Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Su

din 22 mai 2011 21:20 de koolsavas

eu cred ca te-ai basit langa el in pat in alea 2 zile,si na.. ce fete idioate frate,scrie pe site ca sufera ca o nebuna si nu poate trai.. se fute cu el si apoi cica mai bine il uit.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Somnabulele siteul

din 22 mai 2011 19:28 de Machiavelli

Mey donshoara aporopo i-a ai tu grija sa iti dai tie edit ca daca nu te iau :D :devil::devil::devil:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sufar

din 22 mai 2011 19:19 de Wreck

mda...cred ca a fost prea entuziasmata...si daca a ajuns in pat sa faca ceva mai mult decat sa bea o bere :)) ...mi se pare ca a fost dezamagita de performate :))...nu stiu ce sa zic...asta e parerea mea....zici ca esti nebuna dupa el...intrun final ...

Re: Cum cuceresc o fata de 11 ani?

din 22 mai 2011 18:59 de Ronaldw

Nu am stat să citesc toate comentarile ,dar sa fi sigur ca o relatie cu acea fată ar fi cam imposibil , majoritatea fetelor la 11 ani nu se gandesc la "prieten " eventual pentru ele ar fi o glumă . Mai asteapta si tu 1 an 2.. ca vei fi ...

Re: nu vorbiti in necunostinta de cauza!

din 22 mai 2011 17:55 de Vali33

Sincer, ce spui tu are logica si nu prea.Nevoia de sex exista si e super ok sa fie satisfacuta cu terti, in cazul in care partenerul din diferite motive nu o poate satisface. Dragostea implica si sex si nu vad dece ai face si plainsex atata vreme ...

Re: Re: Re: Sexul in trei .

din 22 mai 2011 15:00 de ursaru

Adevarat ce zici tu ca implica multe riscuri ,relatia se poate strica din cauza asta,dar poate unii barbati o fac cu 2 femei oarecum necunoscute,tarfe si nu se pune problema.:.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sangerere nu e de la ciclu

din 22 mai 2011 13:10 de Melisa

Da cu ceai de musetel , cum au zis ceilalti .. Si lasa timpu sa treaca ca nu se vindeca asa usor... Asteapta un timp dupa care , daca nu iti trece , mergi la un ginecolog . Pentru Skilet si Weed . TERMINATIII !! Exista id'uri de mess ...

Re: Re: Re: Sexul in trei .

din 22 mai 2011 12:38 de Melisa

Adevarat ce spui tu , dar nu cred ca vor face asta din incredere , ci pentru ca nu mai au aceleasi sentimente ca la inceput . Ma gandesc ca odata ce iubesti un om mai mult ca pe tine insusi nu esti de acord cu asta , bine inteles nu cred nici ca ...

Re: Re: Sexul in trei .

din 22 mai 2011 07:40 de DaNNY_DiViNO

Orice barbat viseaza, macar o data, la o partida de sex cu doua tipe. Sunt cupluri care experimenteaza, frecvent, amorul cu un al treilea partener. Sexul în trei sau în grup poate fi o fantezie excitanta. Dar implica si riscuri... Daca ...

Re: Sexul in trei .

din 22 mai 2011 01:09 de ciciloveslaura

Nu e chiar bine pusa intrebarea. Ne ajunge una. Si ca sa iti raspund si eu.. Daca am mai avea un membru superior in plus.. l-am folosi si pe ala. E cam la fel si cu sexul in 3. Nimeni nu moare fara el, dar daca e sa fie..

Re: Sexul in trei .

din 22 mai 2011 01:00 de ursaru

Eh,nu toti barbatii ii doresc sex in 3..si chiar daca isi doresc asta nu inseamna ca si vor avea parte de asta.Si ca sa-ti raspund la intrebarea ta:e mai interesant in 3:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cearta

din 21 mai 2011 23:59 de Melisa

Imi pare rau pentru tine... Te iubeste daca plangea si ea .. A meu e genu prt tale , orgolios si la fel spunea ca nu ,nu si nu . Am patit ceea ce patesti tu acum . Intr.un final noi ne.am impacat..sper ca si voi ..:(

Re: Partea 2

din 21 mai 2011 23:51 de dantic

Nu are nimeni nimic cu tine,dar nu inteleg de ce tot alimentati certurile dintre voi.Pe mine unul nu m-ar afecta cu nimic daca cineva ar spune ceva despre mine pe forum.Nu ma cunosti,nu poti sa-ti dai cu parerea despre mine

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 mai 2011 23:17 de Melisa

Geloasa zici ? Atunci de ce nu il tii langa tine ? Fa.o incontinuare pe 'maicutsa' ca indiferent cate sfaturi iti dam noi , tot ca tine faci . Problema ta .. Dar sa nu vii sa te plangi la noi . :wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cearta

din 21 mai 2011 22:58 de dorinda

Mai, ai vrut o parere, ti-am dat-o, eu nu sunt nesimtita, dar daca adevarul doare, nu e vina mea.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 mai 2011 22:09 de Alina90

Din partea mea e totul cat se poate de ok,atata timp,cat imi respecta hotararea si nu imi cere acest lucru. Daca vreodata ma va insela din acest motiv,isi asuma riscul unei despartiri definitiue,pt ca sunt o fire geloasa si nu suport nici macar ...

Re: Re: Re: Re: Re: cearta

din 21 mai 2011 22:07 de dorinda

Nu zau! Eu sunt foarte calma! Nu stiu de ce te simti tu ofensat atata timp cat ce am scris putin mai sus nici macar nu-ti era adresat. Sau tu si cu silfix sunteti unul si acelasi, ca altfel chiar nu-mi explic reactia ta. Draga, pe mine ...

Re: Re: Re: Re: cearta

din 21 mai 2011 21:55 de CaptainCrunch

ma... ea nu e genul care sa vina inapoi, e foarte ambitioasa si nu se injoseste deloc... ori o chemi si poate vine ori daca o lasi nu mai vine deloc... o cunosc destul de bine dupa un an si si da... pres cred ca merge cel mai bine si dorinda ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Somnabulele siteului:)

din 21 mai 2011 21:52 de dorinda

Ai uitat sa dai edit, "scumpa". Inca iti mai vanez greselile de ortografie, care, aporopo, inca isi mai fac simtita prezenta pe ici pe colo.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu pot! Nu vreau sex dimin

din 21 mai 2011 21:45 de dorinda

Daca te mailegi de sconcsi, sa stii ca ma supar. Sunt chiar foarte draguti, mai putin parfumul lor sconcsesc.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 267 din 3731
«   1 ... 264   265   266   267   268   269   270 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare