Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Voua fetelor

din 29 mar 2010 23:01 de Pischot

Citeste pe la inceputul subiectului, pe la pagina 2 3 ... Defapt hai sa-ti raspund ca sa nu mai rasfoiesti :p Imi place cand e facut asa cum trebuie, cui trebuie! Si cum am mai spus... imi place sa`mi rasfat iubitul, sa stiu ca ma vrea, ca de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 29 mar 2010 21:15 de McLove

Baieti... si fete, ce se intampla?! Chiar trebuie bagat orice rahat in seama? Tragi apa, si mergi mai departe... Oricum, frumusetea conteaza... atunci cand e apreciata de altcineva! :rolleyes:

Re: Re: Cat timp v-a luat recuperarea dupa o despa

din 29 mar 2010 19:31 de Psyche

ia copilul cu tine:(

Re: Cat timp v-a luat recuperarea dupa o despartir

din 29 mar 2010 19:07 de lup

nu stiu daca puteti crede ce spun dar 30-40 de zile am uitat de fostul.nu imi vine sa cred nici eu cum am putut uita totul asa de repede...am fost 5 ani cu el,am un copil de 3 ani.ei in primii 2 ani a fost totul super,dupa care a aparut copilul.am ...

din 29 mar 2010 16:52 de Pischot

Daca ai nostrii o fac ?! Stai linistita draga mea /dragul meu :D :D Atata timp cat existam Noi[ femeile care au ce le trebuie(ma refer la inteligenta si carisma) si trup (forme conturate) ] nu cred ca are de ce sa se ocupe in pauzele de masa cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vo

din 29 mar 2010 16:38 de Pischot

Pai daca nu as stii nu as vorbi... Doar nu ma dau cu parerea ca sa ma aflu`n treaba... Nici noi nu incurajam asta Incepator, dar a fost o simpla intrebare , care trebuie trecuta la Sexul Extrem! Curiozitatea ma omoara!

din 29 mar 2010 07:53 de Danny_DaBoss

Da, foarte bun, aseara m-am uitat la el.. :ok:

s-au dus! toate! ia-o de l

din 29 mar 2010 04:45 de dorinda

Astept Pastele...si ma apuca depresia. Sper sa nu raman doar cu pisica, poate o sa aiba timpul si inspiratia sa vina la mine. Chiar n-am chef sa merg acasa. Numai cand ma gandesc ma apuca groaza. M-as duce eu la el, dar imi trebuie pasaport. Dar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aceeasi

din 29 mar 2010 00:19 de Leroy

Nu ma refer la asta cand spun ca imi calculez riscul, daca pot sa spun asa :D Ma gandesc eu cand observ ca ne incepem sa ne infierbantam, daca e "safe" sau nu, pentru ca stiu exact cand i-a inceput menstruatia si cand trebuie sa vina din nou, ...

Re: Re: Vreau sa raman gravida

din 28 mar 2010 23:16 de Pischot

Statuie din cioburi....Stropi de sticla

din 28 mar 2010 21:39 de baby

Nu cred ca mi-am imaginat in ce ma bag! Sigur nu! Si acum stau si ma gandesc ca daca as schimba cateva chestii ar fi perfect!!!! Perfect! Dar dau prea mult importanta....si din nou pun prea mult suflet! La capitolul asta sunt o ...

Re: Re: Re: lolita sau femeia fatala?

din 28 mar 2010 20:56 de Leroy

Daca alegerea mea trebuie sa fie neaparat intre cele doua atunci o iau pe a 2-a, desi as prefera cate ceva de la fiecare :lol: adica ceva intre...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce

din 28 mar 2010 20:08 de McLove

Pe forum asta, limba obligatorie, limba in care trebuie sa se vorbeasca e Limba Romana, [b]NU[/b] Limba Messenger, [b]NU[/b] Limba rh0mahn3sht3! Eu vorbesc romaneste, ei de ce nu vorbesc romaneste?! Probabil, chiar suntem niste specii de pe alta ...

Re: Nu mi-a cumparat cadou de ziua mea!

din 28 mar 2010 19:31 de vladbodan

serios ... cat de egoista poti sa fi? deci pentru tine e mai important un cadou care simbolizeaza pentru tine fericire 24 de ore maxim ca apoi il dai uitarii decat sa il stii sanatos si fara sa se planga pe parcurs ca il dor dintii ... nu inteleg ...

Re: Re: Putin ajutor poate - f timid

din 28 mar 2010 19:30 de akkakaka

] Stiu ca va trebui sa le fac. Am avut mult de pierdut pana acum din cauza timiditatii si vreau sa schimb acest lucru. Vreau sa am curajul sa-i zic ca o plac. Vreau sa am curaj s-o iau in brate... De ce este mai greu sa faci aceste lucruri cu ...

Re: Nu mi-a cumparat cadou de ziua mea!

din 28 mar 2010 16:04 de ninahgn

clar!!!!!nu te iubeste,si mai este si un nesimtit pe de-asupra...cauta-ti altul

Re: Re: lolita sau femeia fatala?

din 28 mar 2010 15:55 de Psyche

ma refer strict la partea sexuala. aveti in fata doua femei,una de tipul asta http://s.bebo.com/app-image/8525531676/6427929276/PROFILE/i.quizzaz.com/img/q/u/08/04/12/QUIZ-ero.jpg si alta de tipul asta ...

Re: lolita sau femeia fatala?

din 28 mar 2010 15:29 de valentine

Daca e vorba de o relatie pasagera, de o petrecere la care trebuie sa te prezinti insotit, evident ca femeia fatala. Insa cand vine vorba de o relatie, sentimente si alte derivate de genul, logic ca nu-ti convine o femeie fatala. Sau macar sa fie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce il excita mai tare?

din 28 mar 2010 11:49 de Psyche

daca e femeia pe care o doresti,da,merge regula. altfel,nu stiu,trebuie sa fi obsedat,sa detii un nobel pentru cel mai bun labar si/sau ginecolog.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Voua fetelor va place sexu

din 28 mar 2010 10:22 de McLove

O prostie! Daca vrea sa si-o tragi, opreste masina, si atunci poate sa o faca si cu 7. Nu trebuie pusa viata altora in pericol, ca incearca doi destepti... sexul extrem! :` Fierul tot fier ramane!

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 278 din 1098
«   1 ... 275   276   277   278   279   280   281 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare