Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Cat de eficient este Logest?

din 7 apr 2010 18:24 de ANCA

AM 21ANI SI LE IAU DE4 3ANI SI A FOST CAND AM FACUT SI AM UITAT SA IAU 3ZILE SI NU AM RAMAS SI NU MA PROTEJEZ SI NU AM RAMAS INSARCINATA SA STITI CA DACA IAU LOGEST 6LUNI CONTINU IMI TREBUIE APOI 2LUNI SA LE INTRERUP CA SA RAMAN GRAVIDA ASA CA RELEX.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in relatie

din 7 apr 2010 02:41 de mariof3

cel mai inteligent raspuns . Parerea mea, ca daca mai exista iubire intre voi, sa continuati relatia asa cum e ea, chiar daca el te inseala, poti sa faci si tu la fel , si incetul cu incetul va indepartati reciproc, si aveti parte de o despartire ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 7 apr 2010 00:35 de ExoticDream

Ia sa vedem.... 1 aprilie a fost in urma cu cateva zile; in topicul asta ne batem gura sa demonstram ca anumite cuvinte au o semnificatie speciala si nu trebuie folosite la intamplare. Si-atunci.... ce cauta postul asta aici?!? P.S. Nu poti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa ii zic mamei ca am facu

din 6 apr 2010 18:46 de justfeet

Nu trebuie sa-i spui... cata vreme o faci cu cap si stii ce faci... iar daca poate totusi te gandesti sa-i spui ....adu-i aminte ca exista si dezamagiri mult mai mari din partea copiilor, iar pe de alta parte nu poti nega ceea ce simti pt el. ...

Re: Re: Despre sarut

din 6 apr 2010 18:28 de justfeet

nu te concentra asa mult asupra "schimbului de saliva" daca vrei sa stii pana nici sida nu se ransmite prin sarut..datorita concentratiei de sare din saliva...asta ca o mica paranteza.... sarutul trebuie sa vina din suflet, gadeste-te ce simti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homosexualii (topic pe

din 6 apr 2010 17:17 de compot

Aici nu mai conteaza caracterul tau, ci cel al celui care vrea sa iti faca asta. De exemplu, esti fata cu caracter extrem de slab, eu te observ si iti propun sa intretinem relatii sexuale. Accepti sau nu, nu mai conteaza, eu am incercat sa profit ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homosexualii (topic pentru

din 6 apr 2010 16:27 de Shana

nu stiu de ce ai luat ceva din ce am zis eu atat de personal. si cred ca trebuie sa ai un caracter extrem de slab pentru a te lasa "convertit" spre homosexualitate, daca nu simti astfel de impulsuri. biserica interzice cu tarie homosexualitatea, ...

Re: Operatie de apendicita cu chiloti pe tine?

din 6 apr 2010 13:57 de Psyche

nu,nu te lasa cu lenjerie pe tine pentru ca trebuie acces "nelimitat" in zona respectiva. eu am avut una si am facut la fel. dar cat timp esti treaz/-a,asistentele te vor acoperi cu un sort.cand deja becurile se inmultesc si tu esti adormit nu ...

Re: cum il fac pe tata sa inteleaga?

din 6 apr 2010 03:53 de dorinda

Pai spune-i. Cati ani ai, 18-19? Daca reactioneaza urat, il lasi sa se calmeze cateva zile si apoi il iei frumos de maneca si stai de vorba cu el. Explica-i cu foarte multa rabdare ca esti mare, te maturizezi si ca nu poti ramane mereu "fetita ...

Re: Am 16 ani si vreau sex intr-una!

din 6 apr 2010 03:06 de Shana

poate ar trebui sa dai mai multe detalii, daca ai mai facut sex, cu cati baieti, ai un prieten ceva de genu` asta...ca te petzesc baietii aici si sa stie si ei in ce se baga :) si...e normal sa te gandesti la sex la varsta ta, dar poate te mai ...

Re: Virgin la 20 de ani?

din 6 apr 2010 02:54 de Shana

nici un fel de parere...ca doar nu`ti scrie in frunte ca esti virgin...si nu o zice asa ca si cum ar fi un stigmat...daca crezi ca e momentul sa iti incepi viata sexuala tot ce trebuie sa faci e sa fi mai sigur pe tine, de fapt asta trebuie sa o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezervativ pe marimi? :lo

din 6 apr 2010 01:42 de Shana

e normal ca prezervativele sa fie pe marimi ca doar si penisurile sunt pe marimi....din cate am vazut eu :D, dar la noi sunt cam toate o marime universala, functioneaza mult mai usor si nu e sentimentul de jena cand mergi sa iti cumperi ...

Re: Re: CUM SE FACE UN SITE?

din 6 apr 2010 00:37 de muratov

du-te la cratita pepushe ca te depasesc chestiile astea ....

Re: CUM SE FACE UN SITE?

din 5 apr 2010 23:34 de simosimina

eu cred că vrei să spui [b]cont[/b] nu [b]site[/b]! Trebuie să ai o adresă de mail, ulterior accesezi www.hi5.com (Sign up), sau www.facebook.com (Sign up) şi îţi faci cont!

Re: Re: Re: Re: Re: CUM SE FACE UN SITE?

din 5 apr 2010 23:14 de compot

Bineinteles !!! Un site simplu, e foarte usor de facut, oricine are cunostine medii de Dreamweaver si Photoshop(fara Flash si alte programe), isi poate face unul.

Re: Re: Re: Re: CUM SE FACE UN SITE?

din 5 apr 2010 23:07 de ThT

Pentru a face un site de genul,iti trebuie cel putin 2-3 ani in care ai lucrat doar in photoshop,flash,C++ si multe altele.Nu e chiar floare la ureche pentru ca nu vei gasi nicaieri un tutorial dupa care sa faci.:rolleyes:

Re: Re: CUM SE FACE UN SITE?

din 5 apr 2010 22:44 de baby

:lol::lol::lol: ce rautacios:lol::lol::lol:

Re: CUM SE FACE UN SITE?

din 5 apr 2010 22:04 de compot

Tre' sa stii sa lucrezi bine cu: Dreamweaver, Flash, Photoshop si alte programe. Dar, mai bine stai cuminte, pentru a creea un astfel de site, chiar iti trebuie minte... si ma indoiesc c-ai avea destula!!! Ori vrei sa-ti faci cont??

Re: Re: Sarut cu limba ...off

din 5 apr 2010 17:36 de compot

Chiar iti trebuie LIMBA ROMANA sa inveti sa saruti?? Nici tu nu o scrii corect:ok:.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 apr 2010 12:57 de Pischot

O farama de romantism tot ai :D altfel nu ai trata "te iubesc"-ul sub aceasta forma, destul de importanta pentru romantici!

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 273 din 1098
«   1 ... 270   271   272   273   274   275   276 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare