Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: sangerere nu e de la ciclu

din 21 mai 2011 16:24 de silfix

Depinde si de banana cum a fost coapta in varf daca varful bananei era acea coaja tare se poate sa te fi ranit oarecum ! Incearca cu ceai de musetel sau cel mai bun sfat este un medic ginecolog ! Lasa naiba prostiile astea ca nu e bine;)

Re: Re: sangerere nu e de la ciclu

din 21 mai 2011 16:19 de Melisa

E caterinca ? Daca nu , ce ai cautat cu banana acolo ? :huh::blink: Data viitoare foloseste ... ce are in pantaloni prietenu tau . :ok:

Re: Re: Re: Re: cearta

din 21 mai 2011 16:18 de silfix

Ai mancat cumva dupa jos?Sau nu ai toate tiglele pe casa turbato ?Ce ai stai linistita trage niste aer in piept si calmeaza-te!Aici e vorba de alta persoana nu de mine ce am gresit?ca i*am povestit cum am facut eu ?Ei bine am facut si nu regret ...

Re: Re: Elixir din fructe de soc

din 21 mai 2011 15:07 de vale009

Multumesc pentru raspuns :*. Se gaseste la orice plafar sau trebuie sa il comand pe net?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posibila Infectare cu

din 21 mai 2011 13:21 de Eson

M-am lecuit, un lucru e cert:|, prea multe batai de cap si risc enorm. Am terminat ieri tratamentul, nu mai am iritatii, miros etc dar am obs acum dimineata o mica scurgere si o mica pata alba pe chilor. Nu cred ca am scapat inca, va trebui sa merg ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Topic de a

din 21 mai 2011 08:02 de Rolando

Pleaca de aici, jupuitule!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posibila Infectare cu BTS

din 21 mai 2011 01:09 de simosimina

ai grija data viitoare...daca te mai duci, desi cred ca te-ai lecuit definitiv:))

Re: Parul pubian !!!!

din 21 mai 2011 01:08 de simosimina

probabil ca este tare deoarece ai folosit si lama. ceara te ajuta la subtierea lui. asta daca suporti...daca nu...ramane sa il tunzi in continuare!:)

Re: Este periculos sa mananci seminte?

din 21 mai 2011 01:03 de simosimina

ok..apendicele poate fi afectat de mai multe cauze...de obstructia lumenului, a cavitatii organului, fie datorita unei bacterii sau a unui [b]mic corp strain (sambure, samanta)[/b]. genetic in nici un caz...

Re: Re: Cum sa ii zic mamei ca am facut sex?

din 20 mai 2011 21:59 de viss123

daca vor sti poate vor deveni si mai precuti

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Topic de ajuto

din 20 mai 2011 21:25 de SkilleT

Cine ma poate ajuta cu un referat numit ''Istoria medicinii in Tara Romaneasca'' v-as multumii foarte mult daca m-ati ajuta:flowers::D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este peric

din 20 mai 2011 19:00 de SkilleT

Eu pe usturoi nu l-am vazut ca aducea in vorba masoneria si iluminatti, limbadebanana nu a adus in vorba rockul, pletosii, si prost tot ca limba de banana, si eu nu am adus in vorba masoneria si iluminati doar am raspuns zicand ca si eu am vazut ...

Re: Psibil sa fie o sarcina?

din 20 mai 2011 17:25 de toy

Cam multa inconstienta.... In primul rand nu cred ca si-a bagat cu forta penisul in vagin ...TU trebuia sa reactionezi si macar sa te stergi cu un servetel umed daca iti era lene sa mergi la baie... In legatura cu picatura de sange, este de la ...

Re: Problema prezervative versus erectie

din 20 mai 2011 17:17 de Melisa

Eu si prietenul meu nu am folosit prezervativ niciodata , se controleaza destul de bine , si are doar 19 ani , tu 26 . Deci cred ca poti si fara .. dar nu cu prima care iti iese in cale ..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este periculos sa

din 20 mai 2011 16:02 de Bozgoru

eu ii dau dreptate lu weed.... skillet ala e retardu de limba de banana si emo ala prost sau cum isi mai zicea..

Re: Cati dintre voi ati facut sex oral pana acum ?

din 20 mai 2011 15:14 de every_thing

crede-ma ca 99 % din baieti,barbati fac sex oral partenerelor... sexul oral nu mai e o chestie aiurea de vreo 100 de ani. deci nu vad unde e problema lui! imbata-l intr-o seara si impinge-l tu daca el nu se lasa. o sa-i placa si-o sa mai vrea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 20 mai 2011 15:06 de Alina90

pai chiar nu mi-ar pasa absolut deloc daca m-ar parasi din acest motiv. Dimpotriva,sa aflu asta,n-as face nici de-a dracu' sex oral cu urmatorii parteneri!

Re: Re: Psibil sa fie o sarcina?

din 20 mai 2011 14:49 de Ascendent

sory am scris la graba...

Re: Psibil sa fie o sarcina?

din 20 mai 2011 14:17 de dorinda

Daca te stresai sa inveti sa scrii asa cum te stresezi acum pentru problema pe care o aveti, poate nu ajungeati in situatia asta. Scrie si tu ca oamenii, ca de-aia mergi la scoala! Nu cred ca o sa aveti voi vreun copil, ar iesi saracul vai de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu

din 20 mai 2011 12:55 de dorinda

Rahat te doare! Doare, dar nu te caci pe tine daca te epilezi cu ceara. Tunde-l. Decat epilat, mai bine tuns, abia nu pari chiar atat de gay.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 269 din 3731
«   1 ... 266   267   268   269   270   271   272 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare