Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Este periculos sa mananci seminte? din 18 mai 2011 23:33 de Melisa
Daca nu ziceai 'pletos prost' nu te simteai bine ? :ermm:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 mai 2011 23:02 de Alina90
:blink::wacko::x
Re: Este periculos sa mananci seminte? din 18 mai 2011 22:46 de w33d_adicted
bah fmm de pletos prost tu chiar esti retardat rau de tot .. nu i mai raspundeti ca el e skillet,usturoi si prost....isi face conturi aiurea si abereaza ( este un retardat de 14 ani care are o viata virtuala boagata )
Este periculos sa mananci seminte? din 18 mai 2011 22:10 de LimbaDeBanana
De 3 ani manank foarte rar seminte deoarece mereu cand vand seminte ma candesc ca s-ar putea sa fac apendicita.....As vrea sa stiu, 100% daca mananci seminte faci apendicita sau nu neaparat?Poate fi genetic?Trebuie sa imi calmez obsesia asta!:wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 mai 2011 21:45 de C275
asta e adevarat. daca o sa cauti o sa vezi ca pana si gura unui caine e mai curata decat a noastra:,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #D din 18 mai 2011 20:49 de ciciloveslaura
Sa ti-o zic pe romana.. pula e mai curata ca gura.. informeaza-te putin. Apoi vezi tu unde pupi.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 mai 2011 20:42 de Alina90
serios?mai,dar ce "filozof" mai esti! Bine ca te-ai gasit tu sa-ti dai cu parerea despre viata mea sexuala! Ia mai lasa concluziile astea "inteligente" si vezi poate ai altceva de facut.bye.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Parul pubian !!!! din 18 mai 2011 20:19 de Randunik
2-3 saptamani cu lama? bine ar fi,dupa 2 zile se simte.
Re: Re: Hard to get din 18 mai 2011 20:04 de ciciloveslaura
Eh.. si daca esti intr-un club/bar?
Re: Re: Re: Re: Re: Parul pubian !!!! din 18 mai 2011 19:57 de ciciloveslaura
Cu ceara in 2 luni creste in jur de 1 cm.. cu lama in 2-3 saptamani..dar depinde si daca esti paros, atunci creste mai repede.
Re: Re: Re: Re: Parul pubian !!!! din 18 mai 2011 19:48 de riki_simon93
Dar vreau sa stiu in cat timp creste la loc ???
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 mai 2011 19:37 de blondy_girl
azi m-ai vazut cu altul...cam insistente priviri, pt unul care m-a uitat!!! ma uit incontinuu la ora fixa, primul lucru care imi vine in minte cand ma trezesc esti tu. SI of la naiba, nimeni nu stie ca inca te mai iubesc. of, inca nu mi-a venit ...
Re: Re: Re: Re: Nu pot! Nu vreau sex dimineata! din 18 mai 2011 12:43 de baby
Nu sconcs dar nici misto nu prea e.
Dar asta cu spalatu pe dinti si apa de gura e obligatorie
Re: Re: Re: Nu pot! Nu vreau sex dimineata! din 18 mai 2011 12:08 de DaNNY_DiViNO
depinde, daca faci seara baie, dimineata nu esti sconcs :rolleyes:
Re: Re: Nu pot! Nu vreau sex dimineata! din 18 mai 2011 11:55 de baby
mai eu stiu ca omul cand se trezeste dimineata se duce macar sa faca un pipi...deci tot trece pe la baie.
Si daca ar ajunge acolo de ce naiba nu si-ar spala dintii daca tot ii arde de sex?
Nici nu concep sa fac sex imediat ce ma trezesc, ...
Re: #Durata ideala a unei partide de sex din 18 mai 2011 11:50 de baby
1)Daca tine 3 minute si nu am si eu orgasm e naspa. De obicei in cele 13 minute terminam amandoi asa ca e ok.
2) 7,3 minute--cam asa ceva, in cazul in care sunt persoane compatibile sexual
3) Fara preludiu nu prea am orgasm nici ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum scap d din 18 mai 2011 01:34 de k
Cam asta ne diferentiaza pe noi de voi in afara de organe.Tot mai des sexul masculin "imprumuta" tot ce este feminin,am vazut si cu fond de ten se dau.:-j.
Ok, un pic luat de colo colo mai merge, dar nu tata tot.
Am un prieten, este mai mic ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce nu mi se scoala din 18 mai 2011 00:21 de fiat_lux_mihi
Eu am impresia ca esti si oleaca masochist, iti place sa te chinui.
Ti-am spus, ia ceva la bord cat sa te pilesti un pic si o sa vezi ca o sa fie bine.
Dupa ce ti-ai demonstrat TIE, (in fond problema e la tine si nu la oute cat la creier), ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce nu mi se scoala cand din 18 mai 2011 00:17 de Koby
cand am zis ca ne jucam includea si dezbracatul ....si tot degeaba ...asa e , ma tot gandeam ca daca nu se scoala nici acum si asa se intampla ...nu stiu ce ar trebui sa gandesc ... :D sper sa iasa bine data viitoare..daca nu mor :((:d
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 mai 2011 00:16 de C275
:lol:
Pagina 272 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
15 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |