Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 mar 2010 04:55 de ExoticDream
Il am si eu in lista de asteptare... dupa episodul 16 din House il voi vedea... Intre timp, am mai zarit unul: [b]"The road"[/b], credeam ca este un film de calatorie, insa nu tocmai: prezinta drumul parcurs de tata + fiu intr-o America devastata ...
Re: Re: Top 10 Filme Vazute din 28 mar 2010 04:43 de compot
Oohh, bun asa, spune-le doar pe cele de nota 10 !!! La asta ma gandesc si eu acum, dar o las pe alta data...
Re: Top 10 Filme Vazute din 28 mar 2010 04:22 de ExoticDream
Complicata treaba.... am multe filme in categoria 8-10... trebuie sa-mi ordonez lista!
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Re: Re: Re: Am 16 ani si vreau sex intr-una! din 28 mar 2010 00:54 de Pischot
McLove:> Sa vezi de [b]aidiuri[/b] nu cuvinte d`astea inventate!
Asta`i romana romanului , nu e prea romaneasca..da` noroc cu italienii/spaniolii ca o invata asa cum trebuie!
Re: Re: par pubian??? din 27 mar 2010 21:27 de Cristi
[b] Asa e ai dreptat eu l-am ras si pe cel de deasuprea penisului si mam iritat ca naiba nush ce sa mai fac :))) ca ma sacaie rau[/b]
Re: Re: Sotul meu nu mai este atras de mine din 27 mar 2010 19:30 de Leroy
Bun sfat, chiar bun... explicit, si totusi la obiect...
Ai dreptate... B)
Re: Putin ajutor poate - f timid din 27 mar 2010 16:24 de Psyche
candva tot o sa trebuiasca sa le faci pe toate. uita-te la tine,in urma,la "succesurile"(:lol:)tale,ai terenul deja lucrat la indemana,mai trebuie doar sa-l "insamantezi".
daca o sa-l privesti in continuare(pana si sarutul) ca pe un mare pas,o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :(( Timid din 27 mar 2010 15:04 de valentine
Tragic, dar adevarat. Doar 2 tipe misto am si eu pe langa bloc si amandoua sunt combinate cu niste "ragaitori de bere"...:mellow: Eu m-am resemnat, respectiv orientat spre cele mai maricele, dar la un moment dat alea mai maricele or sa devina ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 mar 2010 14:07 de Psyche
si sa nu-i faci declaratii de dragoste decat in romana:-*:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu din 27 mar 2010 13:58 de vladix
Ok multumesc am inteles multe de la voi si nu imi pare rau ca am apelat cu toate ca mi-a fost rusine 1 oara !Am inteles ca :
- Trebuie sa fiu sigur pe situatie sa nu par emotionat de fata cu ea
- Sa nu o grabesc sa o iau direct la treaba
- Sa o ...
Re: Sotul meu nu mai este atras de mine din 27 mar 2010 13:08 de cccccc
Salut. Am cateva sfaturi pentru tine:
1. renunta la prezervativ. Reduce placerea, instinctul si duce la ejaculari precoce. Puteti face fara din ziua 4 a ciclului pana in ziua 10 apoi iar din ziua 18 pana in ultima zi fara
2. Daca lui nu i se scoala ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 mar 2010 11:18 de McLove
[b]Shutter Island[/b]
Pentru un film ca asta, trebuie sa fii putin nebun... Un film bun, care m-a impresionat.
Nu va astepti la :"boom, boom, boom!" [...] "am salvat printesa!"
Re: Tanar si nelinistit:)) din 26 mar 2010 13:55 de Psyche
sa intelegi ca replicile/replicile/conceptiile/felul altora de a fi nu trebuie sa te intereseze.sau okay,ii observam pe altii,ne dam cu parerea,ii apreciem dar atat;nu ne dorim sa fim ca ei,nu ii imitam cand nu sunt de fata.
sau mai stiu si eu ...
Re: Re: Re: Re: Pt spirea1st din 26 mar 2010 08:05 de spirea1st
Sau mai bine nu va mai combinati cu virgine ;)) daca stiti ca nu aveti rabdare ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o iubesk nespu din 26 mar 2010 01:23 de compot
:unsure::unsure::unsure::unsure::unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o iubesk nespus de din 26 mar 2010 00:01 de ExoticDream
Distant este una, prost crescut/nemanierat este alta. Nu zice nimeni sa-i caute in coarne fetei care l-a refuzat(indiferent de motive), insa loc de buna-ziua trebuie sa ramana atat timp cat ea nu a facut cine stie ce greseala ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa dezvirginez din 25 mar 2010 23:46 de ExoticDream
Foarte [i]hot[/i] minorele astea.... si pline de initiativa! Unde or fi studiat chestiile astea fierbinti?
:wacko::wacko::wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: greutate! din 25 mar 2010 23:26 de valentine
Daca in cele 3 mese nu intra grasimi prea multe si faci si sport...lovely!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: greutate! din 25 mar 2010 23:21 de mandarina
da pai... o sa mananc cele 3 mese cu tot ce trebuie(oua,carne,etc.) dar yo ma refeream intre k o sa mananc numai fructe si legume:)
Re: Re: Am nevoie de 2 recomandari din 25 mar 2010 23:08 de valentine
Filmul il ai mai sus...locatia, clasicul Snagov, cred ca e ce-ti trebuie.
Pagina 279 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |