Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Somnabulele siteului:)) din 21 mai 2011 21:12 de Machiavelli
Nu cred ca in toate partile din strainatate sunt inchise devreme toate magazinele.Spre exemplu ,in Milano la 3 noaptea iti poti cumpara "de-ale gurii".Ce mai este adevarat ca in proportie de 80% vei fi oprit(a) de un "african zburator" care sa iti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 mai 2011 21:03 de Alina90
Unii d-alde tine,DA! oricum nu stiu ce te face sa crezi ca m-as cupla cu asemenea...specimene!
Re: Re: Re: NU avorta`! din 21 mai 2011 20:59 de Machiavelli
Degeaba e langa ea daca nu si-l doreste.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 mai 2011 20:43 de ursaru
Nu`i nevoie draga sa`i faci tu lui sex oral ,daca e baiat destept iti da direct la mu.ie:pirate:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 mai 2011 20:40 de Alina90
Daca te paraseste din oricare alt motiv(excluzand lipsa sexului oral),la urmatorii parteneri exista posibilitatea sa faci oral?:unsure: In cazul asta ai merita o bataie de la fostul!Adica el ti-a facut tie,tu nu i-ai facut lui,dar le faci la ...
Re: bunkere anti apocalipsa! din 21 mai 2011 20:36 de ursaru
Nu mi-as face o porcarie dasta de buncar,mai degraba mi-as comanda un S-klass full si blindat :D daca as avea banii necesari B)
Re: Re: Re: cearta din 21 mai 2011 20:00 de Melisa
Altceva , nu stiu ..
Cunosc un prieten care era in aceiasi situatie ca tine ..
El a rugat toti prietenii sa o astepte in fatsa scarii sa ii zica 'iarta.l pe...' .
Fa ceva diverit care sa o uimeasca...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Elixir din fructe de soc din 21 mai 2011 19:55 de dorinda
Mai petarda, la fel de bine si usor gasesti si la plafar, elixir din fructe de soc de la DaciaPlant. Sunt lucruri pe care mai bine le comanzi pe net, dar altele sa iau de la magazin.
Re: Partea 2 din 21 mai 2011 19:55 de Rolando
Ai plecat cu usturoi,ai revenit cu skillet...asa o sa pleci si acum?Cu ce vei reveni?:mellow:
Partea 2 din 21 mai 2011 19:47 de SkilleT
Va mai intreb odata va deranjeaza prezenta mea aici pe forum ca vad ca celalalt thread a fost inchis daca da am plecat
Re: Re: Re: Re: Re: Elixir din fructe de soc din 21 mai 2011 19:44 de SkilleT
Pai nu dar pe net gasesti fix ce doresti daca stii sa cauti daia am zis
Re: bunkere anti apocalipsa! din 21 mai 2011 19:43 de SkilleT
Eu unu mai bine as sta sa mor impreuna cu restul omenirii decat sa traiesc singur toata viata ca o cartita:D
Bunkere anti apocalipsa! din 21 mai 2011 19:27 de Rolando
Ca tot se vorbeste despre sosirea apocalipsei,imi amintesc ca pe PROTV a fost difuzata in urma cu ceva timp o stire despre construirea buncarelor antiapocalipsa:
http://www.youtube.com/watch?v=5ASYfosQJVA
Intrebarea mea este: Sa zicem ca acest ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 mai 2011 18:51 de SkilleT
Inseamna ca nu il iubesti traga:` incercati un 69 ca poate iti place mai mult:lol:
Dar sigur ca nu mai tine mult relatia
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 mai 2011 18:50 de Rolando
Daca te paraseste din oricare alt motiv(excluzand lipsa sexului oral),la urmatorii parteneri exista posibilitatea sa faci oral?:unsure: In cazul asta ai merita o bataie de la fostul!Adica el ti-a facut tie,tu nu i-ai facut lui,dar le faci la ...
Re: Re: Re: Re: Re: cearta din 21 mai 2011 18:42 de SkilleT
Ce ai facut tu e primul pas catre prostia eterna:D
Re: Re: Re: Re: Re: sangerere nu e de la ciclu din 21 mai 2011 18:20 de Disperata
Imi cer scuze pentru greselile de scriere...
Re: Re: Re: Re: Re: cearta din 21 mai 2011 18:17 de dorinda
Mananci kkt!
Crezi ca o femeie care mai are un dram de demnitate o sa vina la un astfel de idiot doar pentru ca il iubeste? Niciodata!
Ramai cu parerea ta hadicapata despre ce inseamna sa respecti si sa iubesti o femeie cu adevarat. Nu-mi ...
Re: Re: Re: Re: sangerere nu e de la ciclu din 21 mai 2011 18:14 de Disperata
Nu, nu e caterinca. :) stiu ca e aiurea, dar nu e caterinca. Puteti sa radeti cat vrei dar eu chiar am nevoie sa stiu ce efecte ar putea avea aceasta rana. Si am facut acest cont foarte repede, atunci cand am observat asa, asa ca n-am avut timp sa ...
Re: Re: sangerere nu e de la ciclu din 21 mai 2011 16:37 de Disperata
m-am ranit...:) se poate inchide rana? :) m-am uitat atent si la intrarea in vagin am o mica rana. Da, m-am invatat minte...
Pagina 268 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
15 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |