Eu cred ca e fix invers,adica poate exista viata sexuala implinita si fara sex oral. Totul depinde insa de partenerii implicati in respectiva relatie,daca accepta sau nu aceasta "picanterie" in viata lor.
Re: Re: Re: Intrebare urgenta (prima data) din 24 mai 2011 14:54 de compot
:ok::ok::ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Nu pot ejacula din 24 mai 2011 01:47 de Timmy
Uda era, nu stiu daca excesiv dar era uda.
Nu cred ca e galeata, adica mie imi place, ma excit doar ca nu imi vine senzatia aia cand sa-ti dai drumu...
Re: Re: Re: Re: Nu pot ejacula din 24 mai 2011 01:33 de fiat_lux_mihi
Ok, eu nu am ce sa mai zic, daca nu te poate face sa termini e aiurea, e galeata? Se uda excesiv? Nu simti nimic?
Plm, incearca si cu alta... na.
In general virginii au o problema cu terminatul prea devreme nu vice-versa.
Re: Re: Re: Nu pot ejacula din 24 mai 2011 00:56 de Timmy
Daca ea nu a venit cu initiativa, mi-e cam rusine sa-i zic
Re: Re: Nu pot ejacula din 24 mai 2011 00:53 de nickname
Pune-o sa-ti faca oral. vezi daca asa termini :))
Re: Nu pot ejacula din 24 mai 2011 00:46 de fiat_lux_mihi
Eu n-am auzit pana acum de o prima prestatie reusita si inclin sa cred ca o cam dai in barci.
Daca totusi esti prin vreo minune exceptia de la regula:
Nu ai mentionat daca ai folosit prezervativ sau coitus interruptus ca metoda ...
Re: Re: Re: Re: Re: Muzica ! din 23 mai 2011 23:06 de Aristocrata
Intre linkuri scrie de manelisti consacrati :) are o lista cu manelistii care ii plac. :,
Re: Re: Re: Re: Muzica ! din 23 mai 2011 22:57 de fiat_lux_mihi
Ce manele bre, ai cataracta?
Macar ai dat click?
Nu imi da mie quote daca vorbesti cu altcineva.
Re: #Cat de des faceti sex? din 23 mai 2011 22:49 de fiat_lux_mihi
Ca liber profesionist cu fiecare ocazie, intr-o relatie stabila... nu stiu greu de spus, uneori de 3-4 ori pe zi (in weekend cand era lenea prea mare sa iesim undeva) alteori 1 data pe saptamana alteori si mai rar... alteori zilnic ...
Pagina 265 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
16 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |