Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Cum imi dau seama daca o fata ma place??? din 1 apr 2010 20:21 de HoriaHoria
problema e ca mie imi place mult fata....Si as vrea sami spuneti mai indetaliat(ca vreau sa fiu ff sigur)
trebuie sa stiu neaparat daca ma place pt ca vreau sa o sarut...(am multe ocazii)si nu as suporta un refuz:((:((:((
Re: Dezvirginarea la fete ....... din 1 apr 2010 19:59 de esi un bou m
:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Machiajul la 14 ani, daunator din 1 apr 2010 19:54 de baby
Eu nu pot renunta la fond de ten pt ca pielea mea nu e tocmai perfecta.
Si problemele au inceput inainte sa ma machiez.
Acum nu mai e la fel de grav dar.....daaaar tot mai apar 2-3 cosuri:lol: si trebuie acoperite.
Nu pun tone de ...
Re: Re: Re: Pozitia fizica si verbala fata de o fe din 1 apr 2010 19:47 de BBU
Intradevar e o idee ca timiditatea te face mai sentimental...uite acuma mi-ai dat o idee.
Pai psihologic daca ai sentimente puternice,incontestabil ca ti cu dinti de acestea.Astfel ca iti este greu sa abordezi usor o fata deoarece ca sa-ti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ?o fi excitarea lu din 1 apr 2010 18:55 de ioioana
ba ne-am mai intalnit neprogramat(io tot astept sa propuna tacutul de el) in aste 4 luni.Odata ne-am iubit pasional in masina lui (o juma de ora) si in mod rezrvat in spatii deschise.
problema e ca totu a ramas la nivel de atractie. asta ma ...
Re: Pot sa raman insarcinata prima data? din 1 apr 2010 18:38 de criii
eu nu am facut-o cu prezervativ...pnm prietenul meu a zis ca daca sunt virgina nu trebuie prezervativ:|.am facut acum 6 zile.oare se inampla ceva?cine imi poate da un sfat pls:D?
Re: Ma doare! Huh, si mai devreme il laudam din 1 apr 2010 18:26 de baby
Stai linistitta....asa ziceam si eu cand vroiam sa ma despart de el si acum mi-e indiferent:)
A trecut! Credeam ca se rupe un capat de tara, ca nimic nu o sa mai fie bine,ca o sa fiu mereu nefericita dar uite ca am cunoscut ft multi baieti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AVERTISMENT sgc! din 1 apr 2010 18:14 de Incepator
Eu nu am tangente cu sgc...asa ca mi-e indiferent....
Eu imi depun candidatura pentru un admin.
Vreau sa scot "lasa un id/sau uite id meu" afara, spammu' nesimtit afara, si injuraturile....
Plus ca unele aberatii nu mai trebuie lasate....auzi : " ...
Re: Re: Machiajul la 14 ani, daunator pentru ten? din 1 apr 2010 18:12 de baby
Isi trag astea mici o tencuiala pe fata si isi intind paru cu placa normaaaaaal dupa ce adorm la solar juma' de ora :unsure:
Eu am inceput in clasa a 9 a sa folosesc rimelul si fondul de ten [doar la ocazii speciale].
Acum trebuie sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ?o fi excitarea lui ma din 1 apr 2010 18:04 de baby
Daca dupa 4 luni nu ati mai facut nici o miscare e cam aiurea:`
Treaba cu "sculatul" nu tine de sentimente.
Ma tinea unu in brate si am simtit cum i se ridica nivelul. Pe altul il mangaiam pe gat si deja m-a anuntat ca ca e cazu sa ma opresc ...
Re: Re: Re: Ma doare! Huh, si mai devreme il lauda din 1 apr 2010 17:18 de femme
Nu conteaza varsta!! Intr-o relatie, daca nu exista respect si incredere, nu exista nimic!! Crede-ma ce-ti spun! E vorba de orice fel de relatie: parinte-copil, frate-sora, iubit-iubita, sot-sotie, chiar si parteneri de afaceri! Trebuie sa te ...
Re: Re: Re: Re: Fetelor, va plac baietii slabi sau din 1 apr 2010 11:29 de McLove
Sa fim seriosi... alimentatia asta, isi are si ea rostul pana la o anumita varsta. O viata avem, cu ce ma satisface pe mine, daca mananc iarba toata viata? Sa manance altii!
Acum... timpul, serviciul, nu iti mai permite sa mananci sanatos, putin ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 apr 2010 11:24 de valentine
Oh noes, eu am o mutra de baiat asa cuminte si linistit...mai, mai ca mi-ar da mamicile sa sug de la sanO:)
Deci trebuie sa stau ascuns si sa nu ma intalnesc cu nimeni de pe aici:(
Re: Re: Re: Fetelor, va plac baietii slabi sau pli din 1 apr 2010 11:23 de valentine
Scarbosi nu or fi, dar nu stiu cat succes ar mai avea la gagicute... :D
Total gresit. Avand un stil de viata potrivit, cu o alimentatie sanatoasa si sport regulat, nu vei avea burta nici la 50 de ani. Problemele apar atunci cand iei o pauza ...
Re: Re: Ce fel de fete gasesti la astfel de saloa din 1 apr 2010 06:05 de Cristina_1988
Chiar daca fetele primesc oferte...tentante, nu trebuie neaparat sa le onoreze. Nu crezi ? Asta tine de fiecare fata in parte dar daca sunt prinse...sunt concediate. Daca era prostitutie , iti dai seama ca se angajau toate .. " fititele care ...
Re: Re: Re: Re: AVERTISMENT sgc! din 1 apr 2010 02:16 de ExoticDream
Scuze pentru "mesageria plina", in principiu aveam loc acolo, insa in ultimele zile am primit multe... reclamatii. Am mai sters din mesaje, sper sa fie OK.
Sa ne intelegem: nu am facilitatea de a citi mesajele personale trimise de useri ...
Re: Re: Re: Ma doare! Huh, si mai devreme il lauda din 31 mar 2010 22:51 de simosimina
:lol:tastatura nu o să ţi se scurtcircuiteze în vecii vecilor:))
Hai că mă faci să şi râd.
Faci până la urmă cum vrei..caută-l dacă asta simţi, însă eu ţi-am zis să îl laşi pe el tocmai din cauză că te acuza că te culci ...
Re: Re: Ma doare! Huh, si mai devreme il laudam din 31 mar 2010 22:48 de SimonaRadu2144
Dar pe mina ma doare, nu vreau sa-mi faca tastatura scurtcircuit. :(
Re: Ma doare! Huh, si mai devreme il laudam din 31 mar 2010 22:47 de simosimina
Eu zic să te calmezi..să aştepţi să gândeşti totul la rece..pentru că atunci când ai nervi nu poţi să gândeşti decât sub influenţa lor:)
Posesivitatea nu este bună într-o relaţie când întrece măsura..trebuie să ştii să ...
Re: Re: Re: Deci...Ce sa cred? din 31 mar 2010 22:44 de simosimina
păi rănindu-i orgoliul, automat el trebuie să fie "macho" şi să nu recunoască faptul că te place.
Fii atentă la comportamentul lui de acum înainte..şi dacă vezi că încearcă ceva, ajută-l!!!
O vorbă..un comment pe hi5 sau ...
Pagina 276 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |