Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Dc au bă din 17 mai 2011 20:36 de C275
nu ti se pare normal sa lingi/sugi organele sexuale ale partenerului? :lol: atunci tu de ce stai sa-ti faca? inteleg ca-ti place dar daca NU TI SE PARE NORMAL... ;). cam urat din partea ta :`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 mai 2011 20:33 de C275
din cate am auzit, pt baieti/barbati conteaza foarte mult si atutudinea cu care ea face sexu' oral. ai prefera ca tovarasa sa-ti faca cu cea mai mare sila existenta?
nu inseamna ca sunt de acord cu Alina90, daca ea e scarbita de oral...e doar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Apa si sapun din 17 mai 2011 15:30 de baby
Mai copii...are si spalatu asta rostu lui:`
Si degeaba arunci 3 cani de apa peste tine daca nu te speli corect!
Gen : ne spalam in ureche dar nu si dupa ureche.
In plus atunci cand pleci de acasa nu ai posibilitatea sa te speli.
Daca ...
Re: Re: Re: Apa si sapun din 17 mai 2011 09:44 de viss123
baiatul acela a precizat ca se spala foarte des, si ca mirosul e natural. Sunt unele persoane ale caror zone intime miros ingrozitor
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 mai 2011 07:25 de blondy_girl
toata lumea spune ca o sa te casatoresti pt ca Andreea asteapta un copil de la tine...II nedreapta viata asta. DAca ii adevarat ce spune lumea? si chiar andreea a zis...mi-e frica inca nu mi-a venit menstra, poate si de la stress
Re: Re: Re: Re: Re: de ce nu mi se scoala cand tre din 17 mai 2011 06:40 de Alicethai
...pai ziceai ca va jucati si apoi va dezbracati... cand faci asta, dezbracatul adica, probabil incepi sa te gandesti "Ce-ar fi daca nu s-ar scula nici de data asta?" - si asa se intampla. De aia ziceam sa va dezbracati mai intai si apoi sa faceti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 mai 2011 23:57 de dorinda
Asta este partea prosta a vietii: ca pana la urma cu totii murim. Conteaza ceea ce lasi in urma ta. Chiar daca este vorba doar de un caine, cand il iubesti si mai ales daca esti copil, moartea lui e o adevarata tragedie.
Re: Re: Re: Re: ! din 16 mai 2011 23:33 de Melisa
Nu e rau , la el .. faptul ca ne mai certam e o catastrofa ! Si nu stiu cum mereu isi da seama cand sunt suparata..:huh:
Re: Re: Re: Alta patanie:)) din 16 mai 2011 23:17 de DoruDoru
aha ook atunci o sa va anunt cand o sa ii vina menstruatia sa fiu sigur:))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iubita mea e plecata 5 lun din 16 mai 2011 21:03 de Rolando
Chestie cu "daca te iubeste..." si pe mine ma exaspereaza!Vad ca aici(pe forum) este intalnita la tot pasul.):():():():(
Re: Xbox Kinect din 16 mai 2011 20:53 de DaNNY_DiViNO
da, sunt bune si distractive mai ales in 2 si daca nu ai vecini cretini sub tine :flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Posibila Infectare cu BTS din 16 mai 2011 20:11 de Eson
Ms fain pt idee, sigur il voi fac pe langa acesta si pt hepatita B,C, Sifilis. E cert ca m-am invatat cu mersul alela:P. Sper sa fie ok dupa terminatul tratamentului. Numai bine si tie:)!
Re: Re: Re: Re: Emo, illuminati! din 16 mai 2011 19:37 de Alicethai
..."Winston Churchill, familia Bush, Barack Obama, familia Rothschild, David Rockefeller si Zbigniew Brzezinski" - incep sa cred ca illuminati au intentii rele :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cearta din 16 mai 2011 19:25 de CaptainCrunch
daca nu tratam asa superficial problemele nu se ajungea aici...inca mai sper la un ultim varf de deget
Re: Re: Re: Ce parere ai despre relatiile la dista din 16 mai 2011 19:14 de Alicethai
Pai atunci, daca nu fac decat sa vb pe mess,la tel. sau sa-si scrie scrisori, eu personal n-am nici o parere. Nu vad rostul unei asemenea relatii, poate decat ca inlocuitor al 'prietenului incvizibil', cineva caruia sa-i spui toate ofurile, ...
Re: Re: Apa si sapun din 16 mai 2011 19:01 de Alicethai
Nu, draga, doar la cele de pe penis ma refeream, nu la cele de pe fata :) Ma gandeam la un topic (nu-l mai caut acum) unde un tip spunea ca pe partenera lui o deranjeaza mirosul si nu vrea sa-i faca oral, dar lui nu i se pare ca miroase "prea tare" ...
Re: Re: despre abordare !! din 16 mai 2011 18:51 de Alicethai
...mai e si dragostea la prima vedere :)
Re: Nu vreau sa mai merg la scoala! din 16 mai 2011 18:49 de Alicethai
Pai intrebarea pe care tre' sa ti-o pui e: ce vei face in continuare, cum iti vei castiga traiul etc. Sa te lasi e usor, dar in curand o sa ai 18 ani si daca parintii tai vor sa te pedepseasca ar putea pur si simplu sa te alunge imediat dupa ce ...
Re: Cati dintre voi ati facut sex oral pana acum ? din 16 mai 2011 18:43 de Alicethai
Da.
Daca crezi ca iti place, o faci pentru tine, nu neaparat pt. el... si mai e si 69
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cearta din 16 mai 2011 16:27 de dorinda
S-o lasi in pace. Tu chiar vrei s-o obligi sa fie cu tine daca nu te mai vrea? Daca ai fost bou, acum sufera! data viitoare sa nu mai faci aceleasi greseli. Chiar crezi ca ati fi fost impreuna o vesnicie?
Pagina 275 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
16 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |