Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Cum imi dau seama daca o fata ma place???

din 1 apr 2010 20:21 de HoriaHoria

problema e ca mie imi place mult fata....Si as vrea sami spuneti mai indetaliat(ca vreau sa fiu ff sigur) trebuie sa stiu neaparat daca ma place pt ca vreau sa o sarut...(am multe ocazii)si nu as suporta un refuz:((:((:((

Re: Dezvirginarea la fete .......

din 1 apr 2010 19:59 de esi un bou m

:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Machiajul la 14 ani, daunator

din 1 apr 2010 19:54 de baby

Eu nu pot renunta la fond de ten pt ca pielea mea nu e tocmai perfecta. Si problemele au inceput inainte sa ma machiez. Acum nu mai e la fel de grav dar.....daaaar tot mai apar 2-3 cosuri:lol: si trebuie acoperite. Nu pun tone de ...

Re: Re: Re: Pozitia fizica si verbala fata de o fe

din 1 apr 2010 19:47 de BBU

Intradevar e o idee ca timiditatea te face mai sentimental...uite acuma mi-ai dat o idee. Pai psihologic daca ai sentimente puternice,incontestabil ca ti cu dinti de acestea.Astfel ca iti este greu sa abordezi usor o fata deoarece ca sa-ti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ?o fi excitarea lu

din 1 apr 2010 18:55 de ioioana

ba ne-am mai intalnit neprogramat(io tot astept sa propuna tacutul de el) in aste 4 luni.Odata ne-am iubit pasional in masina lui (o juma de ora) si in mod rezrvat in spatii deschise. problema e ca totu a ramas la nivel de atractie. asta ma ...

Re: Pot sa raman insarcinata prima data?

din 1 apr 2010 18:38 de criii

eu nu am facut-o cu prezervativ...pnm prietenul meu a zis ca daca sunt virgina nu trebuie prezervativ:|.am facut acum 6 zile.oare se inampla ceva?cine imi poate da un sfat pls:D?

Re: Ma doare! Huh, si mai devreme il laudam

din 1 apr 2010 18:26 de baby

Stai linistitta....asa ziceam si eu cand vroiam sa ma despart de el si acum mi-e indiferent:) A trecut! Credeam ca se rupe un capat de tara, ca nimic nu o sa mai fie bine,ca o sa fiu mereu nefericita dar uite ca am cunoscut ft multi baieti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AVERTISMENT sgc!

din 1 apr 2010 18:14 de Incepator

Eu nu am tangente cu sgc...asa ca mi-e indiferent.... Eu imi depun candidatura pentru un admin. Vreau sa scot "lasa un id/sau uite id meu" afara, spammu' nesimtit afara, si injuraturile.... Plus ca unele aberatii nu mai trebuie lasate....auzi : " ...

Re: Re: Machiajul la 14 ani, daunator pentru ten?

din 1 apr 2010 18:12 de baby

Isi trag astea mici o tencuiala pe fata si isi intind paru cu placa normaaaaaal dupa ce adorm la solar juma' de ora :unsure: Eu am inceput in clasa a 9 a sa folosesc rimelul si fondul de ten [doar la ocazii speciale]. Acum trebuie sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ?o fi excitarea lui ma

din 1 apr 2010 18:04 de baby

Daca dupa 4 luni nu ati mai facut nici o miscare e cam aiurea:` Treaba cu "sculatul" nu tine de sentimente. Ma tinea unu in brate si am simtit cum i se ridica nivelul. Pe altul il mangaiam pe gat si deja m-a anuntat ca ca e cazu sa ma opresc ...

Re: Re: Re: Ma doare! Huh, si mai devreme il lauda

din 1 apr 2010 17:18 de femme

Nu conteaza varsta!! Intr-o relatie, daca nu exista respect si incredere, nu exista nimic!! Crede-ma ce-ti spun! E vorba de orice fel de relatie: parinte-copil, frate-sora, iubit-iubita, sot-sotie, chiar si parteneri de afaceri! Trebuie sa te ...

Re: Re: Re: Re: Fetelor, va plac baietii slabi sau

din 1 apr 2010 11:29 de McLove

Sa fim seriosi... alimentatia asta, isi are si ea rostul pana la o anumita varsta. O viata avem, cu ce ma satisface pe mine, daca mananc iarba toata viata? Sa manance altii! Acum... timpul, serviciul, nu iti mai permite sa mananci sanatos, putin ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 1 apr 2010 11:24 de valentine

Oh noes, eu am o mutra de baiat asa cuminte si linistit...mai, mai ca mi-ar da mamicile sa sug de la sanO:) Deci trebuie sa stau ascuns si sa nu ma intalnesc cu nimeni de pe aici:(

Re: Re: Re: Fetelor, va plac baietii slabi sau pli

din 1 apr 2010 11:23 de valentine

Scarbosi nu or fi, dar nu stiu cat succes ar mai avea la gagicute... :D Total gresit. Avand un stil de viata potrivit, cu o alimentatie sanatoasa si sport regulat, nu vei avea burta nici la 50 de ani. Problemele apar atunci cand iei o pauza ...

Re: Re: Ce fel de fete gasesti la astfel de saloa

din 1 apr 2010 06:05 de Cristina_1988

Chiar daca fetele primesc oferte...tentante, nu trebuie neaparat sa le onoreze. Nu crezi ? Asta tine de fiecare fata in parte dar daca sunt prinse...sunt concediate. Daca era prostitutie , iti dai seama ca se angajau toate .. " fititele care ...

Re: Re: Re: Re: AVERTISMENT sgc!

din 1 apr 2010 02:16 de ExoticDream

Scuze pentru "mesageria plina", in principiu aveam loc acolo, insa in ultimele zile am primit multe... reclamatii. Am mai sters din mesaje, sper sa fie OK. Sa ne intelegem: nu am facilitatea de a citi mesajele personale trimise de useri ...

Re: Re: Re: Ma doare! Huh, si mai devreme il lauda

din 31 mar 2010 22:51 de simosimina

:lol:tastatura nu o să ţi se scurtcircuiteze în vecii vecilor:)) Hai că mă faci să şi râd. Faci până la urmă cum vrei..caută-l dacă asta simţi, însă eu ţi-am zis să îl laşi pe el tocmai din cauză că te acuza că te culci ...

Re: Re: Ma doare! Huh, si mai devreme il laudam

din 31 mar 2010 22:48 de SimonaRadu2144

Dar pe mina ma doare, nu vreau sa-mi faca tastatura scurtcircuit. :(

Re: Ma doare! Huh, si mai devreme il laudam

din 31 mar 2010 22:47 de simosimina

Eu zic să te calmezi..să aştepţi să gândeşti totul la rece..pentru că atunci când ai nervi nu poţi să gândeşti decât sub influenţa lor:) Posesivitatea nu este bună într-o relaţie când întrece măsura..trebuie să ştii să ...

Re: Re: Re: Deci...Ce sa cred?

din 31 mar 2010 22:44 de simosimina

păi rănindu-i orgoliul, automat el trebuie să fie "macho" şi să nu recunoască faptul că te place. Fii atentă la comportamentul lui de acum înainte..şi dacă vezi că încearcă ceva, ajută-l!!! O vorbă..un comment pe hi5 sau ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 276 din 1098
«   1 ... 273   274   275   276   277   278   279 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare