Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 mai 2011 05:18 de SeXpErT69
Ok sa incercam sa rezolvam niste probleme desi parerile sigur sunt impartite in multe categorii.
1. Am vazut ca cineva vroia sa aibe relatii sexuale la 17 ani (baiatul) si 15 ani (fata) daca nu ma insel. Dragii mei , sunteti la o varsta unde ar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nervi de p din 8 mai 2011 02:15 de ExoticDream
Vezi tu, nu cred sa fie sanse pentru ca oamenii nu se schimba cu adevarat niciodata. Poate el sa te iubeasca pana la capatul fiintei lui, cu fiecare atom, si tot nu vei reusi sa-l faci sa gandeasca altfel doar pentru ca asa gandesti si simti tu, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 mai 2011 01:57 de ExoticDream
Filmul este bun daca ne gandim ca arta trebuie sa reflecte realitatea. Exista in trairile personajelor atata realism incat ai senzatia ca te afli in viata de zi cu zi si ca totul se intampla aici, eventual chiar tie! Intr-un anume sens, cred ca ...
Re: Help!A ejaculat in gura din 8 mai 2011 01:13 de Melisa
Cred ca e caterinca .
Daca nu , a ramas insarcinata in gura :blink: .
Oricum e amuzant :-`:lol:
Re: Re: Miros urat al penisului... din 8 mai 2011 00:37 de Machiavelli
Postarea e de anul trecut.Poate pana acum si-o fi dat si el seama ca trebuie sa se splele la "carici" din cand in cand.:,
Re: Help!A ejaculat in gura din 7 mai 2011 23:50 de ionutzxxx
nu ai cum sa fi ramas insarcinata.
numai prin sex varginal se poate ramane gravida .
daca mai ai ceva nelamuriri dami mesaj :rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 mai 2011 23:27 de onlyforgod
am vazut si eu azi last night m-a facut curios citind postul lui Exotic. Am inteles ca doreste partener de comentariu asupra filmului. Filmul mi se pare bun, ce-i drept imi plac dramele mai ales cele romantice, poate din cauza ca nu am avut prea mare ...
Re: Re: Dupa cat timp ati facut sex cu partenerul/ din 7 mai 2011 23:17 de ionutzxxx
depinde de fata.daca e pregatita sau nu
Re: Re: Re: Help!A ejaculat in gura din 7 mai 2011 22:55 de Rolando
Ai mai spus gluma asta o data cand aveai nickul prost...inceteaza ca deja devi enervant!
Iar subiectul acesta cred ca este la misto facut!:ok:Probabil este "mana" lui banana!:ok:
Re: Re: Help!A ejaculat in gura din 7 mai 2011 22:29 de pufulete12
uite, daca chiar ramai gravida, am eu un medicament pentru tine, e in stare de proiect dar eu sunt sigur ca merge
Acesta este un supliment nuclear. Efectele secundare pot include: sangerarea anala , sindromul ficat fosforescent , orbirea ...
Re: Re: Re: Re: Sunt prea inalt?? din 7 mai 2011 16:35 de FeelTheNoise
am primit si intrebari din astea=))
Re: Re: Re: Re: Prezervativ spart.... din 7 mai 2011 14:17 de sorinuxa
Stiu ca nu sunt 100% sigure dar trebuiesc verificate inainte si dupa actul sexual.Parerea mea:D:D:D:flowers:
Re: Re: Re: Sunt prea inalt?? din 7 mai 2011 14:08 de ThT
Daca iti mai pui si tocuri te intreaba lumea "cum e vremea pe acolo pe sus?":D
Re: Re: Re: Re: Sala afecteaza cresterea normala din 7 mai 2011 13:26 de SkilleT
Baiatul si-a rezolvat problema de 2 ani de zile nu crezi?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nervi de prima din 7 mai 2011 12:05 de DaNNY_DiViNO
Da, e o idee si daca reusesti sa il faci si pe el sa creada in ideea asta si sa isi doreasca sa petreaca o viata cu tine, atunci se poate. Relatiile din ziua de azi sunt prea banale si partenerii imaturi si incompatibili. Sunt persoane care isi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Idei d din 7 mai 2011 12:01 de DaNNY_DiViNO
Eh nici eu nu imi fac problema, daca nu pot face eu un imprumut, fac pe o firma. Dar bancile noastre, parerea mea, merita toate tepele posibile. Sunt niste jegosi si mincinosi, isi ascund dobanzi si taxe peste tot de la luna la luna. Acum 2 luni ...
Re: Re: Prezervativ spart.... din 7 mai 2011 11:06 de simosimina
:lol::lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Sala afecteaza cresterea normala a pe din 7 mai 2011 11:00 de Wreck
Eu unul merg la sala zi de zi de mai mult de un an de zile, nu iau suplimente den niciun fel, dar va pot asigura ca sala nu dauneaza deloc " instrumentului " :)). Stati linistiti ca nu scade nici un mm. Din contra, mergand la sala, si facand ...
Re: Prezervativ spart.... din 7 mai 2011 09:36 de SkilleT
Daca continui cu gramatica in halul asta o sa inventezi o noua limba:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: jurnal deschis: Deci pot... din 7 mai 2011 04:36 de ExoticDream
Nu fi prea sigura ca ii va fi dor de tine, ca iti va simti lipsa in noptile pe care se va intampla sa le petreaca fara altcineva in brate, in serile cand va intra pe Messenger sau in clipele in care va trece singur prin locurile in care ...
Pagina 290 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |