Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Disper din 8 mai 2011 19:06 de McLove
Da'... unde e greseala de o vede asta? Ori citeste alt forum, ori e nevoie de alt profesor de romana.
Re: Erectie da si nu din 8 mai 2011 18:56 de fiat_lux_mihi
Cu cat te gandesti mai mult, cu atat o sa ti se intample mai des.
Eu de exemplu am oroare de prezervative, si singura solutie pe care am gasit-o e sa ma matolesc putin inainte ca sa-mi stea mintea la ce am de facut si nu la nenorocitul de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Disperat D din 8 mai 2011 18:42 de fiat_lux_mihi
Ideea este ca toti mai gresim si daca nu se intampla in mod constant e ok sa zicem, dar de la asta si pana la a face pe cineva analfabet cand nici macar nu a gresit e cale lunga, cumetre.
De apreciat efortul tau de a corecta pe altii, dar ...
Re: ...Restart my heart... din 8 mai 2011 15:48 de vladbodan
stupid, nu stiu de ce-ti marturisesc asta, dar ceea ce citesc aici parca cumva le retraiesc, nu sunt sigur de ce si iti pot spune sincer ca nu simt nimic pentru tine desi nu te cunosc :)) dar tare mult mi-as dori sa intalnesc o fata ca tine ...
Re: Trebuie sa merg la psiholog ? am probleme grav din 8 mai 2011 15:19 de viss123
cati ani ai? I-ti recomand sa gasesti un iubit mai mic cu un an 2 poate chiar si trei.( sa nu te culci cu el din prima seara)
Re: Re: Oare e bine sa fii bisexuala? din 8 mai 2011 15:15 de viss123
sa mai bine va luati amandoua de mana si va aruncati in cel mai apropiat rau.:rolleyes:
Re: Re: De ce baietii vor sex/oral la lumina? din 8 mai 2011 15:01 de vladbodan
pentru mine personal sunt 2 momente
sexul la lumina imi intriga si mai tare instinctele "animalice" gen, ador sa ii vad pielea, sa simt caldura, sa vad daca ii place la fel de mult ca si mie, sa ma primeasca si sa o primesc si sa explodez mintal. ...
Re: Se bucura cineva c-a murit Osama din 8 mai 2011 13:54 de Bozgoru
nu.. pt. ca osama a murit acum 5-6 ani de cand s-au oprit transmisiunile video... e o minciuna spusa de guvernul SUA sa creasca increderea in el si in Obama.. ca doar se aproprie din nou alegerile...
Re: Se bucura cineva c-a murit Osama din 8 mai 2011 12:56 de DaNNY_DiViNO
Mie mi se rupe :flowers:
Osama a fost, dupa parerea mea, o poveste, a3a tentativa, si cu succes, a asasinilor economici sa puna stapanire pe irak. Cine ar putea sa creada ca americanii au invadat Irakul pentru a-l elibera si nu pentru ...
Re: Nu inteleg ce vrea de fapt prietenul meu! din 8 mai 2011 12:42 de Alicethai
Eu zic sa-l lasi, deja si-a facut parerea, se pare, ca ai fi vreo usuratica; nu o sa se schimbe. Si apoi, deja ii e rusine cu tine, se pare :(
Re: Fetele sunt atrase de masini? din 8 mai 2011 12:38 de Alicethai
Pe scurt nu nu nu si nu...deci, nu-ti cheltyui banii pe masini ca nu o sa mearge :)
Re: Subiecte de abordare pe Messenger din 8 mai 2011 12:33 de Alicethai
Doamne, mai baiete, daca nici pe mess nu reusesti sa inchegi doua vorbe, ce sanse mai crezi ca ai in reealitate cu fata aia? Zi-i doat Buna, poate incepe ea discutia :)
Re: Cum exciti o fata? Indirect, prin cuvinte? din 8 mai 2011 12:31 de Alicethai
Nu e posibil decat daca esti hipnotist, dupa umila mea parere :)
Re: Prea imatur? din 8 mai 2011 12:27 de Alicethai
Lasa-ti barba si mustata..., apoi vorbeste pitigaiat :D
Glumeam, nu, zau asa, daca ea nu vrea, de ce sa incerci s-o inveselesti? Fii mai sombru cum ii place ei si las' sa vedem daca ii place sau o sa zica ca esti...plictisitor.
Se bucura cineva c-a murit Osama din 8 mai 2011 12:24 de Alicethai
Eu nu prea inghit povestile astea cu 'razboiul impotriva teroristilor' si sincer nici nu-mi plac expansiunile euro-americane, asa ca va intreb pe voi: va bucurati ca americanii l-au omorat pe Osama si daca da, de ce?
Re: Dupa 7 ani impreuna, nu o mai inteleg! din 8 mai 2011 12:20 de Alicethai
Eu zic ca ochii care nu se vad se uita... poate ar trebui sa te duci la ea daca tii la ea atat de mult, sau ea sa vina la tine, daca tine la tine. Nu cunosc situatia voastra.
Re: Oare m-a inselat? din 8 mai 2011 12:16 de Alicethai
Parerea mea e ca kkt-ul nu pute daca nu te apropii de el prea mult sau daca nu-l scormonesti :)
Re: M-am indragostit de verisorul meu! din 8 mai 2011 12:09 de Alicethai
Verisorul varului tau e un nimeni pentru tine, fata, d.p.d.v. al gradului de rudenie vorbesc. Vedeti-va de dragostea voastra in continuare :)
Re: #Asasinii Economici ai Romaniei din 8 mai 2011 12:02 de Alicethai
N-am citit tot ce-ai scris, tre' sa recunosc... dar am citit cartea lui Perkins si spune multe adevaruri acolo... in fine, nimic prea nou, dar macar le pune negru pe alb.
Pai sa incepem cu revolutia din '89, daca e sa vorbim de asasinii economici ...
Re: Re: Insarcinata dupa un party la serviciu! din 8 mai 2011 10:06 de SkilleT
De ce te obosesti sa ii raspunzi?
Pagina 288 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
46 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |