Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 17 mai 2011 22:52 de SkilleT

Bah omule daca aveam 14 ani se cunostea dupa scris da? Si spune-mi si mie, ce as castiga daca as fura 2 poze cu mine de pe net si as deschide topicuri la misto :blink:

Re: Re: Re: Re: Re: ..........................

din 17 mai 2011 22:51 de w33d_adicted

daca arati web cu tine si sa fii tu sa vad ca ai 19 ani in fata ochiilor ma jur ca nu mai calc pe forumul asta niciodata si nu mai o sa fie scandal pe tema cu tine ....daca nu arati nu dovedesti ca ai 4 conturi si continuam

din 17 mai 2011 22:50 de SkilleT

Omule am mai patit asta odata , acum mult timp , pe vremea cand jucam cs si aveam admin, de i-am dat id meu de mess la o singura persoana, si a doua zi au aparut 30 la mine in lista:D

din 17 mai 2011 22:50 de w33d_adicted

daca tu imi arati la web ca ai 19 ani si sa fii tu ...jur ca parasesc forumul si numai revin niciodata...asa dovedesti ca nu ai 4 conturi si esti o persoana diferita ...daca schimbi iar subiectul inseamna ca te simti

din 17 mai 2011 22:49 de w33d_adicted

a zis cineva sa imi dai mie sau lu rolando ? dai add la id dai web si dupa dai ignore si rezolvam toate conflictele ...jur ca daca vad ca ai 19 ani jur ca nu mai calc pe forumul asta in viata mea ...

din 17 mai 2011 22:49 de SkilleT

Sa vina un moderator sa zica, ca el controleaza toate ip-urile si sigur o sa vada daca eu sunt aia 4, deja e a 3-a oara cand dovedeste

din 17 mai 2011 22:44 de w33d_adicted

dovedeste tu prin webcam ca nu esti ... Mihai Sex masculin Data nasterii Zi 04 Luna 05 An 1992 ar trebuii sa arati de 19 ani...

din 17 mai 2011 22:43 de SkilleT

Bah hai sa terminam odata pentru totdeauna, dovedeste si TU si ROLANDO ca eu sunt LIMBA DE BANANA PROST USTUROI HITLER SI MOS CRACIUN, si daca se poate si TACTU

din 17 mai 2011 22:42 de SkilleT

Hai sa aducem in vorba niste rude de ale tale, moarte din cauza prostiei imense si care te-au incoronat pe tine ca prostul familiei....cacat, si ma-ta care te-a scos pe cur dupa ce ca i-am dat un sut in p.i.z.d.a si te-a impins prin gaoaza, te-a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xb

din 17 mai 2011 22:38 de w33d_adicted

bah fgm ....ca sa te creada lumea ca esti tu skillet nascut in 92 ... da web la cineva cu tine ...fara sa furi poze de pe ent sau dastea ... daca ai wii cum zici tu cred ca ar trebuii sa ai si web ... arata web sa te credem pana atunci muie ... ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xbox K

din 17 mai 2011 22:37 de SkilleT

Crezi ce vrei cocalar drogat, mai baga 10 doze sa mori naibi mai repede:. Macar daca ti-ai dona organele ai salva 20 de vieti....nu fi egoist....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #

din 17 mai 2011 22:00 de Rolando

Am si eu un prieten care da anul acesta la academie.Vreau sa zic ca el rupe cartea in doua.Si-a inchis telefonul,calculatorul si l-a mutat din camera lui ca sa nu mai fie atras si sta toata ziua sa invete...nu stiu cum reuseste!Cand soseste el ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: # 7 me

din 17 mai 2011 21:53 de McLove

Nu poti sa iei un examen atat de usor. Eu probabil sunt la parter, si ca sa iau examenul asta, trebuie sa ajung la etajul 10. E destul de greu (aici ma refer la Academie). Exista si alte situatii, pentru cei "emotivi"... sa sti totul aici, si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Curiozitate...

din 17 mai 2011 21:32 de w33d_adicted

dar tu ce Iq ai la 14 ani cls a 7a ?:)) eu macar am ajung in cls a 11 a :)) fata de tine am intelectul superior ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Curiozitate....

din 17 mai 2011 21:28 de SkilleT

IQ tau e de 15, daca nici o greseala de cla a Viii-a nu stii sa gasesti

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Curiozitate....

din 17 mai 2011 21:26 de SkilleT

:lol::lol::lol:Copil e mata si viitor nu ai tu ca bagi in tine droguri cocalare. Cauta greseala si scrie aici care e, ca sa vad ca ai IQ mai mult de 25:)

Re: Re: Re: Re: Re: Curiozitate....

din 17 mai 2011 21:25 de w33d_adicted

dc ? te doare adevarul >? de ce plm tot intri pe forum cu atatea conturi ? te distrezi sa vada toata lumea ca esti un retardat ? macar recunoaste ...da frate am 14 ani si sunt un copil fara viitor si gata ...te las daca recunosti pletos urat si prost

Re: Re: Re: Re: Re: Xbox Kinect

din 17 mai 2011 21:24 de SkilleT

Nu stiu de ce ma cert cu un copil de 14 ani....poate doar ca esti prost si ma amuzi:lol:

Re: Re: Re: Re: Xbox Kinect

din 17 mai 2011 21:21 de w33d_adicted

daca tu ai 4 eu de ce sa nu am mai multe ? totusi am rds :)) ipuri diferite ma doare in pl ... ca si pe tine

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: # 7 metode

din 17 mai 2011 21:11 de Rolando

Se pare ca in weekendul care a trecut nu prea am avut timp!Poate in urmatorul weekend o sa pot.Eu,sincer sa fiu vreau sa o vad pe DRE cum rezolva testele astea,fara misto,fara nimic,chiar sunt curios ce poate ea! Dupa felul in care scri aici,pe ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 274 din 3731
«   1 ... 271   272   273   274   275   276   277 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare